مقایسه عملکرد گلکسی اس ۷ با دو پردازنده مختلف اسنپدراگون ۸۲۰ و اگزینوس ۸۸۹۰

همانطور که می‌دانید تلفن هوشمند گلکسی اس ۷ سامسونگ با دو پردازنده متفاوت از اسنپدراگون و اگزینوس عرضه خواهد شد که البته نسخه مجهز به اسنپدراگون مختص بازار ایالات متحده و چین است. تفاوت بین عملکرد این دو پردازنده می‌تواند برای بسیاری از علاقه مندان به تکنولوژی جالب باشد. به همین دلیل سعی بر انجام یک مقایسه بنچمارکی بین این دو داریم. در ادامه با گجت نیوز همراه باشید.

عرضه گلکسی اس۶ ( Galaxy S6 ) حرکت خوبی از سوی سامسونگ بود. نه تنها این کمپانی سال گذشته در محصول جدید خودش طراحی متفاوتی را ارائه داده بود، بلکه بسیاری از تکنولوژی‌هایی که ما منتظر آنها بودیم نیز به واسطه آن رونمایی شدند. حافظه داخلی پرسرعت، دوربین عالی، رم سریع و یک پردازنده عالی که برای هرکسی می‌تواند سال‌های سال جذاب باشد.

اما برای کسانی که علاقه داشتند از تراشه‌های اسنپدراگون در این تلفن هوشمند استفاده کنند خبر بد آن بود که این تلفن تنها با تراشه‌ای از اگزینوس ارائه خواهد شد. حال بار دیگر این کمپانی دوباره سیاست قبلی خودش را در عرضه محصول جدید خودش گلکسی اس۷ و اس۷ اج  پیش گرفته است.

بنابراین اگر شما در ایالات متحده زندگی می‌کنید  می‌توانید این محصول را مجهز به یک تراشه اسنپدراگون ۸۲۰ کمپانی کوالکام خریداری کنید و اگر در کشور‌های دیگر همانند ایران زندگی می‌کنید این محصول مجهز به تراشه هشت هسته ای اگزینوس ۸۸۹۰ خود سامسونگ خواهد بود. در زیر قصد داریم تا به تفاوت‌ قدرت‌های این دو پردازنده بپردازیم. در ادامه با ما همراه باشید:

Snapdragon-820-vs-Exynos-8890-2

همانطور که در تصویر فوق می‌بینید، دو تفاوت عمده در این دو پردازنده مشاهده می‌شود. پردازنده اسنپدراگون شامل ۴ هسته و پردازنده اگزینوس دارای ۸ هسته است. با این حال هرچند که بر روی کاغذ اگزینوس برتر است اما در آزمایشات عملی ثابت شده که نماینده کمپانی کوالکام از قدرت بالاتری برخوردار است.

این اژدها نفسی آتشین دارد

وقتی که شما ۷۰۰ دلار برای خرید یک تلفن هوشمند هزینه می‌کنید، قطعاً انتظار دارید که بروزترین و بهترین‌ها را داشته باشید. و انتظار می‌رود که گوشی شما در مقایسه با موبایل‌های سایر دوستانتان از برتری محسوسی برخوردار باشد. به همین جهت تصمیم گرفتیم که بنچمارک‌های مختلف گرفته شده از از دو تراشه اسنپدراگون ۸۲۰ و اگزینوس در تلفن هوشمند گلکسی اس ۷ منتشر کنیم. لازم به ذکر است که این بنچمارک‌ها در شرایطی گرفته شده اند که هر دو مدل تلفن هوشمند دارای وضعیت یکسانی از نظر برنامه‌های نصب شده و فرآیند‌های درحال اجرا در پس زمینه بوده اند. برای اشکالاتی که ممکن بوده است در میانه راه به وجود آمده باشد، سه بار متوالی فرآیند بنچمارک انجام شده است.

Snapdragon-820-vs-Exynos-8890-benchmarks

تراشه اسنپدراگون ۸۲۰ برنده ۶ تست از ۹ تست بوده اما تراشه اگزینوس هم در وبگردی برتر از رقیب خود عمل کرده است

همانطور که مشاهده می‌کنید، به طور کلی این دو تراشه در اکثر مشخصات تقریبا یکسان هستند. با این حال تست گرافیکی سنگین موجود در بخش Manhattan  بنچمارک GFXBench مشکلاتی را برای تراشه اگزینوس به وجود آورده است. اما از بخش T-Rex این بنچمارک به بعد دوباره شاهد نزدیکی رقابت بین این دو تراشه بوده ایم. در واقع می‌توان گفت که اسنپدراگون ۸۲۰ قدرت بیشتری را در پردازش‌های سنگین دارد و اگزینوس ۸۸۹۰ عملکرد بهتری را نسبت به رقیب خودش در اموری مانند وبگردی خواهد داشت.

منبع: phonearena