رونمایی از موشک ۳۵۹ ایران

بازتاب وسیع رونمایی از موشک ۳۵۹ ایران در رسانه های غربی

جمهوری اسلامی به تازگی از موشک 359 در یک رزمایش مشترک رونمایی کرده و خبر این معرفی، بازتاب گسترده‌ای در رسان‌های غربی داشته است.

جمهوری اسلامی همواره در تلاش بوده تا پس از هشت سال دفاع مقدس، توان نظامی و دفاعی‌اش را توسعه دهد و خود را برای رویارویی با هر اتفاقی مشابه با 31 شهریور سال 1359 شمسی، آماده کند. پیش از این راجع به توان موشکی ایران و نمونه‌های موفقی همچون موشک هایپرسونیک فتاح 1 و موشک 358 سپاه صحبت کرده‌ایم و حالا به نظر می‌رسد که نمونه ارتقایافته این موشک با نام 359 رونمایی شده و از قضا بازتاب گسترده‌ای در فضای رسانه‌های اروپایی داشته است.

رونمایی از موشک ۳۵۹ ایران و بازتاب گسترده در اروپا

رونمایی از موشک ۳۵۹ ایران

اخبار رونمایی از تجهیزات نظامی جدید، به سرعت در دنیا پخش می‌شود و از آنجا که ایران در کانون توجهات خاورمیانه و غرب قرار دارد، خبر معرفی بمب و موشک سریعا به رسانه‌های دنیا می‌رسد. یک رسانه اروپایی به تازگی گزارش مفصلی راجع به موشک 359 منتشر کرده که بررسی آن خالی از لطف نیست. در ادامه به معرفی موشک جدید و واکنش این خبرگزاری اروپایی می‌پردازیم.

به نقل از رسانه اروپایی، جمهوری اسلامی موفق به رونمایی از یک موشک جدید با نام 359 شده که گام بزرگی در راستای پیشرفت موشکی و پهپادی به حساب می‌آید. کاربرد این سلاح جدید، درگیر شدن با هواپیماهای نظامی و انهدام آن‌ها در ارتفاعات بالاست. این موشک همچنین قادر به منهدم کردن سیستم‌های هشدار و کنترل هوابرد و تانکرهای سوخت گیری هوایی بوده و جهش شایان توجهی در زمینه موشکی نیروهای مسلح است.

موشک 359 که نسخه ارتقایافته و پیشرفته 358 محسوب می‌شود، می تواند هواپیماهای بدون سرنشین و آن دسته از هواپیماهایی که در ارتفاعات بالا به پرواز در می‌آیند را هدف قرار دهد. در واقع دامنه کاربرد این موشک نسبت به قبل افزایش یافته و حالا شرایط فراهم شده تا پرنده‌های حساس‌تری همچون آواکس و هواپیماهای نظارتی و فرماندهی را مورد هدف قرار دهد.

رونمایی از موشک ۳۵۹ ایران

برد این موشک به بیش از 150 کیلومتر می‌رسد و می‌تواند ضمن حفاظت از حریم هوایی ایران، به عمق اهدافی در خاک دشمن نفوذ کرده و آن‌ها را از بین ببرد. از طرف دیگر، موشک 359 قادر به پرواز در ارتفاع 9 کیلومتری بوده و می‌تواند هواپیماهایی که قصد پرتاب موشک‌های زمین به هوا را دارند، هدف حمله قرار دهد.

حداکثر سرعت این سلاح مخوف و پیشرفته هزار کیلومتر در ساعت است و با کلاهک قدرتمندی که دارد، می‌تواند هواپیماها و پرنده‌های پرسرعت را به آسانی اسیر کند. در تاریخ 18 دی ماه سال جاری و در جریان برگزاری رزمایش اقتدار پدافند هوایی مرکز هسته‌ای نطنز، سامانه موشکی 358 مورد آزمایش قرار گرفت. به طور کلی شکل موشک 359 بزرگ تر بوده و احتمالا از پیشرانه توربوجت طلوع 10 استفاده می‌کند.

در گجت نیوز بخوانید:
چین با تست موفق موشک هایپرسونیک هوا به هوا خود، قدرت مطلق آسمان می‌شود معرفی موشک های ضد کشتی نیروی دریایی ایران برترین فناوری‌ های نظامی سال ۲۰۲۴ زلنسکی از پهپاد موشکی پکل اوکراین رونمایی کرد؛ رقیب جدی موشک‌های کروز روسی

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*