موشک اعتماد

موشک اعتماد؛ هرآنچه که باید درباره جدیدترین موشک بالستیک ایران بدانید

در جریان برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دفاعی و فضایی یک موشک بالستیک جدید به نام اعتماد، معرفی شد. مشخصات این سلاح جدید را در ادامه بخوانید.

اگر تا قبل از موشک باران اسرائیل توسط ایران راجع به توان موشکی کشور صحبت می‌شد، دشمان با نگاه شک و تردید به دستاوردهای سپاه نگاه می‌کردند، اما امروز رژیم صهیونیستی و حامیان آن به خوبی با سطح بازدارندگی ایران و توان رزم عملیاتی ما آشنا هستند. ارتقای تجهیزات نظامی و دفاعی و رونمایی از آخرین دستاوردهای موشکی، زنگ خطری برای دشمنان و به منزله آمادگی است.

موشک اعتماد به آسمان آمد

موشک اعتماد

تجربه استفاده از موشک‌های بالستیک و هایپرسونیک همچون فتاح 1 در نبرد با اسرائیل، به غرب نشان داد که باید با تمام توان به میدان رزم بیایند و به همین خاطر از آخرین ابزارهای دفاعی خود مثل سامانه پدافند هوایی تاد استفاده کردند. موشک‌های سجیل، خرمشهر 4، عماد، خیبرشکن و حاج قاسم تنها گوشه‌ای از آن چیزی است که در شهرهای موشکی ایران جریان دارد.

روز گذشته و در جریان بازدید رئیس جمهور پزشکیان از آخرین دستاوردهای صنعت نظامی و دفاعی، یک موشک بالستیک تازه متولد شده به نام اعتماد رونمایی شد. این موشک میان برد که نیروی محرکه خود را از سوخت جامد تأمین می‌کند، با ویژگی‌ها و توانمندی‌هایی همچون سرعت بالا و دقت یا ضریب خطای باور نکردنی به میدان آمده است.

موشک اعتماد

حداکثر برد اعلامی موشک بالستیک اعتماد، 1700 کیلومتر و ضریب خطا آن کمتر از 70 متر است. با این اوصاف، می‌تواند پس از پرتاب از لانچر خود، اهدافی را در مقیاس گسترده مورد هدف قرار دهد. یکی از قابلیت‌های جذاب اعتماد، امکان حمل کلاهک‌های مختلفی مثل کلاهک‌های متعارف و حاوی مواد منفجره است که موشک را تبدیل به یک سلاح کاربردی چندمنظوره می‌کند تا در شرایط مختلف، مأموریت‌های متفاوتی را به عهده بگیرد.

در شرایط فعلی، رونمایی و معرفی یک بالستیک میان برد دیگر می‌تواند اهمیت استراتژیک و زیادی برای نیروهای مسلح و جمهوری اسلامی ایران داشته باشد. مهم‌ترین تأثیر اعتماد، افزایش توان بازدارندگی ایران در منطقه است و طراحی و ساخت آن نشان می‌دهد که مهندسان ایرانی به لبه فناوری ساخت چنین موشک‌هایی رسیده است.

موشک اعتماد

در گجت نیوز بخوانید:
سقوط ترسناک جنگنده اف ۳۵ را تماشا کنید قدرتمندترین نیروهای هوایی جهان در سال ۲۰۲۵ متعلق به کشورهاست این پهپاد انتحاری کشنده حتی در کف دست هم جا می‌شود قدرتمندترین هواپیماهای ترابری نظامی جهان؛ غول های بی شاخ دم آسمان ها

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*