پیش‌بینی کارشناسان بازار موبايل در سال 2012

سال ۲۰۱۱ میلادی علاوه بر این که همراه با اتفاقات و وقایع پر فراز و نشیبی در بازار تلفن همراه بود، دستاوردهای زیادی هم به همراه داشت.

به گزارش گجت نيوز در طول این سال شاهد اختلافات جنجالی میان ۲ شرکت بزرگ اپل و سامسونگ بودیم که در طی آن اپل، سامسونگ را به استفاده از طرح‌هایش برای تولید محصول گلکسی متهم کرد و دست آخر موفق شد با رای دادگاهی از عرضه محصول جدید سامسونگ در برخی از کشورها جلوگیری کند.

از سوی دیگر نفوذ پرقدرت آندروید در بازار و استفاده از سیستم عامل گوگل در محصولاتی از قبیل HTC بزرگان قدیمی این بازار را اندکی به هراس انداخت و نتیجه آن شد که نوکیا با ناامیدی از سیمبین خود، دست همکاری به سوی مایکروسافت دراز کند.

اما با وجود همه این فرازو نشیب‌ها، کارشناسان عقیده دارند که سال ۲۰۱۱ سال ناموفقی برای این صنعت نبوده و بررسی‌ها نشان می‌دهند سال آینده میلادی می‌تواند سالی به مراتب پر بارتر و هیجان انگیزتر برای بازار تلفن همراه باشد.

از میان همه بررسی‌هایی که کارشناسان درباره سال آینده بازار تلفن‌های همراه کرده‌اند، اکثریت آنها درمورد این اتفاقات هم‌عقیده هستند:

به زودی اکثر کاربران حتی آنهایی که چندان با فناوری مانوس نیستند، به سمت تلفن‌های همراه LTE نسل چهارم می روند. شاید کاربرانی باشند که از امکاناتی که این تلفن‌های همراه 4G ارائه می‌کنند بی‌اطلاع باشند، اما مطمئنا به مرور نیازهایی پیدا می‌کنند که مجبور می‌شوند برای تهیه تلفن‌های همراه نسل ۴ اقدام کنند.

کارشناسان بازار، آینده خوبی را برای تلفن‌های همراه ویندوزی ترسیم می‌کنند.
جدای از این که مایکروسافت رویاهای زیادی را برای تصاحب بازار در سر می‌پروراند و این که هنوز از میزان تصاحب سهم بازار توسط تلفن‌های همراه ویندوزی، نظر قطعی نمی‌توان داد، اما تلاش‌های بی‌وقفه مایکروسافت در یک سال گذشته و برنامه‌ریزی که این شرکت برای ۲ سال آینده خود اعلام کرده نشان از موفقیت این شرکت می‌دهد.

از سوی دیگر انتظار می‌رفت همکاری نوکیا و مایکروسافت در تولید یک تلفن همراه ویندوزی، تحول زیادی در بازار ایجاد کند، اما فروش Lumia 710 با اقبال چندانی مواجه نشد که البته کارشناسان عقیده دارد در ماه‌های آینده و عرضه محصولات پیشرفته‌تری از نوکیا، وضع به مراتب بهتر خواهد شد.

پیش‌بینی دیگری که کارشناسان در مورد سال آینده دارند، افزایش حق مالکیت اختراع‌ها توسط گوگل خواهد بود.
به عقیده آنها گوگل با کامل کردن حق مالکیت Motorola Mobility می‌تواند از نظر داشتن امتیازهای ثبت اختراع از اپل پیشی بگیرد.

اما گوگل نشان داده که چندان رغبتی نسبت به این نوع برتری یافتن از اپل ندارد، بلکه گوگل بیشتر تمایل دارد با پشتیبانی از شرکای آندرویدی خود مانند HTC با اپل رقابت کند.

آخرین پیش‌بینی که کارشناسان در مورد سال آینده کرده‌اند به بازار تبلت‌ها مربوط می‌شود.
آنها عقیده دارند که سال آینده، تبلت‌های رقیب آی‌پد با اسقبال بهتری مواجه شده و روزهای بهتری را تجربه خواهند کرد.
اگر منصفانه بخواهیم نگاه کنیم، تبلت‌های آندرویدی سال گذشته به هیچ وجه موفقیتی را کسب نکردند. اولین محصولی که با سیستم عامل Honeycomb آندروید معرفی شد، مدل وایرلس (Wireless Xoom) شرکت موتورولا بود که موفقیتی در فروش به دست نیاورد. البته اگر بخواهیم اندکی خوش‌بین هم باشیم از سوی دیگر تلاش آمازون برای تولید و عرضه کیندل فایر ۲۰۰ دلاری قابل تقدیر بود چرا که باعث شد نگاه کاربران را از آی‌پد به سمت خود برگرداند.

با همه اینها، اکثر کارشناسان عقیده دارند طراحی Ice Cream Sandwich آندروید که مخصوص تبلت‌ها و تلفن‌های همراه هوشمند است مي‌تواند دلیلی برای انتخاب مشتریان برای یک تبلت غیر از اپل باشد.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*