آقای اولا کولنیوس، مدیرعامل و CEO شرکت بنز در پیامی هشدار آمیز به کشورهای اروپایی گوشزد کرد که با خودرو های چینی کنار بیایید و راه را برای ماشین های برقی و هیبریدی این کشور باز کنید! در ادامه با متن کامل این خبر همراه شما هستیم.
در حالی که مردم کشور ما همچنان در فضای مجازی، خودروهای کارکردهی فرانسوی با عمر بیش از 20 سال و ماشینهای مدل 2016 ساخت کره و ژاپن که به قیمت چندین برابر بازار جهانی فروخته میشوند را برتر از محصولات صفر کیلومتر ساخت چین میدادند، مدیر عامل بنز به تمام اروپاییها هشدار داده است که دست از لجاجت بردارید، راه را باز کنید و با ماشین های چینی خوش ساخت کنار بیایید! در آخرین مطلب از سری اخبار خودرو گجت نیوز با جزئیات این خبر همراه شما هستیم.
مدیرعامل بنز: اروپایی ها باید با خودرو های چینی کنار بیایند
اولا کولنیوس، مدیرعامل مرسدس بنز در مصاحبهای رسانه با فایننشال تایمز، از اعضای اتحادیه اروپا خواست تا رویکرد محافظه کارانه خود در قبال خودرو های برقی چین را تغییر دهند. او معتقد است که اعمال تعرفههای نامتعارف بر واردات خودروهای برقی چین میتواند منجر به اقدامات متقابل از سوی پکن شود. همچنین مدیر عامل مرسدس بنز در این مصاحبه تاکید کرد که خودروسازان آلمانی به شدت با این اقدامات عجیب اتحادیه اروپا مخالفت دارند و از پتانسیل چین برای اجرای اقدامات متقابل و تلافی جویانه نگران هستند. او بیان کرد:
در بحث رقابت و ایجاد اهرمهای فشار در برابر خودروسازان خارجی هیچ مانعی وجود ندارد اما این موضوع را باید در نظر بگیریم که ما نیز چیزهای زیادی برای از دست دادن داریم.
بد نیست اشاره کنیم که طی ماههای گذشته، بروکسل پس از افزایش چشمگیر فروش خودروهای برقی چینی به خصوص از برند مطرح بی وای دی، تعرفه واردات این دسته از خودروها را تا سقف 45 درصد افزایش داد. در نتیجه چین هم به سراغ بازار مهم خود در خاک بلژیک رفت و با افزایش تعرفه صادرات در بخش مواد گوشتی، پاسخ مناسب و درخوری را به اتحادیه اروپا ارسال کرد.
اولا کولنیوس با اشاره به خاطرات خود در سفر به چین و اشتیاق مقامات سیاسی این کشور برای سرمایه گذاری آلمانیها در خاک چین گفت:
در سفر به چین، مقامات و سیاست گذاران چینی از ما خواستند که در صورت تمایل، در اینجا سرمایه گذاری کنید. از نظر من، سیاستگذاران اروپایی نیز باید همین خواسته را از چینیها داشته باشند و سراغ جنگ و افزایش تعرفه واردات خودروها نروند.
به گزارش فایننشال تایمز، بلژیک در حال برنامه ریزی برای اعمال فاکتورهایی است که از شرکتهای چینی میخواهد تا در اروپا کارخانه داشته باشند و دانش فنی خود را نیز منتقل کنند. دقیقا همان چیزی که امروز آلمانیها و سالهای پیش، مقامات ایرانی به دنبال آن رفتند اما ویروس تحریمها با ترکیب رانت و طمع بومی سازی، ترس از سرمایه گذاری در خاک ایران را به جان چینیها و سرمایه گذاران خارجی انداخت.
مدیر عامل بنز ضمن مضر بودن تعرفه واردات برای صنعت و لزوم سازش اتحادیه اروپا با چینیها افزود که چین به بخشی جداییناپذیر از زنجیره تامین جهانی خودرو، از جمله مواد خام، تراشههای پیشرفته و قطعات تبدیل شده است. برای مثال بد نیست اشاره کنیم که BYD، غول خودروسازی چینی، قصد دارد در مجارستان خودرو تولید کند و در همین حال شرکت CATL، غول باتری سازی چینی، به تازگی توافق کرده است که یک کارخانه باتری لیتیوم 4.1 میلیارد یورویی را در اسپانیا با استلانتیس استارت بزند.