آزادسازی واردات گوشی های آیفون

موافقت وزارت صمت با آزادسازی واردات گوشی های آیفون

معاون وزارت صمت از موافقت با رفع ممنوعیت واردات آیفون های اپل خبر داد. آیا به‌زودی شاهد آزادسازی واردات گوشی های آیفون خواهیم بود؟

شاید زمانی که واردات گوشی های سری آیفون 14 به بازار ایران ممنوع و جلوی رجیستر شدن این گوشی های اپل گرفته شد، خیلی‌ها تصور می‌کردند این ممنوعیت دوام زیادی نخواهد داشت؛ اما ممنوعیت واردات گوشی های آیفون تا به امروز ادامه داشته و حالا که مدت کوتاهی از معرفی و عرضه گوشی های سری آیفون 16 اپل می‌گذرد، بحث داغی در محافل خبری شکل گرفته که آیا این ممنوعیت تداوم خواهد داشت یا قرار است اتفاق جدیدی رخ دهد؟

روز گذشته نشست خبری افتتاحیه دومین دوره کنگره موبایل ایران برگزار شد و معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت چهاردهم، اظهارات امیدوارکننده‌ای در خصوص واردات آیفون های اپل به بازار ایران مطرح کرد. محمدمهدی برادران در این مراسم در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره واردات گوشی های آیفون، گفت ما نمی‌توانیم مردم را از خرید موبایل‌های خاصی محروم کنیم و با هیچ انحصار داخلی و خارجی نیز همراهی نکرده‌ایم و نخواهیم کرد.

آزادسازی واردات گوشی های آیفون

وی در ادامه افزود تامین منافع ملی به‌معنای کاهش ارزبری و افزایش عمر موبایل‌ها است و باید تلاش کنیم فعالان حوزه تجارت موبایل نیز بتوانند به‌طور حرفه‌ای فعالیت کنند و بهترین خدمات و کیفیت را به مشتریان ارائه دهند. معاون وزیر صمت با اشاره به این‌که دلیل اصلی ممنوعیت واردات گوشی های آیفون، ارزبری این گوشی‌ها بوده، اظهار کرد:

حوزه معاونت صنایع عمومی موافق گشایش در این موضوع است و ما در اردیبهشت‌ماه امسال برای آخرین بار، درخواست خود را به‌همراه یک برنامه مکتوب و مشخص، ارسال کردیم. با این حال ما در این حوزه تعیین‌کننده نیستیم و تصمیم‌گیرنده، مراجع دیگری هستند.

با وجود این، محمدمهدی برادران از موافقت وزارت صمت با آزادسازی واردات گوشی های آیفون خبر داد و گفت این وزارتخانه، برنامه‌هایی برای کاهش دغدغه‌های بانک مرکزی و حوزه‌های مرتبط با تجارت بین‌الملل دارد. وی همچنین پیشنهاد داد که در موضوع‌های مورد توجه عموم مردم، محدودیت‌ها به‌شکل دیگری دنبال شوند؛ چرا که می‌توانیم از رفع این محدودیت‌ها، منافع بیشتری را کسب کنیم و اعتقاد دارم استفاده از تکنولوژی‌های برتر جهان به اقتصاد ملی‌مان کمک می‌کند.

منتظر آزادسازی واردات گوشی های آیفون باشیم؟

در هر صورت، این اظهارات معاون وزیر صمت نشان می‌دهد که این وزارتخانه در تلاش است تا ممنوعیت واردات آیفون های اپل برداشته شود؛ اما هنوز هیچ چیزی قطعی نشده و همانطور که محمدمهدی برادران گفت، مراجع دیگری هستند که در این رابطه باید تصمیم نهایی را اتخاذ کنند. همچنین در روزهای اخیر شایعات و اخبار پراکنده‌ای منتشر شده بود مبنی بر این که احتمالا واردات گوشی های آیفون دوباره از سر گرفته می‌شود، اما با تعرفه 40 تا 50 درصدی. این در حالی است که هم‌اکنون گوشی‌های بالای 600 دلار با تعرفه حداکثر 30 درصدی وارد بازار ایران می‌شوند.

همچنین بخوانید:
خط و نشان مجلس برای آزادسازی واردات و رجیستری آیفون ثبت سفارش تمام مدل‌های آیفون متوقف شد نظر آذری‌جهرمی درباره ممنوعیت واردات آیفون در دولت پزشکیان
29 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

میگن به ماهواره وصل میشه بعد میشه جزو موارد خاص همینطور لاینحل میمونه سالها

هیچی پس این دولت هم برخلاف اظهاراتش دولت سرمایه داری هست و فقط نگران قشر مرفح بی درد هستند برخلاف دولت شهید رئیسی ک بفکر قشر فقیر و آسیب پذیر جامعه بود…وای بحال مردم بدبخت و فقیر ک اندر خم یک کوچه اند ک این دولت کاری براشون انجام بده در مسیر رفاه

خیلی جالبه، گوشی رو کس دیگه ساخته، تکنولوژی مال کس دیگه، از حاصل درامد خودمون که مالیاتش هم پرداخت شده خریدیم، برای چی به دولت ۴۰ـ۵۰ درصد باز پول بدیم برای استفاده از انتنی که از مالیات مردم و برای مردم ساخته شده؟؟
این خلاف تمام اموزه های اسلامی، اخلاقی و شرعی می باشد!
واقعاً شرم بر شما که فقط به فکر اسیب زدن به مردم هستین.
اون از خودرو که وارداتش برای قشر خاص, از جیب مردم به قشر خاص امتیاز میدین و همون قشر خاص خودرو های وارداتی را با قیمت های نجومی به مردم میفروشن و بازار رو ملتهب میکنن.
اگر ما مسلمان هستیم شماها قطعا نیستید.

مراقب مواد منفجره احتمالی کار گذاشته شده به مقصد ایران هم باشید
مانند پیجرها

چرا باید دقیقا این موضوع در بهبوحه انفجارهای ناجوانمردانه اسرائیل توسط پیجرهای آمریکائی در بین مردم لبنان و حزب الله مطرح شود.
حواسمان به قصور ها و یا تقصیرها باشد…
بجای تحریم کردن کالاها و محکوم کردنشان
درب کشور به روی کالاهایشان باز کنیم و تلویحاً حمایتشان کنیم؟ حالا همه مشکلات کشور عقده آیفون داشتن هست؟

عمو جان چیزی به نام مقصد ایران وجود ندارد چون اپل در ایران نمایندگی ندارد و از بازار امارات و ترکیه خریداری میکنیم بدون اینکه ربطی به مقصد ایران داشته باشد ، این دستگاهی که تو میگی صد میلیون سال با موبایل فرق دارد و اپل باارزش ترین برند جهان هیچوقت خودش رو خراب نمیکنه ، این دستگاه در لبنان برای افراد نظامی منفجر شد نه مردم عادی ، روسیه تحریم شده و در جنگ است ولی اعلام کرد آیفون ها را قاچاقی به بازار روسیه برمیگردانیم بدون اینکه توهم بزنن

با سلام و تحیت
واردات گوشی موبایل با تعرفه 30 درصدی؟؟؟!!!!!!
چرا و به چه دلیل با این تعرفه بالا؟؟؟!!!!
مگر میخواهید از آب کره بگیرید ؟؟؟!!!!!
به چه دلیل این تعرفه بالا را از مردم میگیرید؟؟؟!!!!
آن از تعرفه بالای واردات خودرو ؟؟؟!!!!!
اینهم از تعرفه بالای گوشی موبایل؟!!!!
ولله الحمد

متاسفانه فقط به فکر قشر خاص هستن

امروز شاهد آن هستیم که ۹۸ درصد نمایندگان وخانواد هایشان دارای گوشی همراه این هستند اما درمجلس با وارد کردن این گوشی مخالف هستند باید گفت مرغ همسایه غازه درصورتیکه بسیاری از نمایندگان کار کردن با گوشی هم بلد نیستند وحدالث. یک ماه روزی ۲ ساعت باید آموزش کار کردن با این گوشی که بچه های کلاس اول ابتدایی براحتی با آن بازی میکنند البته حق دارند وقتی که شاهد عده ای از نمایندگان محترم مدرک تحصیلی راهم خریداری کرده آمد وملت بیچاره انتظار دارند این افراد قانون گزاری ومشگل کشور راحل کنند .

هیچ کالا ،و سازمان وشرکت غربی،یا تحت کنترل غرب ،هیچ اعتمادی بشون،افراد لابی غرب،و عمله و پادو هاشون،و ولد حرام آنها در دنیا کارشون جنایت، جاسوسی، ترور،پولشویی،مواد مخدر،فتنه،در کشورای مستقل، مسلمان ،یا مردم خودشون حتی ،اینه،،دشمنان انقلاب، اسلام،انسانیت، و ارزش های انسانی همین لابی صهیونیست و یک درصد وال استریت هست ،منفعت اونا در مفت خوری ،لاشخور هست،اتکا فقط بداخل کشور و مردم خودمون،و متحدان واقعی،،،،و سازمان ملل باید حق وتو به چند کشور یده،یک مسلمانان، و ایران و چندتا کشوری که واقعا انصاف و ارزش برا انسان قائل هستن،وگرنه دیکتاتوری هست

مسأله اصلی بی‌کفایتی و بی مسولیتی و فساد سیستمی در جمهوری اسلامی هست ک با دروغ و کتمان حقیقت فقط و فقط بفکر منافع خودش هست..تنها چیزی ک بی ارزش هست مردم ..شما ی شرکت داشته باشی چه با سه نفر یا سی هزار نفر ..وقتی خودت دزدی کنی و بی مسولیتی باشی دروغ بگی از زیردستان انتظار داری کارشون تمام کمال ارائه بدهند..نه عزیز من…کره شمالی مسخره میکردیم ک رییسش چنین می‌کنه و چنان می‌کنه…ما سبقت گرفتیم از کره…

واقعا چطوری میشه اینقدر …بود،آمریکا دشمن قسم خورده ماست تو ایران کودتا میکنه حکومت دست نشانده سر کار میاره منابع ما رو میچاپه پولهامون رو بالا میکشه به دشمنانمان کمک میکنه تحریم میکنه قطعنامه تصویب میکنه کشتیهامون رو میدزدد و….دیگر چکار باید بکند تا بفهمیم دشمنه ؟اونوقت مردم ونماینده های ما تمام هم وغمشون اینه که گوشی آمریکایی وارد بشه که بعد هم ارز مملکت تو جیب دشمن بره هم جاسوسی کنند وهم در صورت لزوم افراد را بترکانند .

Nچون کیفیتشون خوبه

وقتی، جلو صورتت بچه ات ترکید و کورش کرد آنوقت می فهمی اینها همه اجیر شده هستند

میشه بری تحقیق کنی ببینی چند درصد قطعات همین گوشی های کره ای آمریکاییه؟ میشه بری بپرسی چرا همین شرکتای چینی چرا انقدر از تحریم آمریکا میترسن و قطعه به ایران نمیدن؟ میشه بری ببینی کیا و چه سودهای کلانی از فروش آیفون ۱۳ تو ایران کردن؟ میشه بری بپرسی توی همین صنعت موشکی و … چقدر قطعات آمریکایی استفاده میشه که جایگزین دیگه نداره؟ میشه بفهمی وقتی ضعیفی و تولید نداری باید با کشوری که تولید داره کنار بیای چون ضعف داری!!! در نهایت میشه یکم بفهمی؟

به قول خودت که میگی مردم هم و غمشون واردات و داشتن گوشیهای خارجی است وقتی صحبت از اکثریت میشه اقلیت باید دهنشو ببنده امثال تو باید بپذیرید که امروز که در کره ماه دارن زمین بایت ساخت و ساز واگذار میکنند دیگه نمیتونید با این طرز فکر زندگی کنید باید همرنگ جماعت باشید البته اگه نمی‌خواین رسوا بشید در ضمن هنوز نفهمیدی امثال شما با دشمن فرضی در جنگ هستید ما ایرانیها بازم میگم ما ایرانیهای اصیل با هیچ کشوری دشمن نیستیم و با هیچ کشوری تا زمانی که به جغرافیای کشور ما لطمه نزنه جنگی نداریم .مگه دشمنی بدتر از عراق داشتیم حالا رو ببین شدیم برادر بقیه هم روزی میرسه که خود شما و امثال شما بهش میگید برادر

اگه اینطوره روسیه که با ما دشمن تر هست.وقتی شما به سفارت یک کشور حمله کنی و افرادش رو گروگان بگیری این نمیتونه چیز خوبی در پی داشته باشه.

چرا شما مغزهای پوسیده منقرض نمی‌شود.

یعنی منابع ایران بعنوان پنجمین کشور ثروتمند دنیا الان داره برای ایران خودمون و این مردم مستاصل هزینه میشه !!!؟؟؟گریه های کودکان سیستانی ، فقر مردم خوزستانی ، نابودی آب و خاک این مملکت !!! اینها همش تقصیر دشمنای خارجیه و اختلاسگرای بیگناه و مسئولین دزد و غارتگر کاملا بیگناهند !!!!!

من که آیفون ندارم خداراشکر هیچ وقت هم نیاز ندارم و نمی خواهم بگیرم چون واقعا یه گوشی برای چشم و هم چشمی و دیده شدن هست ولی واقعا از این همه عدم مدیریت و توانایی مسئولین خسته شدم اگر واقعا 14به بالا ممنوعه پس از کجا اینقدر در بازار فراوانه و بازار سیاه داره چاقاق پدر این مملکت را در آورده چرا کسی توان مقابله با قاچاق را در این مملکت نداره چون توسط آقازاده ها میشه و سودشا میبرن. چرا وزیر نفت بگه روزانه حدود 29 میلیون لیتر بنزین قاچاق میشه یعنی روزی هزار تریلی . اینها چه کسانی هستند با مملکت اینحور میکنند و تاوانش را مردم میدهند. روزانه هزار تریلی بنزین فقط قاچاق میشه اونوقت اگه کسی را با 20لیتر بگیرند پدرش را در میارن. خود من یرای کارگاهم ریختن 6هزار لیتر گازوئیل که سوخت دستگاه بخار کارکاه تولیدیم بوده را چون حواله نداشتم و آزاد تهیه کردم بردن و بازداشت و جریمه و… کارکاهم تعطیل شده با اینکه همه میدانستن مصرف کارگاه تولیدیم بوده و با خون حیگر و التماس تهیه میکردن چون حواله شرکت نفت جواب سی روز کار من را نمیداده فقط یک هفته میتونستم با سهمیه کار کنم و نتیجش این شده که تعطیل کنم و اصلا دیگه کار نکنم خسته شدم 17کارگررا تسویه کنم بیکار بشن اونوقت خدا میدونه روزی چقدر قاچاق میشه . منی که برای تولیدم مصرف دارم قاچاقه و آقازاده ها آزاده. گوشی آیفون هم همینه . تو را خدا یکی به داد ملت برسه دست این آقازاده های خرابکار را قطع کنه من دیگه 3ساله خانه نشین شدم و از کار تولید بیرون اومده به داد بقیه برسین مملکت تعطیل نشه.تورا خدا تورا خدا

سلام من نمیدونم چرا گوشی آیفون به خاطر ارز بری وارد کشور شدنش ممنوعه ولی گوشی ورتو که قیمتش چندین یرابر آیفونه راحت وارد میشه و بی دردسر رجیستر میشه ساخت انگلیس هم هست رومش چرم داره با قاب طلاکاری شده مدلهایی از آن قیمت میلیاردی داره.

موضوع از ارز بری گذشته
جناب معاون
حتما میدانید که حدود یک میلیون گوشی 14 و 15 وارد کشور شده و دست مردم و مغازه دار هاست
چرا با مردم می جنگید ؟!
چرا نمی گذارید از گوشی که وارد شده استفاده کنند ؟
حتما باید این گوشی ها توسط فرد یا شرکت خاصی ! وارد شود تا اجازه استفاده بدهید ؟!!!!

درحکومت اسلامی شرط رضایت مردم است نه دولت. بنابراین هیچکسی حق نداردجلوی واردات موبایل وخودرو و…. بگیرد. دولتهافقط حق دارندجلوی واردات موادمخدررابگیرندکه اونم توانایی میخواهدکه ندارند. وجلوی قاچاق روبگیرندکه خودشون باممنوعیت واردات موبایل عامل اصلی قاچاق شدند. متاسفانه یک عده بیسوادخائن خودفروش درراس امورهستندکه تصمیم کاملاغلط گرفته وباعث قاچاق شده وجلوی درآمدولت رمیگیرندبه بهانه ارزبری ولی خودشان ارزراازدولت باقیمت پایین میگیرندوقاچاق میکنندکه لعنت وغضب خدابرخائنین باد.

سلام دولت محترم برای ارز تک نرخی اقدام کند تا هیچکس بدنبال ارز رانتی نرود. دادن ارز به واردات گوشی اپل ۷۵ میلیون تومانی که اطلاعات فرد و کشور را به آمریکا و اسرائیل می دهد کاردرستی نیست . امید که تشکیلات امنیتی کشور را فدای درآمد چند وارد کننده موبایل نکنند‌. تخصیص ارز بهر صورت کار اشتباهی است. بهانه ارزاق عمومی و دارو و غیره هیچکدام قابل قبول نیست. آب و برق و گاز و بنزین باید به ارزش دارایی مصرف کننده باشد. واحد ۲۰۰ میلیارد تومانی و ۵ میلیاردی نباید یکنواخت پرداخت کنند. خودروی ۸ میلیاردی با خودروی ۵۰۰ میلیون نباید با یک نرخ بنزین بزنند. راهکار نرم افزاری دارد و بسیار ساده است. کارت سوخت ۱۵۰۰ . ۳۰۰۰ و ۱۰۰۰۰ تومانی .آب و برق و گاز هم منطقه بندی براساس قیمت زمین. کار شدنی و ساده است.

کسی اختصاص ارز نخواسته ارز ویژه اقازاده هاست تنها چیزی که مردم میخوان استفاده از تکنولوژی روز دنیاست بدون دردسر و کلاه برداری

هرمسئولی به نفع ملت تصمیم نگیرد دشمن ملت است ،یک معلول ذهنی هم می‌تواند تشخیص دهد چه چیزی به نفع ملت است هم خودروی با کیفیت هم موبایل با کیفت لازم است .

هرمسئولی به نفع ملت تصمیم نگیرد دشمن ملت است ،.

ممنون که به فکر افرادی هستید که شدیداً میخوان دیده شوند…

جناب ربطی به دیده شدن ندارد شما نگاه نکن موبایل خوب و ماشین خوب حق مردم ما هست

29
0
در بحث شرکت کنیدx