Excoino
عرضه خودروهای وارداتی

عرضه خودروهای وارداتی از چهارم بهمن در بورس آغاز می‌شود

سری نخست خودروهای وارداتی شامل خودروهای چانگان شرکت سایپا از 4 بهمن 1401 در بورس کالای ایران عرضه خواهند شد.

برنامه‌ اولویت‌دار در جلسه اخیر دولت مورد بررسی قرار گرفت و در آن وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز گزارشی را از نهایی شدن ثبت سفارش واردات 70 هزار خودرو ارائه کرد. همچنین وزیر صمت در این جلسه درخواست کرد تا ارز با منشا خارجی برای واردات خودرو تامین شود و برای قیمت‌گذاری خودروها در گمرک نیز مصوبه‌ای به تصویب برسد.

عرضه خودروهای وارداتی از 4 بهمن در بورس

در جلسه اخیر دولت، طرح عرضه ماشین های وارداتی در بورس نیز به تصویب رسید و مقرر شد ماشین های وارداتی چانگان از روز سه شنبه 4 بهمن 1401 در بورس کالا به مشتریان عرضه شوند. از سایر مصوبات این جلسه نیز می‌توان به تسهیل واردات برای افراد دارای ارز در خارج کشور و همچنین تاکید بر استفاده از ارز منشا خارجی برای واردات خودرو اشاره کرد.

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.