اولین مسافران فضایی اسپیس ایکس مشخص شدند. دنیس تیتو، میلیاردر ۸۲ ساله که سال ۲۰۰۱ هم به فضا سفر کرده بود، با همسر جدیدش به سفر ماه خواهد رفت.
اسپیس ایکس هنوز فضاپیمای استارشیپ خودش را به مدار زمین ارسال نکرده است، اما این باعث نشده که غول فضایی جهان از بلیت فروشی برای سواری با این کشتی فضایی جذاب دست بردارد. دنیس و آکیکو تیکو، نخستین مسافران فضایی اسپیس ایکس در دومین پرواز تجاری به دور ماه هستند. این دو نفر به همراه ۱۰ فرد دیگر قرار است با استارشیپ یک سفر فضایی هیجانانگیز را تجربه کنند. تاریخ دقیقی برای این سفر اعلام نشده است. همچنین این زوج میلیاردر از افشای قیمت بلیتهای تهیه شده خودداری کردهاند، اما مطمئنیم که هزینه هنگفتی را برای این سفر متحمل شدهاند.
تیتو، یکی از مسافران فضایی اسپیس ایکس سال ۲۰۰۱ هم به فضا سفر کرده بود
دنیس تیتو سال ۲۰۰۱ با تبدیل شدن به اولین فضانورد تجاری که از اینستگاه فضایی بین المللی بازدید کرد، حسابی خبرساز شد. حالا مهندس و کارآفرین آمریکایی ظاهراً به دنبال تجربه یک سفر هیجانانگیز دیگر است. همچنین همسر این میلیارد نیز یکی از اولین بانوانی خواهد بود که با استارشیپ، پرواز دور ماه را تجربه خواهد کرد. SpaceX میگوید در طول این سفر هیجانانگیز یک هفتهای، به فاصله ۲۰۰ کیلومتری سطح ماه خواهند رسید.
از نظر فنی این سومین مأموریت سفر به دور ماه است که با استارشیپ انجام میشود. اولین مأموریت، Polaris Program نام دارد که در اصل یک سفر نمایشی است.. در حالی که دومین مأموریت، dearMoon نام دارد (و نخستین مأموریت تجاری رسمی فضایی است) یک سفر توریستی به فضا است که یک میلیاردر، کارآفرین ژاپنی و مجموعهدار آثار هنری به نام یوساکو مائزاوا مسافر آن خواهد بود. ۸ مسافر دیگر که تاکنون نام آنها اعلام نشده و یک یا دو سرنشین دیگر، مائزاوا را در این سفر همراهی خواهند کرد.
اسپیس ایکس در تأسیسات پرتاب بوکا چیکا که در تگزاس آمریکا واقع شده مشغول توسعه Starship است. ایلان ماسک، مدیرعامل این کمپانی امیدوار است که تا پیش از پایان سال بتواند نخستین مسافران فضایی اسپیس ایکس را به دور ماه ببرد. ولی بعید است که استارشیپ بتواند به این زودیها مجوز پرواز فضایی انسانی را به دست بیاورد. دنیس ۸۲ ساله و همسرش معاینات جسمی و شناختی را پشت سر گذاشته و آماده رفتن هستند. ولی ممکن است یک سالی تا ارسال نخستین فضاپیمای تجاری SpaceX به فضا فاصله داشته باشیم.
یکی از چالشهایی که اسپیس ایکس با آن دست و پنجه نرم میکند، این است که استارشیپ باید پس از ورود به جو زمین، بتواند سالم بماند و به صورت عمودی روی یک سطح فرود بیاید.