انصراف سامانه یکپارچه

موج انصراف از سامانه یکپارچه و آگهی های فروش پس از اعلام قیمت خودروهای مونتاژی

اگر این روزها پیگیر اخبار خودرو بوده باشید، می‌دانید قیمت‌ها با شیب عجیبی در حال فروکش کردن هستند. حالا پس از اعلام قیمت خودروهای مونتاژی، بسیاری از خریداران مجبور شده‌اند برای ضرر نکردن از سامانه یکپارچه انصراف دهند یا در پلتفرم‌های فروش، آگهی ثبت کنند.

پس از گذشت دو ماه از مذاکرات فشرده میان خودروسازان فعال در بخش خصوصی و شورای رقابت، سرانجام فهرست‌های قیمت جدید خودروهای این شرکت‌ها به‌طور رسمی اعلام شد. این لیست هم حواشی کمی نداشت و قیمت برخی از خودروهای مشابه،‌تفاوتی چندصد میلیون‌ تومانی داشتند. در این فهرست دیگر خبری از قیمت‌های اعلامی پیشین نبود و به‌نظر می‌رسد دو طرف به یک توافق مناسب دست یافته‌اند. اگرچه این قیمت‌ها می‌توانند تا حدی بازار و خودروسازان را از بلاتکلیفی خارج کند، اما کاهش قیمت‌ها و افزایش آگهی‌های فروش نشان می‌دهد بسیاری از ثبت‌نام‌کنندگان نسبت به وضعیت پیش آمده نگران شده‌اند.

ثبات قیمت خودرو در بلندمدت و کاهش قیمت این کالای مصرفی که در کشورمان به یک سرمایه تبدیل شده، باعث به‌وجود آمدن شرایط جالبی شده است. دلال‌ها دیگر نمی‌توانند به‌سادگی به این بازار اعتماد کنند و ریزش شدید قیمت‌ها رفتار خریداران را تغییر داده است.

تغییر رفتار خریداران و دلال‌ها پس از تصویب قوانین جدید واردات و قیمت‌گذاری خودرو

بسیاری از کاربران در حال فروش حواله‌های خودروهای خود هستند و برخی از هم از سامانه یکپارچه انصراف داده‌اند. پیش‌بینی اکثر این افراد این است که قیمت‌ها همچنان روند نزولی خواهند داشت و اگر زودتر نتوانند خودرو یا حواله خریداری‌شده را به فروش برسانند، نه‌تنها هیچ خبری از سود نخواهد بود بلکه باید انتظار ضرری بزرگ را بکشند.

انصراف از سامانه یکپارچه

شرایط فعلی بازار خودروی کشور می‌تواند در بلندمدت به نفع خریداران باشد اما فعلا بسیاری از خریدران برای جلوگیری از ضرر تلاش می‌کنند.

این روزها به‌نظر می‌رسد بیشتر عرضه‌کنندگان افرادی هستند که صرفا به دلیل شرایط اقتصادی کشور به این بازار آمده‌اند. به زبان ساده‌تر، دلال‌ها این روزها حال و روز خوبی ندارند و شرایط بازار بر خلاف خواسته‌های آن‌ها است.

بورس، ارز و حالا خودرو!

در سال‌های اخیر بسیاری از سرمایه‌داران از سرمایه‌گذاری روی تولید و مشاغل خودداری کردند و تصمیم گرفتند با توجه به افزایش عجیب قیمت ارز،‌ سراغ بازارهای دیگری بروند. پس از ارز، نوبت به بورس رسید تا میزبان سرمایه ایرانیان باشد. مدتی بعد از ضرردهی بازارهای ارز و بورس، بسیاری از مردم تصمیم گرفتند از سرمایه خود در بازار خودرو استفاده کنند. حالا این‌طور به نظر می‌رسد که با شرایط به‌وجود آمده بازار خودرو هم دیگر انتخاب امنی برای این افراد نباشد و باید به دنبال راهی جدید برای سرمایه‌گذاری بگردند.

نظر شما در مورد شرایط به وجود آمده در بازار خودروی کشور چیست؟ آیا موافق روند فعلی هستید یا فکر می‌کنید این شرایط به ضرر خریدارانی که پیش از این سرمایه خود را وارد بازار خودرو کرده‌اند تمام می‌شود؟ در بخش نظرات با خانواده بزرگ گجت نیوز همراه شوید.