اواخر سال ۲۰۱۰ میلادی بود که کمپانی ال جی اولین گوشی جهان با پردازنده ۲ هسته ای را با نام LG Optimus 2X به بازار معرفی کرد.محصولی که سر صدای زیادی در آن زمان به پا کرد و با استقبال نسبتا خوبی هم روبرو گردید.اما امروز شاهد عرضه اسمارت فون هایی با پردازنده ۴ ، ۸ و به زودی ۱۰ هسته ای به بازار هستیم و حتی محصولات میان رده هم به پردازنده های ۴ هسته ای مجهز شده اند.
با این حال جالب است بدانید که هنوز هم محصولات موفقی با پردازنده ۲ هسته ای تولید و روانه بازار ها می شوند.در ادامه می خواهیم شما را با برخی از بهترین گوشی های دو هسته ای که طی ۱۲ ماه گذشته به بازار عرضه شده اند آشنا کنیم.با گجت نیوز همراه باشید.
Apple iPhone 6 and Iphone 6 Plus
شاید به جرات بتوان اپل را از جمله شرکت های انگشت شماری دانست که تاکنون هسته های پردازشی گوشی های خود را اضافه نکرده است چرا که اصولا تعداد هسته های پردازنده، نمی تواند به تنهایی دلیلی بر قدرتمند بودن گوشی باشد و کمپانی اپل این موضوع را بارها به اثبات رسانده است. تراشه ۶۴ بیتی A8 SoC که اپل در این گوشی استفاده کرده است نسبت به سایر تراشه ها از قدرت و کارایی به مراتب بالاتری برخوردار است. سرعت کلاک ۱.۴ گیگاهرتزی این تراشه در کنار پردازنده گرافیکی PowerVR Gx6450 می تواند توان لازم برای اجرای هر فرآیندی را برای این دو گوشی تامین کند.
Asus Zenfone 2
آخرین مدل گوشی Zenfone در چندین نسخه عرضه شد که Zenfone 2 ZE500CL یکی از بهترین نسخه های این گوشی است. این گوشی به پردازنده دو هسته ای Atom Z2560 با سرعت کلاک ۱.۶ گیگاهرتز، صفحه نمایش ۵ اینچی با رزولوشن ۷۲۰ در ۱۲۸۰ پیکسل، دوربین اصلی ۸ و جلوی ۲ مگاپیکسلی، رم ۲ گیگابایتی، باتری ۲۵۰۰ میلی آمپرساعت و حافظه داخلی ۱۶ گیگابایتی مجهز است.
Microsoft Lumia 430
این گوشی به عنوان یکی از ارزان قیمتترین گوشی های لومیا در ماه مارس سال گذشته رونمایی شد. Lumia 430 داری پردازنده دو هسته ای اسنپدراگون ۲۰۰ شرکت کوالکوم با سرعت کلاک ۱.۲ گیگاهرتز است و با صفحه نمایش ۴ اینچی و رزولوشن ۴۸۰ در ۸۰۰ پیکسل، از اندازه و ابعاد نسبتا کوچکی برخوردار است. در خصوص سایر ویژگی های این گوشی نیز می توان به مواردی همچون حافظه داخلی ۸ گیگابایتی، دوربین اصلی ۲ مگاپیکسلی و رم یک گیگابایتی اشاره کرد.
Microsoft Lumia 435
این گوشی دو هسته ای چند ماه قبل از لومیا ۴۳۰ معرفی شد. لومیا ۴۳۵ از ویژگی های ضعیف تر و طراحی متفاوتی نسبت به لومیا ۴۳۰ برخوردار است.
Samsung Galaxy J1
این گوشی به عنوان اولین گوشی از سری گوشی های J محسوب می شود که در ماه ژانویه به بازار معرفی شد. Galaxy J1 دارای پردازنده دو هسته ای Spreadtrum با سرعت کلاک ۱.۲ گیگاهرتز، نمایشگر ۴.۳ اینچی با رزولوشن ۴۸۰ در ۴۸۰ پیکسل، رم ۵۱۲ مگابایتی، دوربین اصلی ۵ و جلوی ۲ مگاپیکسلی، حافظه داخلی ۴ گیگابایتی و باتری ۱۸۵۰ میلی آمپرساعت است.
Samsung Galaxy S Duos 3
این گوشی در ماه آگوست روانه بازار شد و علاوه بر پردازنده دوهسته ای با سرعت پردازش ۱ گیگاهرتزی، دارای ویژگی های دیگری از قبیل نمایشگر ۴ اینچی با رزولوشن ۴۸۰ در ۸۰۰ پیکسل، دوربین اصلی ۵ مگاپیکسلی، رم ۵۱۲ مگابایتی، باتری ۱۵۰۰ میلی آمپرساعت و حافظه داخلی ۴ گیگابایتی است.
Samsung Z1
برخلاف دو مدل قبلی سامسونگ که به آنها اشاره کردیم، این نمونه تحت پلتفرم اندروید نبوده و دلیل آن نیز گلکسی نبودن این گوشی است.زد ۱ اوایل امسال روانه بازار شد و به ویژگی هایی از قبیل صفحه نمایش ۴ اینچی، پردازنده دو هسته ای با سرعت کلاک ۱.۲ گیگاهرتز، رم ۷۶۸ مگابایتی، دوربین اصلی ۳.۱ مگاپیکسلی، حافظه داخلی ۴ گیگابایتی و پلتفرم تایزن است.
و در آخر میهمان ویژه این لیست : تبلت Google Nexus 9
اما این لیست یک میهمان ویژه هم دارد.این محصول برخلاف محصولات قبلی یک گوشی نیست بلکه تبلت جدید گوگل است که به پردازنده دو هسته ای ۶۴ بیتی NVIDIA Tegra K1 با سرعت کلاک ۲.۳ گیگاهرتز مجهز است. در خصوص سایر ویژگی های این تبلت نیز می توان به مواردی همچون صفحه نمایش ۸.۹ اینچی با رزولوشن ۱۵۳۶ در ۲۰۴۸ پیکسل و پردازنده گرافیکی NVIDIA Kepler DX1 اشاره کرد.
منبع : phonearena