فروشگاه های اینستاگرامی

کاهش فروش چشمگیر فروشگاه های اینستاگرامی به‌خاطر اختلالات اخیر در اینترنت ایران

اختلالات اینترنت ایران که در نتیجه کاهش ترافیک و نابسامانی در فیلترشکن‌ها به وجود آمده، آسیبی جدی به کاسبی فروشگاه های اینستاگرامی وارد کرده است.

بر اساس جدیدترین اخبار داخلی از حوزه اینترنت و شبکه های مجازی، «پادرو» که پلتفرمی فعال در زمینه تجارت الکترونیک و حمل نقل است در یک گزارش قابل تأمل به دنبال ایجاد اختلالات در استفاده از فیلترشکن ها از سوی حاکمیت، افت شدید ترافیک فروشگاه های اینستاگرامی را یک عامل مهم در کاهش فروش چشمگیر کسب و کارهای آنلاین دانست و عنوان داشت ۲۵ درصد از فروشگاه های حاضر در این پلتفرم با کاهش فروش مواجه شده‌اند.

اختلالات عمدی در اینترنت ایران؛ بلای جان فروشگاه های اینستاگرامی و کسب کارهای آنلاین

فروشگاه های اینستاگرامی

پلتفرم پادرو در حساب خود در شبکه مجازی اکس با اشاره به شدت گرفتن فعالیت انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری و اختلالات جدی در اینترنت و فیلترشکن‌ها عنوان داشت که میزان سفارشات از فروشگاه های اینستاگرامی تحت پوشش این پلتفرم ۲۵ درصد کاهش را تجربه کرده و همچنین ترافیک آنها با ۴۰ درصد افت همراه بوده است.

از آنجا که بخش قابل توجهی از فیلترشکن‌ها از کلادفلر (Cloudflare) استفاده می‌کنند، داده‌های این بستر نیز  نشان می‌دهد که در دو هفته اخیر ترافیک شبکه در ایران کاهش قابل توجهی داشته است. در این حالت بسیاری از فیلترشکن‌ها از کار می‌افتند. این در حالی است که مافیای فیلترشکن نیز در پشت این جریان با استفاده از درگاه‌های بانکی، بدون پرداخت یک ریال مالیات ، دادن وعده‌های ترافیک نیم‌بها و گردش مالی عجیب و غریب فروش فیلترشکن تجارت پر سودی دست و پا کرده‌اند.

فروشگاه های اینستاگرامی

همچنین بر اساس آخرین گزارش کیفیت اینترنت در ایران، با اینکه سرعت اینترنت افزایش جزئی داشته اما اخلال عمدی بر ابزارهای تغییر آی پی از طریق تلاش‌های شبانه‌روزی متولیان امر با تحمیل هزینه چندهزارمیلیاردی به مردم و اپراتورها، جلوگیری از گسترش شبکه، مسدودسازی پروتکل‌های موردنیاز کسب‌وکارها و… تغییری در رفتار استفاده مردم در فیلترشکن‌ها نکرده و تنها باعث افزایش تقاضا و ایجاد اختلالات گسترده و آسیب‌های جبران‌ناپذیر به مردم و اقتصاد الکترونیک شده است.

طبق جدیدترین آمارها نزدیک به 3 میلیون و 700 هزار فروشگاه در اینستاگرام فعال هستند که حدود ۳۳ درصد آن‌ها در حوزه مد و پوشاک و ۲۵ درصد در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است. طبق این آمار خوراکی‌ها با ۱۲ درصد در جایگاه سوم، لوازم خانه و آشپزخانه با ۱۱ درصد در جایگاه چهارم، لوازم تحریر و آموزش با هشت درصد در جایگاه پنجم، کالای دیجیتال با هفت درصد در جایگاه ششم و ساعت و جواهرآلات با چهار درصد در جایگاه هفتم قرار دارند.

همچنین بخوانید:
ادعای جدید وزیر ارتباطات: پهنای باند اینترنت کشور دو برابر شده است واردکنندگان تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای استارلینک نقره داغ شدند شرکت مخابرات ایران: سرعت اینترنت فیبرنوری را به هزار مگابایت بر ثانیه افزایش دادیم

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*