احتمالا تابحال پیش آمده است که بخشی از بدنتان درد بگیرد و ندانید آن قسمت مربوط به کدام اندام شما میشود. اینجاست که راهنماییهای اطرافیان شروع میشود: یکی میگوید معده است، یکی میگوید کلیه است و دیگری هم میگوید از اعصابتان است! در این مواقع خیلی خوب میشد اگر میتوانستید تمام اندامهای درون بدنتان را در جای دقیقشان مشاهده کنید و از محل آنها باخبر شوید. استارتاپ Virtuali-Tee دقیقا قرار است همین کار را انجام دهد. با گجت نیوز همراه باشید.
استارت آپ Curiscope که در زمینهی واقعیت مجازی فعالیت میکند، به تازگی پروژهی جدیدی را به نام Virtuali-Tee آغاز کردهاست و این تیم در سایت کیک استارتر درحال جمع آوری سرمایه هستند. بخش اصلی این پروژه شامل یک تیشرت مخصوص میشود که در طراحی آن نوعی کدگذاری انجام شده است تا توسط نرمافزار مخصوصی شناسایی شود، این موضوع در نام این استارت آپ هم نشان داده شده است.
گروه Curiscope برای تکمیل این پروژه به دنبال جمع آوری ۱۰۰ هزار دلار هستند و تا به الان توانستهاند حدود ۳۸ هزار دلار آنرا از حمایتکنندگان دریافت کنند. برای بدست آوردن یکی از این تیشرتها باید حداقل ۲۵ دلار در کیک استارتر به این پروژه کمک کنید. وقتی که شخصی یکی از این تیشرتها را بر تن میکند، شخص مقابل میتواند با نرمافزار مخصوص، دوربین اسمارتفون خود را به سمت تیشرت بگیرد و تمام اندامهای داخلی او را به صورت زنده و با انیمیشنهای زیبا مشاهده کند.
در ویدیوی زیر میتوانید عملکرد این نرم افزار و مشخصات تیشرت را مشاهده کنید:
تیم Curiscope هدف اصلی خود از این پروژه را ارتقای سطح دانش مردم از داخل بدن انسان عنوان کردهاند. یادگیری از طریق واقعیت مجازی بسیار جذابتر از شیوههای سنتی آموزش است و چنین نرمافزاری میتواند بخصوص برای کودکان و دانش آموزان بسیار موثر باشد و در حالی که سرگرم میشوند، سطح اطلاعات آنها را هم افزایش دهد.
همچنین گفته میشود تمام اطلاعات و تصاویر داخل این نرمافزار توسط کارشناسان و موسسات پزشکی معتبر تهیه خواهند شد تا از دقت و صحت کاملی برخودار باشند. اعضای استارت آپ Virtuali-Tee امیدوارند بتوانند در آینده بخشهایی مانند عملکرد عروق، سیستم گردش خون در بدن و شبکهی اعصاب را هم به آن اضافه کنند تا کاربرد آن بیشتر از محصول فعلی بشود.
در ضمن این نرم افزار با عینک واقعیت مجازی گوگل کاردبرد ( Cardboard ) هم سازگار خواهد بود و کاربران میتوانند با استفاده از آن به داخل بدن سفر کنند و بین بخشهای مختلف به صورت سه بعدی جابجا شوند.
منبع: IFLScience