با کاموا ساختن وب سایت هیچوقت به این آسانی نبوده است ( رپورتاژ آگهی )

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن دسترسی مردم به تکنولوژی و اینترنت در کشورمان بسیاری از افراد و کسب و کارها یا شرکت ها میل به استفاده از اینترنت برای کسب و کارشان پیدا کرده اند.بسیاری از هنرمندان, بازیگران یا موسیقی دان ها یا توسعه دهندگان و طراحان برای برای اطلاع رسانی از آثار و فعالیت های خودشان از اینترنت و شبکه های اجتماعی یا وب سایت های شخصی خودشان استفاده میکنند.

اما برای ورود به این حوزه همیشه مشکلاتی سر راه این افراد یا کسب و کارها قرار داشت و هنوز هم دارد. هزینه بالا برای ساخت یک وب سایت و پیدا کردن شخص مورد اطمینان و حرفه ای برای ساخت وب سایت خودشان از بزرگترین مشکلات است. در اکثر مواقع کیفیت فدای قیمت شده و یا زمان زیادی برای تحویل پروژه هدر میرود. زمانی که به صورت مستقیم می تواند هزینه بر باشد. از طرفی، مطابق نبودن سلیقه های کارفرما و طراح و سرعت بالای نیاز به تغییر در وبسایت و وابستگی مالی و زمانی به شخص ثالث باعث می شود این ارتباط فرسایشی شده و گاهی به نیمه کاره ماندن کار بیانجامد. عدم وجود دانش کافی در میان این افراد برای ساخت وب سایت منجر به اتلاف وقت آنها میشود. وقتی که می تواند صرف کاری شود که در آن تخصص دارند، و آن کسب و کار خودشان است.

 چرا کاموا راه حل این مشکل است ؟

کاموا با رابط کاربری بسیار ساده و قیمت مناسب به کاربران خود اجازه میدهد بدون داشتن هیچ گونه دانش فنی سایت خود را در چند ساعت طراحی کنند. ویرایشگر سایت کاموا تمام اجزای سایت مثل سرصفحه، گالری، و غیره را در انواع مختلف در دسته بندی های مجزا دارد. کاربر کافیست که یک نوع از مثلا سرصفحه، محتوا، و هر بخش دیگری که نیاز دارد را انتخاب و آنرا به درون صفحه سایت خود بیاندازد (drag and drop). هر آنچه کاربر می بیند همان سایت خود است و تمام تغییرات به صورت زنده قابل مشاهده هستند. این تکنولوژی in-place editor برای اولین بار در ایران اجرا شده است. دیگر نیازی به سروکله زدن با طراح نیست. هر آنچه کاربران می خواهند با چند کلیک قابل انجام است. کاموا اولین سایت ساز فارسی نیست اما قطعا بهترین آنهاست! تکنولوژی بکار رفته در کاموا به کاربران امکان میدهد تمام سایت ها مناسب برای موبایل و تبلت باشد. سادگی استفاده، قیمت مناسب، طراحی زیبا از جمله دلایلی هست که آنرا از رقبا متمایز میکند.

هادی فرنود از بنیان گذاران کاموا می گوید :

« کاموا چیزی از نظر تکنولوژی از رقبای خارجی کم ندارد و ما خیلی از رقیب های داخلی خود فاصله داریم. کاموا برترین تکنولوژی روز را به ساده ترین شکل ممکن و با قیمت مناسب در اختیار کاربران خود می گذارد»

. در آینده نزدیک قابلیت های دیگری چون بخش خبر، وبلاگ و فروشگاه آنلاین هم به کاموا اضافه خواهد شد.

هزینه سالیانه هر وبسایت ۲۵۰ هزار تومان است که شامل یک دامنه رایگان نیز می باشد. در مقایسه با سایت ساز های دیگر و کیفیت خدمات کاموا، این قیمت به نظر دلیل خوبی برای استفاده از این سرویس خواهد بود. لازم به ذکر است شما نیازی به پرداخت پول برای ۴۵ روز اول ندارید و می توانید کامل سایت خود را ساخته و پس از رضایت از آن اشتراک یک ساله را بخرید.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

11 دیدگاه

  1. دو تا سایت ساز و فروشگاه ساز درگ اند دراپ تو ایران هست یکی همین http://www.camva.ir و دیگری http://www.poopesh.com من هردوشونو استفاده کردن کردم و هر کدوم نقاط ضعف و نقاط قوتی دارند ولی تجره بهتر و پشتیبانی بهتری از سایت ساز پوپش دیدم و اینکه سرورهاش هم تو ایران هست و سرعتش بهتره .
    موفق باشید .

  2. سایتتون از هر جهت کامل و خوبه . خسته نباشید.

  3. سایت کامل و خوبی دارید. ارزوی موفقیت برای سایتتون دارم.

  4. حالا که صحبت سایت ساز شد به نظر من هیچکام builderweb .ir نمیشه
    راحتی و امکانات عالی در عرض ۷ دقیقه یک سایت عالی ساختم

  5. این مطلب ، مطلب درستی نیست ، چون گفتن برای اولین بار در ایران استفاده شده این سیستم که حتما با سایت ساز پوپش آشنایی ندارن ، دوما الان سایت سازهایی ساده تر و روانتر و ارزانتر از کاموا بسیار زیاد شده

  6. سلام آقا عرفان واقعا خسته نباشید باید بگم که کل گجت نیوز رو خودتون میچرخونید!
    خدایی دست مریضاد خسته نباشید!

  7. احتمالا سایت ساز پوپش رو ندید که میگین ما از رقبای خود جلو هستیم . یک نگاهی به رقباتون داشته باشین.

  8. اگه خوبه چرا خودتون از وردپرس استفاده می کنین؟
    خب برین یه سایت رو کاموا بسازین
    لطفا برای پول چیزی که خودتون اعنقاد ندارین تبلیغ نکنید…

    • دوست گرامی
      اول اینکه ما بابت انتشار این مطلب هیچ پولی دریافت نکردیم و رپورتاژ کاموا رو به درخواست یکی از دوستان منتشر کردیم.
      دوم اینکه هر سیستمی برای کاربردهای خودش استفاده میشه.اینکه ما از وردپرس استفاده می کنیم دلیل بر اون نیست که کاموا سیستم خوبی نیست.
      شما بهتره یه مقدار در مورد برداشتتون از این مطلب تجدید نظر بفرمایید.

    • کاموا برای کسانی طراحی شده که بدون نیاز به دانش فنی می خواهند سایت بسازند و نه کسی که بلده و کارش اینه