سفر به جهان های موازی

آیا انسان توانایی سفر به جهان های موازی را دارد؟

سفر به جهان های موازی یا مولتی ورس می‌تواند سرنوشت انسان را کاملا دگرگون کند. چنین دستاوری محدودیت‌ های انسانی را نابود کرده و ما را وارد عصری جدید خواهد کرد؛ اما چگونه می‌توان چنین کاری را انجام داد؟

در فیلم‌های علمی‌-تخیلی ماجرای سفر به جهان های موازی خیلی راحت است. شما می‌توانید به راحتی به‌سمت مرزی نامرئی دویده و ناگهان وارد جهانی دیگر شوید. در جهان موازی قوانین متفاوتی را شاهد هستیم و اتفاقات مختلفی در گذشته رخ داده است. اتفاقاتی که می‌توانستند در جهان شما نیز رخ دهند. هرچند امروز می‌خواهیم ماجرای سفر انسان به جهان های موازی را از نظر علمی بررسی کنیم.

سفر به جهان های موازی با یک دستاورد هیجان‌انگیز ممکن می‌شود

سفر به جهان های موازی

بسیاری از دانشمندان تصور می‌کنند که ما در تنها جهان ممکن زندگی نمی‌کنیم. حتی پس از پایان جهان هستی نیز جهان‌ های دیگر به‌ مسیر خود ادامه خواهند داد. از نظر این افراد در همان لحظات آشفته اولیه تعداد زیادی جهان هستی به‌وجود آمده است. در هرکدام از آنها نیز قوانین طبیعی خاصی وجود دارد و شاهد موجودات متفاوتی هستیم.

از آنجایی که تعداد کهکشان های جهان هستی هوش از سر ما می‌برد و حتی توان خارج‌شدن از منظومه شمسی را نداریم، فعلا نمی‌توانیم ایده سفر با جهان های موازی را عملی کنیم. چراکه این جهان‌ها خارج از افق دید ما قرار دارند. بدتر از همه اینکه جهان های موازی با سرعت نور از ما فاصله می‌گیرند.

یک نظریه دیگر در رابطه با سفر به جهان های موازی به دنیای مکانیک کوانتومی تعلق دارد. به‌باور برخی دانشمندان وقتی یک فرآیند رخ می‌دهد، جهان ما یکی از نتیجه‌های ممکن را آشکار می‌سازد و نتیجه دیگر سبب خلق جهانی دیگر می‌شود. در نتیجه هر لحظه ممکن است میلیاردها جهان جدید به‌وجود بیایند.

سفر به جهان های موازی

حالا چطور انسان می‌تواند وجود جهان های موازی را اثبات و به آنها سفر کند؟ از آنجایی که نمی‌توانیم سریع‌تر از نور حرکت کرده و از جهان هستی خود خارج شویم، راه‌حل مشکل سفر در زمان است (مثلا سفر در زمان با کیک سیلندر تیپلر). شما باید به گذشته سفر کرده و تغییری مهم را ایجاد کنید. به‌باور دانشمندان ایجاد تغییر در گذشته ممکن نیست. چراکه باعث تفاوت‌های بی‌شمار شده و حتی ممکن است سفر شما در زمان را با مشکل مواجه کند. هرچند اگر جهان های موازی وجود داشته باشند، ماجرا فرق می‌کند.

در این صورت شما به یک نسخه متفاوت از گذشته می‌روید و مثلا هیتلر را می‌کشید. این نسخه تغییری در جهان کنونی شما ایجاد نمی‌کند. در واقع در جهان اشاره‌شده همیشه هیتلر توسط یک مسافر زمان کشته می‌شد. شاید هم حضور مسافر زمان در گذشته باعث شود جهان جدیدی شکل گیرد. در هر دو حالت وقتی فرد به زمان حال بازگردد، متوجه می‌شود هیچ تغییری در جهان ایجاد نشده است.

البته اینها در صورتی است که جهان‌ های موازی وجود داشته باشند. اگر اینگونه نباشد، شما متوجه می‌شوید که توانایی ایجاد تغییر را ندارید و گذشته کاملا قفل شده است. مثلا به‌هر دلیلی نمی‌توان هیتلر را کشت یا جلوی به‌قدرت رسیدن او را گرفت. چنین چیزی اثبات می‌کند که نظریه جهان های موازی بی‌اساس است و انسان توانایی سفر کردن به آنها را ندارد.

در گجت نیوز بخوانید:
محققان می‌گویند شاید رویاها ما را به دنیاهای موازی می‌برند ریسمان های کیهانی اسرارآمیز سفر در زمان را ممکن می‌کنند با عجیب ترین مکان های جهان هستی آشنا شوید

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*