بهترین گوشی میانرده ژوئن

سلطه چینی‌ها بر بهترین گوشی‌های بنچمارک آنتوتو در ژانویه ۲۰۲۵

پلتفرم بنچمارک آنتوتو، فهرست بهترین گوشی‌های ژانویه ۲۰۲۵ را منتشر کرده که صدر جدول آن در اختیار پردازنده‌‌ای از مدیاتک است.


ایرانیکارت

جدیدترین رده‌بندی گوشی‌های هوشمند پرچمدار بر اساس بنچمارک آنتوتو برای ماه ژانویه ۲۰۲۵ منتشر شد. در این رتبه‌بندی، تراشه قدرتمند دایمنسیتی ۹۴۰۰ مدیاتک بار دیگر در صدر جدول قرار گرفته است.

بهترین گوشی‌های آنتوتو در ژانویه ۲۰۲۵

گوشی ویوو X200 پرو که نسخه ماهواره‌ای آن مجهز به تراشه دایمنسیتی ۹۴۰۰ است، با کسب امتیاز ۲,۸۹۶,۶۲۴ توانست مقام نخست را از آن خود کند. این گوشی با این امتیاز، برتری اخیر تراشه اسنپدراگون ۸ الیت را به چالش کشیده است.

در جایگاه دوم این فهرست، گوشی وان‌پلاس Ace 5 پرو قرار دارد که به تراشه اسنپدراگون ۸ الیت مجهز است. این گوشی با کسب امتیاز ۲,۸۸۸,۱۹۳، تنها با اختلاف اندکی نسبت به رتبه اول قرار گرفته است.


افراک

بهترین گوشی‌های آنتوتو در ژانویه 2025

رد مجیک ۱۰ پرو پلاس که در ماه دسامبر ۲۰۲۴ به عنوان قدرتمندترین گوشی هوشمند اندرویدی در بنچمارک آنتوتو شناخته می‌شد، این بار با کسب امتیاز ۲,۸۶۸,۷۰۱ به رتبه سوم سقوط کرده است.

۱۰ گوشی برتر آنتوتو در ژانویه ۲۰۲۵

  • نسخه ماهواره‌ای ویوو X200 پرو (دایمنسیتی 9400) – امتیاز 2,896,624
  • وان پلاس Ace 5 Pro (اسنپدراگون 8 الیت) – امتیاز 2,888,193
  • رد مجیک ۱۰ پرو پلاس (اسنپدراگون ۸ الیت) – امتیاز ۲,۸۶۸,۷۰۱
  • iQOO 13 (اسنپدراگون 8 الیت) – امتیاز 2,853,651
  • iQOO Neo10 Pro (دایمنسیتی 9400) – امتیاز 2,836,633
  • ویوو X200 (دایمنسیتی 9400) – امتیاز 2,816,213
  • ویوو X200 پرو مینی (دایمنسیتی 9400) – امتیاز 2,799,774
  • وان پلاس ۱۳ (اسنپدراگون ۸ الیت) – ۲,۷۵۲,۶۳۰ امتیاز
  • نسخه ماهواره‌ای اوپو فایند X8 پرو (دایمنسیتی 9400) – امتیاز 2,706,662
  • آنر مجیک ۷ پرو (اسنپدراگون ۸ الیت) – امتیاز ۲,۶۸۴,۱۵۶

آنتو‌تو دستگاه‌ها را بر اساس تعداد دفعاتی که یک آزمون معتبر به طور کامل روی آن‌ها اجرا شده است، رتبه‌بندی می‌کند. به این ترتیب، تنها دستگاه‌هایی که حداقل ۱۰۰۰ آزمون معتبر در ماه داشته باشند، در این رتبه‌بندی قرار می‌گیرند. این بنچمارک با انجام مجموعه‌ای از آزمایش‌ها روی تراشه، پردازنده گرافیکی، حافظه و فضای ذخیره‌سازی، عملکرد سخت‌افزاری دستگاه را ارزیابی می‌کند. این آزمون‌ها با شبیه‌سازی وظایف و برنامه‌های روزمره، کارایی دستگاه را در شرایط واقعی اندازه‌گیری می‌کنند. با این حال، لازم به ذکر است که امتیاز آنتو‌تو به تنهایی نمی‌تواند معیار کاملی برای سنجش عملکرد کلی یک گوشی هوشمند باشد. چرا که عواملی مانند کیفیت صفحه نمایش، قابلیت‌های دوربین، عمر باتری و بهینه‌سازی نرم‌افزار در این امتیاز لحاظ نشده است.

در خبر دیگری، گوشی آینده‌ی Realme GT 7 Pro Racing که قرار است به عنوان نسخه‌ اقتصادی‌تر و قدرتمندتر از GT 7 Pro شناخته شود، در بنچمارک آنتوتو به امتیاز خیره‌کننده‌ی 3,063,313 رسیده است. البته، این امتیاز در شرایط آزمایشگاهی ایده‌آل به دست آمده و عملکرد واقعی دستگاه در استفاده‌ی روزمره احتمالاً کمی پایین‌تر و نزدیک‌تر به دستگاه‌هایی مثل وان‌پلاس Ace 5 Pro خواهد بود.

در گجت نيوز بخوانيد:
پرچمدار جدید ایسوس، بنچمارک آنتوتو را به خاک و خون کشید ۱۰ گوشی میان رده برتر بنچمارک آنتوتو در ماه مه ۲۰۲۴ معرفی شد سلطه گوشی‌های چینی بر بنچمارک آنتوتو در ماه نوامبر

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*