سامسونگ قصد دارد گوشی گلکسی اس 25 پلاس را به پردازنده قدرتمند اسنپدراگون 8 الیت مجهز کند. گرچه نتایج این گوشی در بنچمارک گیک بنچ یک تفاوت عجیب را نشان میدهد.
هر سال با نزدیک شدن به زمان معرفی گوشی های پرچمدار سامسونگ یک سوال مهم در اخبار تکنولوژی مطرح میشود. طرفداران شرکت کرهای نگران هستند که آیا سری جدید گلکسی اس با چیپست های کوالکام عرضه میشوند یا باید یک سال دیگر اگزینوس را تحمل کرد. نتایج عملکرد پردازنده گلکسی اس 25 پلاس در بنچمارک گیکبنچ نشان میدهد که متاسفانه سامسونگ امسال نیز این روند را کنار نگذاشته است.
دو پردازنده برای گلکسی اس 25 پلاس؛ یکی جذاب و دیگری ناامیدکننده
نگاهی به اعداد ثبت شده نشان میدهد که مدل گلکسی S25+ از نظر قدرت پردازشی تفاوت فاحشی با گلکسی اس 24 پلاس و حتی گلکسی S25 خواهد داشت. این گوشی توانسته در تست تک هستهای امتیاز 3160 و در تست چند هستهای امتیاز 9941 را کسب کند. جالب اینجاست که گلکسی اس 25 عادی با تراشه یکسان توانسته بود امتیاز 2481 را در حالت تک هستهای و امتیاز 8658 را در حالت چند هستهای بهدست آورد.
بدینترتیب میتوان گفت که گلکسی اس 25 پلاس توانسته از نظر قدرت پردازشی حتی به نمونههای معیار معرفی شده توسط کوالکام نیز نزدیک شود. همچنین با نگاهی به اطلاعات گیکبنچ میتوان دریافت که سرعت کلاک اسنپدراگون 8 الیت در مدل پلاس سری گلکسی S25 به ۴.۴۷ گیگاهرتز میرسد. در صورتی که این میزان در مدل عادی به ۴.۳۲ گیگاهرتز محدود شده است.
پیشتر نیز گلکسی اس 25 پلاس با پردازنده سامسونگ اگزینوس ۲۵۰۰ در بچمارک گیکبنچ ظاهر شده بود. در آن زمان نماینده کرهایها توانسته بود امتیاز 2359 را برای تست تک هستهای و امتیاز 8141 را برای تست چند هستهای کسب کند. اعدادی که اختلاف فاحشی با نتایج اسنپدراگون 8 الیت دارند.
شایعات حاکی از آن است که سامسونگ میخواهد تعادل مناسبی را بین قدرت پردازشی، گرمای تولید شده توسط گوشی و مصرف باتری ایجاد کند. مخصوصا اینکه تاکنون بارها گلکسی اس 25 اولترا با نتایج مختلف در بنچمارک گیکبنچ ظاهر شده است. در برخی گزارشها این گوشی عملکردی ناامیدکننده داشت و در برخی توانست حتی رکورد ۱۰۰۰۰ را هم رد کند.
بهطور کلی میتوان گفت که از بابت عملکرد و پایداری تراشه اسنپدراگون 8 الیت نگرانی وجود ندارد. سوال مهم اینجاست که آیا اگزینوس 2500 نیز میتواند عملکرد قابل قبولی از خود نشان دهد یا خیر. از آنجایی که اپل با آیفون 16 پرو مکس پرقدرت ظاهر شده و شرکتهای چینی نیز هر روز گوشیهای بهتری را ارائه میدهند، اصرار سامسونگ برای فروش پردازنده نهچندان جذاب خود به اکثر کاربران جهانی اشتباهی بزرگ قلمداد میشود.