دستگاه هموژن

فروش دستگاه هموژن صاف دو هد در اصفهان

دستگاه هموژن که اصطلاحاً هموژنایزر به آن می‌گویند وظیفه همگن سازی مایعاتی که غلیظ یا رقیق هستند را بر عهده دارد و همچنین همگن سازی جامدات و مایعات را نیز انجام خواهد داد.

کاربرد این دستگاه بیشتر در صنعت لبنیات به چشم می‌خورد. شیر دارای چربی‌های بسیاری است و وظیفه این دستگاه همگن سازی و یکنواخت‌سازی این چربی‌ها خواهد بود. این دستگاه می‌تواند ذرات چربی را در ابعاد خیلی کوچک‌تری خرد کند و شیری یکنواخت تحویل بدهد.

این دستگاه می‌تواند در برابر ایجاد سرشیر جلوگیری کند و کاری می‌کند که در تمامی نقاط شیر طعم یکنواختی ایجاد شود و مزه چربی در کل محتویات آن پخش شود. جالب است بدانید دستگاه هموژن در نابود کردن میکروب‌ها نقشه بسیار تاثیرگذاری دارد.

جالب است بدانید وظیفه همگن سازی موادی مثل شیر و لبنیات خامه بر عهده دستگاه هموژن است که علاوه بر همگن سازی، ماندگاری شیر را بالا می‌برد.

فروش دستگاه هموژن اصفهان در این شهر بسیار پر رونق است. دستگاه هموژن کاربردهای متفاوتی در صنایع مختلف دارد. امروزه آن را غالبا در مکان‌های مختلف و لبنیاتی‌های بزرگ جهت خرد کردن چربی‌های موجود و ذرات بزرگ شیر دیده‌اید. دستگاه هموژن جهت همگن سازی مایعات مختلف و سیالات در آزمایشگاه‌ها کاربرد بسیاری دارد. از جمله از دیگر کاربردهایی که در اصناف دیگر دارد می‌توان پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی را نام برد. برای مثال در مراکز میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی‌ها، صنایع غذایی، پزشکی قانونی و مراکز کنترل غذا همچنین داروسازی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این محصول کاربردهای بسیاری در صنایع شیمیایی دارد و بیشترین استفاده از دستگاه هموژن در صنعت بستنی است و کارگاه‌ها و کارخانه‌جات تولید بستنی از این دستگاه استفاده می‌کنند؛ چرا که باعث ماندگاری بیشتر مایه بستنی و همچنین طعم خوب آن و در نهایت یک دست شدن بستنی می‌شود.

دستگاه هموژن صاف

هدف از همگن سازی یا هموژنیزه کردن ایجاد یک امولسیون پایدار است. به عنوان مثال در هموژن شیر باید فرآیند انجام شده به صورتی باشد که گویچه‌های چربی ایجاد نشوند و در نهایت موجب تشکیل یک لایه در بالای شیر نشود. بنابراین همگن سازی باعث به وجود آمدن اختلالاتی در روند تشکیل گلبول‌های چربی می‌شود و در نهایت باعث کاهش چربی‌های تشکیل شده در سرشیر می‌شود.

این روش تمایل چربی‌های موجود در شیر را به جمع و گلوله شدن کاهش می‌دهد و عبور شیر با سرعت زیاد از مجرای کوچک موجود در دستگاه هموژن با ایجاد عواملی مانند: حباب سازی و تلاطم باعث می‌شود تا گلبول‌های چربی از هم بپاشند.

دستگاه هموژن

دستگاه هموژن به صورت دست دوم نیز در دسترس است؛ اما علاوه بر آن ماشین‌آلات صنعتی دیگر و سایر تجهیزات آن مانند دستگاه هموژن صاف، درب مخزن، پمپ هموژنایزر چند طبقه و غیره نیز به صورت استوک یا کار کرده به فروش می‌رسند.

همگن سازی یا هموژنیزه کردن بر ساختار فیزیکی شیر اثر می‌گذارد و باعث می‌شود تا اکسیداسیون آن کاهش پیدا کند و رنگ شیر سفیدتر شده و عطر و طعمی مناسب‌تر پیدا کند. همگن سازی در شیر اهداف مختلفی را دنبال می‌کند که برخی از آنها به شرح زیر هستند:

  • هموژن شیر احتمال جداسازی چربی را در زمان تولید بستنی و شیر تبخیری کاهش می‌دهد که این عمل موجب می‌شود تا بافت نرم‌تری داشته باشند.
  • با این فرآیند ویسکوزیته شیر افزایش پیدا می‌کند و در هنگام ترکیب کردن آن با قهوه ظاهر زیباتری پیدا می‌کند.
  • هموژن کردن شیر باعث می‌شود که گویچه‌های چربی به آسانی بالا نیایند و دیگر در هنگام میل کردن شیر نیازی به هم زدن آن نخواهد بود.

دستگاه هموژن دو هد

یکی از تجهیزات آزمایشگاهی که جهت خرد کردن یا همگن کردن برخی مواد که به شکل جامد و یا مایع هستند استفاده می‌شود، دستگاه هموژن آزمایشگاهی است، این دستگاه در انواع مختلف آزمایشگاه‌ها یا در دامداری‌ها، در لبنیاتی‌ها همچون پنیر سفید و همچنین داروسازی نیز استفاده می‌شود. در واقع کار این دستگاه این است که یک مواد با کیفیت از همگن و ترکیب کردن چند نمونه مختلف تولید کند.

جالب است که بدانید اولین دستگاه هموژنایزر در سال ۱۸۹۹ ساخته شد که وظیفه ابتدایی آن فرایند کردن شیر بوده است؛ اما به مرور زمان این دستگاه دستخوش تغییراتی شده و در صنعت‌های مختلفی مثل صنعت پزشکی مورد استفاده قرار گرفت.

دستگاه هموژن

حالا که با انواع مختلف این دستگاه آشنا شدید بهتر است که بدانید دستگاه هموژن به صورت کلی به دو شکل دستگاه هموژن دو هد و تک هد ساخته می‌شود که جزوی از هموژن‌های تحت فشار هستند و برای همگن سازی مواد مایعی که غلظت‌های مختلفی دارد استفاده می‌شود. لازم است که  بدانید به صورت کلی هر دوی این نوع از دستگاه شبیه به یکدیگر عمل می‌کنند، اما اصلی‌ترین تفاوتی که دارند تعداد هدهای به کار رفته در آنها است که اگر هموژنایزر تک هد باشد از آن برای مایعاتی که رقیق‌تر هستند مثل شیر و نوشابه و غیره استفاده می‌کنند و اگر هموژنایزرها دو هد باشد برای موادی که غلظت آنها بالاتر است مناسب‌تر هستند؛ مثل موادی مانند خامه قنادی، بستنی، محصولات آرایشی مایع و غیره.

این مطلب توسط شرکت های ثالث به عنوان بیانیه مطبوعاتی یا رپورتاژ آگهی ارسال شده و گجت نیوز در قبال موارد مندرج در آن مسئولیتی ندارد.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*