پس از تصویب طرح واردات خودروهای کارکرده، حالا بسیاری از شرکتها و اشخاص ایرانی بهدنبال واردات خودرو از امارات هستند. به وجود آمدن این شرایط باعث شده قیمت ماشین های کارکرده در بازار خودرو امارات بالا برود.
بازار خودرو در کشورمان بهاندازه کافی عجیب و پرتلاطم بود و حالا این شرایط باعث شدهاند بازار پایدار خودرو در امارات هم دچار شرایط عجیبی شود! طرح واردات خودروهای کارکرده، سرانجام امکان واردات خودروهای کارکرده خارجی را میداد و شرایط را برای بهتر شدن بازار خودرو فراهم میکرد. همانطور که پیشبینی میشد، بسیاری از شرکتها و افراد برای واردات خودرو، سراغ کشور امارات رفتهاند و این هجوم باعث افزایش قیمت خودروهای دست دوم اماراتی شده است.
روز بیست و سوم خردادماه بود که تعرفههای جدید واردات از طرف دولت اعلام شد. مجلس در ابتدا با کلیات این طرح موافقت کرد و سپس این طرح بهصورت کامل تصویب شد. این طرح سال گذشته با مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام روبهرو شده بود، اما در نهایت مجمع هم با این طرح موافقت کرد و دولت توانست طرح واردات خودروهای کارکرده خارجی را اجرایی کند. آخرین مشکلات مربوط به این طرح هم روز یازدهم تیرماه از مسیر برداشته شدند و سرمایهداران ایرانی برای واردات خودروی کارکرده، به امارات هجوم بردند.
قیمت خودرو در امارات بالا کشید!
با این که شرایط برای واردات خودروهای کارکرده خارجی بسیار خوب بهنظر میرسید، مشکلی بزرگ دوباره در مسیر این طرح سبز شد. این مشکل که افزایش قیمت خودرو کارکرده در امارات است، میتواند قیمت نهایی خودروهای کارکرده خارجی را در کشورمان بالا ببرد.
البته نگرانیها درباره افزایش قیمت خودرو در امارات دائمی نیست و طرح جدید دولت در صورتی که درست اجرا شود، میتواند در بلندمدت وضعیت بازار خودرو را بهتر کند. احتمالا با توجه به شرایط بهوجود آمده، اولین محمولههای وارداتی خودروهای دست دوم خارجی کمی گران باشد، اما به مرور شاهد پایداری بازار باشیم.
واردات این خودروها، چه از امارات و چه از هر کشور دیگر، میتواند باعث شکسته شدن قیمت خودروهای چینی شود. همچنین با واردات خودروهای کارکرده خارجی، احتمالا حباب قیمت خودروهای تولید داخل هم از بین برود و این خودروها با قیمت مناسبتری به دست خریداران واقعی برسند.
چرا امارات مقصد واردکنندگان است؟
پس از تشدید تحریمها، امارات به یکی از مهمترین مقاصد تجار ایرانی تبدیل شد. اگر سری به بازار گوشی های هوشمند زده باشید، میبینید اکثر گوشیها از امارات، عراق یا دیگر کشورهای عربی همسایه وارد شدهاند. حالا بازار خودرو هم با پیروی از بازار گوشی های هوشمند و گجتها، میخواهد امارات را بهعنوان هاب واردات خودرو در نظر بگیرد.
نزدیکی جغرافیایی به ایران، بازار پررونق خودرو، وجود مدلهای محبوب ایرانیها مانند تویوتا، کیا و هیوندای، همگی دست به دست هم دادهاند تا ایرانیها برای واردات خودرو سراغ امارات متحده عربی بروند.
نظر شما درباره واردات خودروهای کارکرده از امارات چیست؟ اگر بخواهید یک خودرو کارکرده خارجی بخرید، ترجیح میدهید از چه کشوری وارد شده باشد؟ در بخش نظرات با خانواده بزرگ گجت نیوز همراه شوید!