تست اجرا بازی روی سیستم کامپیوتر

از کجا بفهمیم که یک بازی روی سیستم کامپیوتر ما اجرا می‌شود یا نه؟

می‌خواهید بدانید آیا کامپیوتر شما می‌تواند بازی مورد علاقه‌تان را اجرا کند؟ این راهنما به شما نشان می‌دهد چگونه مشخصات سیستم خود را با الزامات بازی مقایسه کنید.

همه نمی‌توانند سیستم‌های بازی خود را با جدیدترین کارت‌های گرافیک (GPU) و حافظه رم (RAM) بیشتر ارتقا دهند تا عملکرد بازی را به حداکثر برسانند. شاید فقط بخواهید بدانید که آیا کامپیوتر فعلی شما می‌تواند از پس اجرای آخرین عنوانی که مشتاقانه منتظرش هستید برآید یا خیر.

در این صورت، پیدا کردن این اطلاعات معمولا کار سختی نیست. بازی های کامپیوتری اغلب اطلاعاتی در مورد مشخصات پیشنهادی (Recommended Specifications) دارند تا گیمرها بتوانند این مشخصات را با آنچه در حال حاضر دارند مقایسه کنند و ببینند که آیا سیستمشان برای اجرای بازی مناسب است یا خیر.

در حالی که مشخصات پیشنهادی ممکن است نتوانند حداکثر وضوح تصویر را ارائه دهند یا قدرت یک کامپیوتر گیمینگ حرفه‌ای را به نمایش بگذارند، اما باید برای اجرای روان بازی و فراهم کردن یک تجربه لذت‌بخش کافی باشند. در اینجا نحوه پیدا کردن این الزامات سیستم و بررسی مشخصات کامپیوتر شما آمده است.

نحوه بررسی اینکه آیا کامپیوتر شما الزامات سیستم یک بازی را برآورده می‌کند یا خیر

مرحله ۱: عنوانی را که می‌خواهید انجام دهید به همراه عبارتی مانند «مشخصات پیشنهادی برای کامپیوتر» در گوگل جستجو کنید. ناشران بازی در قرار دادن این توصیه‌ها در سایت‌های خود، استیم و سایر مکان‌ها بسیار خوب عمل می‌کنند، بنابراین نتایج باید بلافاصله ظاهر شوند.

به‌طور مثال، در اینجا الزامات سیستم بازی Overwatch 2 که توسط بلیزارد منتشر شده، آورده شده است. پس از یافتن توصیه‌های رسمی، صفحه وب را ذخیره کنید یا برای مقایسه، یک اسکرین‌شات بگیرید.

تست اجرا بازی روی سیستم کامپیوتر

بررسی اجرا بازی روی کامپیوتر

مرحله ۲: توجه داشته باشید که بسیاری از بازی‌ها مانند Overwatch 2 هم الزامات حداقلی (Minimum Requirements) و هم مشخصات پیشنهادی دارند. الزامات حداقلی به شما کمک می‌کند تا به‌سختی بازی را اجرا کنید، اگرچه ممکن است مجبور شوید تنظیمات گرافیکی را کاهش دهید و بپذیرید که عملکرد همیشه عالی نخواهد بود.

مشخصات پیشنهادی سطح بسیار بهتری برای مقایسه برای یک تجربه بازی خوب است – اما شما همچنین باید با آنچه دارید کار کنید، بنابراین در صورت لزوم آماده ایجاد برخی تغییرات در تنظیمات بازی باشید.

مرحله ۳: اکنون زمان پیدا کردن مشخصات فعلی کامپیوتر شماست. در صورت لزوم وارد کامپیوتر خود شوید و کلیدهای Ctrl + Shift + Escape را فشار دهید تا Task Manager باز شود. یا می‌توانید عبارت “task manager” را در نوار جستجو جستجو کنید و آن را انتخاب کنید.

مرحله ۴: در صورت لزوم، گزینه More details را در Task Manager انتخاب کنید.

مرحله ۵: در پنجره جدید، تب Performance را انتخاب کنید.

تست اجرا بازی روی سیستم کامپیوتر

مرحله ۶: در سمت چپ پنجره performance، بخش‌هایی برای CPU، Memory، Disk، GPU و موارد دیگر خواهید دید. برای هر بخش، می‌توانید عملکرد فعلی و – مهمتر از همه – مشخصات دقیقی که کامپیوتر شما با آن کار می‌کند را مشاهده کنید.

مرحله ۷: بخش‌ها را یکی یکی بررسی کنید و مشخصات خود را با الزامات بازی مقایسه کنید. مشخصات همیشه لازم نیست دقیقا یکسان باشند: در صورت لزوم، مواردی مانند تعداد هسته‌ها، حافظه GPU و ویژگی‌های مهم مشابه را مقایسه کنید. اگر کامپیوتر شما این جزئیات مهم را برآورده کند یا از آنها فراتر رود، دیگر لازم نیست نگران اجرای بازی باشید. به یاد داشته باشید که فضای دیسک را نیز بررسی کنید تا بدانید فضای کافی برای دانلود فایل‌های بازی دارید.

تست اجرا بازی روی سیستم کامپیوتر

مرحله ۸: اگر Task Manager برای شما گزینه مناسبی نیست، بخش “about” را در کامپیوتر خود جستجو کنید. این بخش معمولا اطلاعاتی در مورد قطعاتی که کامپیوتر با آنها عرضه شده ارائه می‌دهد که ممکن است برای بررسی مشخصات پیشنهادی کافی باشد.

مرحله ۹: اگر کارت گرافیک جداگانه (aftermarket GPU) دارید، ممکن است بخواهید برند GPU را نیز بررسی کنید تا ببینید آیا توصیه‌های خاص خود را برای بازی‌های خاص دارد یا خیر. آنها اغلب این کار را انجام می‌دهند، به خصوص برای عناوین AAA. به‌عنوان‌مثال، در اینجا صفحه خود Nvidia برای توصیه‌های Overwatch آورده شده است.

تست اجرا بازی روی سیستم کامپیوتر

بررسی اجرا بازی روی کامپیوتر

در مورد بررسی‌کننده‌های خودکار چطور؟

برخی از ابزارها برای بررسی خودکار اینکه آیا کامپیوتر می‌تواند از پس اجرا یک بازی خاص برآید، طراحی شده‌اند. یک مثال System Requirements Lab است که در آن می‌توانید آخرین بازی‌ها را جستجو کنید. اما این ابزارها اغلب برای خواندن صحیح مشخصات کامپیوتری که روی آن اجرا می‌شوند، با مشکل مواجه می‌شوند.

این منجر به حدس‌های نادرست زیادی از سوی آنها می‌شود، به همین دلیل همیشه ایده خوبی است که خودتان به صورت دستی بررسی کنید. به علاوه، پس از اینکه متوجه شدید، همیشه می‌توانید در صورت لزوم دوباره به آن مراجعه کنید.

در گجت نیوز بخوانید:
تمامی کدهای تقلب بازی GTA 5 را از اینجا ببینید بازی شبیه ساز پرواز مایکروسافت ساعتی ۸۱ گیگ اینترنت مصرف می‌کند از این پس بازی های Xbox را روی گوشی های سامسونگ اجرا کنید!

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*