موبایلها و تبلتهای امروزی با پیشرفتهایی که در سالیان اخیر به خود دیده از پردازندههای قدرتمند و نمایشگر باکیفیت استفاده میکنند و تمامی نیازهای کاربر را مرتفع میسازند. چیزی که هنوز بیشتر کاربران را آزار میدهد بدون شک میزان عمر باتری گجت آنهاست که به ندرت از یک روز تجاوز میکند. به همین دلیل کاربران مجبور به روی آوردن به پاوربانک ها هستند.در این مطلب شما را با ۱۰ پاوربانک فوق حجیم بازار آشنا خواهیم کرد.همراه گجت نیوز باشید.
پاوربانکهای کوچک و جمع و جور زیادی در بازار هستند که ظاهری زیبا در کنار حمل و نقل آسان برای کاربر به ارمغان میآورند. قیمت پایین و مقرون به صرفه پاوربانک های کم حجم مشتریان زیادی را برای خرید این دستگاهها ترغیب میکنند.
فلسفه وجودی پاوربانک، شارژ رسانی به تبلت یا موبایل شما به هنگام عدم دسترسی به شارژر است. اما شارژ پاوربانکهای ظرفیت پایین به سرعت به پایان میرسد و کمی بعد بایستی به دنبال دو شارژر -یکی برای گوشی و یکی برای پاوربانک- باشید! اینجاست که پاوربانکهای ظرفیت بالا خودنمایی میکنند و انتخاب کاربردی تری برای مشتری به حساب میروند.
دوستداران و کاوشگران طبیعت، خورههای باتری و جهانگردان مشخصا به یک پاوربانک قدرتمند نیاز دارند که بتواند حداقل یکبار به طور کامل تبلت و چندین بار اسمارتفون خود را به وسیله آن شارژ کنند.
در ادامه با ۱۰ پاوربانک مرغوب با ظرفیت بالا آشنا شوید که برای همیشه نگرانی شما را بابت اتمام نا بههنگام شارژ دستگاهتان آسوده میکند :
Cheero Power Plus 3
این پاوربانک از لحاظ اندازه، وزن، گنجایش و قیمت گزینه بسیار مناسبی بهشمار میرود و ترکیبی از بهترینها را در خود گنجانده است. ظرفیت Cheero Power Plus 3 برابر با ۱۳,۴۰۰ میلیآمپر است که توسط دو پورت USB درمجموع ۳.۶ آمپری دیوایس شما را تغذیه خواهد کرد. وزن ۲۴۵ گرمی آن با توجه به گنجایش بالای دستگاه، مناسب به نظر میرسد. قیمت ۳۵.۹۹ دلاری آن مطمئنا مشتریان زیادی را مشتاق خرید این پاوربانک خواهد کرد.
LimeFuel Rugged L150XR
ظرفیت این پاوربانک ۱۵,۰۰۰ میلیآمپر میباشد که توسط دو پورت USB که در مجموع ۲.۱ آمپر جریان دارند به شارژ کردن دستگاه شما خواهد پرداخت. LimeFuel Rugged L150XR حجیمترین پاوربانک موجود در دنیا نیست، اما یکی از مقاومترین این دسته بهشمار میرود. گواهینامه IP66 کسب شده توسط این دستگاه، خیال شما را از هرگونه نگرانی بابت نفوذ آب یا سقوط از ارتفاعات آسوده خواهد کرد. ناگفته نماند قیمت این پاوربانک ۶۴.۹۹ دلار تعیین شده است.
Xiaomi Mi Power Bank
شیائومی با عرضه این پاوربانک حجیم، رقابت را برای دیگر شرکتها در بازار پاوربانکها تنگ کرده است. این محصول با کیفیت از بدنهای تمام آلومینیومی ساخته شده که با ظرفیت ۱۶,۰۰۰ میلیآمپر و دو پورت USB، مجموعهای کامل و دوست داشتنی برای هر کاربر به ارمغان میآورد. شاید تنها مشکل این پاوربانک، نایاب بودن قطعات یدکی آن خارج از چین است که البته مشکل بزرگی محسوب نمیشود. شیائومی برای پاوربانک خود قیمت استثنایی ۳۵ دلاری را برگزیده است.
Satechi SX20 Power Bank
پاوربانکهای بسیار کمی را در بازار خواهید یافت که قابلیت شارژ همزمان چهار دستگاه را داشته باشند. Satechi SX20 از معدود دستگاههاییست که با چهار پورت USB، یک LCD کوچک نشانگر میزان شارژ باقیمانده در پاوربانک و یک LED کوچک تعبیه شده درون دستگاه به بازار عرضه میشود. جالب است بدانید دو درگاه USB این پاوربانک از جریان ۲.۴ amp پشتیبانی میکند که باتری دیوایسهای متصل به خود را با سرعت بیشتری مملو از برق مینماید. وزن کلی دستگاه ۳۵۰ گرم برآورد میشود و همچنین آن را با قیمت ۳۹.۹۹ دلار میتوان در بازار یافت.
AUKEY 20000mAh Portable Power Bank
محصول شرکت Aukey بسیار قابل اعتماد و بدیع است. این دستگاه با یک پورت میکرو SD و یک پورت Lightning همراه شده که اختصاصی به شارژ آی دیوایسها میپردازد. بدین ترتیب، کاربران اپل نیاز به حمل مبدل میکرو SD به لایتنینگ نخواهند داشت و احساس راحتی بیشتری با استفاده از این پاوربانک خواهند کرد. همانطور که از نام محصول برمیآید، ظرفیت دستگاه ۲۰,۰۰۰ آمپر است و در دو پورت USB آن جریان ۳.۴ amps (شارژ سریع) برقرار است. قیمت ۳۰.۹۹ دلاری این پاوربانک، آن را به یکی از خوشقیمت ترین پاوربانکهای بازار نسبت به امکانات خود بدل کرده است.
RavPower External Battery
دنیای پاوربانکها بسیار بهروز و همگام با تکنولوژیهای جدید است و هیچ پورتی بدون پاوربانک باقی نخواهد ماند. در این پاوربانک، از فناوری Quick-Charge (شارژ سریع) کوآلکام استفاده شده که شارژ شدن اسمارتفون هایی با قلب تپنده شرکت کوآلکام را سرعت بیشتری میبخشد. همچنین با درنظر گرفتن پشتیبانی از درگاه USB-C، قیمت ۵۹.۹۹ دلاری این پاوربانک شاید توجیه بهتری پیدا کند. درگاههای دستگاه درمجموع جریانی معادل ۳amp را از خود عبور میدهند. وزن این دستگاه نیز حدود ۳۷۷ گرم برآورد شده است.
Powergorilla Tactical 21,000 mAh Power Bank
پاوربانکی که در تصویر بالا میبینید، بزرگترین، سنگینترین و گرانقیمت ترین پاوربانک موجود در این لیست میباشد. اما چرا باید یک پاوربانک قیمت ۲۳۰.۰۰ دلاری داشته باشد؟! دلیل اول آنکه بدنه دستگاه از آلومینیوم باکیفیت ساخته شده که در کنارههای آن از مواد چسبندهای استفاده شده که مانع از سر خوردن آن از دست کاربر هنگام حرکت میشود. دلیل دوم آنکه این پاوربانک نه تنها به شارژ تبلت یا اسمارتفون شما میپردازد، بلکه با استفاده از آن میتوانید لپتاپ، دوربین و سایر ابزار الکترونیکی که ولتاژ بین ۵ تا ۲۴ ولت را تحمل میکنند را شارژ کرده و استفاده کنید. از نقاط ضعف این دستگاه میتوان به وزن بالای ۷۰۰ گرمی آن و وجود تنها یک پورت USB روی دستگاه اشاره نمود.
EC Technology 22,400 mAh Power Bank
پاوربانک شرکت EC Technology حرف زیادی برای گفتن ندارد و کارایی خود را در عمل نشان خواهد داد. سه پورت USB با جریان ۲.۴ آمپر (مجموعا) و وزن ۴۶۲ گرمی دستگاه، آن را به گزینهای ایدهآل برای مشتریان تبدیل میکند. قیمت این پاوربانک ۳۲.۹۹ دلار مشخص شده است.
Anker Astro E7
آیا به دنبال پاوربانکی هستید که بتواند دوبار کامل آیپد را شارژ کند؟ جواب شما اینجاست! Anker Astro E7 با ظرفیت ۲۶,۸۰۰ میلیآمپر میتواند با یکبار شارژ، شش مرتبه Galaxy S6 یا ۱۰ مرتبه آیفون ۶اس را با سه پورت USB شارژ نماید! جریان بالای ۳amp (معادل ۴ آمپر) نیز سرعت شارژ دیوایس را نسبت به رقبا افزایش داده و همچنین یک LED درونی نیز برای پاوربانک درنظر گرفته شده است.این دستگاه وزنی برابر با ۴۸۵ گرم داشته و ۴۹.۹۹ دلار پای خریدار آب خواهد خورد.
Luxa2 P-Mega
این پاوربانک را میتوانید مادر پاوربانکهای دنیا خطاب کنید! این دستگاه با گنجاندن ۴۱,۶۰۰ میلیآمپر در خود حجیمترین پاوربانک دنیا شناخته میشود که شش پورت خروجی USB دارد. وزن ۹۷۹ گرمی درکنار اندازه بزرگ آن، Luxa2 P-Mega را از دسته پاوربانکهای قابل حمل خارج میسازد. سوال اصلی اینجاست که آیا واقعا به شارژ همزمان شش دستگاه نیاز خواهید داشت؟ مسلما خیر! قیمت این پاوربانک حدود ۱۱۲ دلار تخمین زده میشود.
منبع : PhoneArena