همانطور که می دانید ، کمپانی کوالکام از چهار هسته در ساخت چیپست رده بالا و نسل جدید اسنپدراگون ۸۲۰ استفاده کرده است.این در حالی است که چیپست قبلی این کمپانی با عنوان اسنپدراگون ۸۱۰ از ۸ هستهی پردازشی بهرهمند بود.در طرفی دیگر سازندهای همچون مدیاتک برای بالا بردن کارایی چیپستهای خود به فکر افزایش هستههای تراشهها بوده و چیپستی ۱۰ هستهای همچون Helio X20 را در دست تولید دارد.با این تفاسیر چرا کوالکام تعداد هسته های پردازنده اسنپدراگون ۸۲۰ را کاهش داده است ؟
به گفتهی کوالکام هدف از این کار افزایش کیفیت تجربهی کاربری به جای افزایش تعداد هستهها بوده و اسنپدراگون ۸۲۰ که از هستههای پردازشی بهینه شدهی Kryo بهره می برد، بدون نیاز به هستههای اضافی توانایی پردازشهای سنگین را دارا میباشد.
طبق ادعای کوالکام استفاده از هستههای بیشتر متضمن افزایش عملکرد یک چیپست نیست و تعداد هستهی کمتر با کیفیت عملکرد بالاتر، بسیار بهتر ازوجود هستههای بیشتر اما با کیفیت عملکرد پایینتر است؛ هم چنین مقامات این شرکت اعلام داشتند که تمرکز خود را بر روی بهبود عملکرد هستههای تکی، تکرشتهای و چندرشتهای گذاشتهاند و بهینهسازی پردازندهی گرافیکی، پردازندهی تصویری، نمایشگر، ویدئو، مولتیمدیا، آنتندهی و ماژولهای دیگر را در دستور کار دارند.
در واقع به اعتقاد آنها توجه فزاینده به فناوریهای جدید و تولید پردازشگر تصویری Hexagon DSP تاثیرات بسیار خوبی بر تجربهی کاربران خواهد گذاشت و کوالکام نیز دقیقاً همین هدف را دنبال می کند؛ البته بد نیست بدانید اسنپدراگون ۸۲۰ با چهار هستهی Kryo، نمرات بسیار خوبی را از آزمون بنچمارکها به دست آورده و از حالا باید منتظر عرض اندام آن در دنیای واقعی باشیم. هرچند فراموش نکنید که تلفنهای مجهز به این چیپست زودتر از چهارماههی نخست سال ۲۰۱۶ میلادی به بازار نخواهند شد.
منبع : GizmoChina