دیپ سیک گوشی شیائومی

هوش مصنوعی دیپ سیک به این گوشی های شیائومی آمد

گوشی های شیائومی قرار است هوش مصنوعی دیپ سیک را دریافت کنند. این هوش مصنوعی قابلیت‌های پیشرفته ای را در اختیار کاربران قرار خواهد داد.

شیائومی قصد دارد با ادغام هوش مصنوعی دیپ سیک (DeepSeek) در سیستم‌عامل HyperOS خود، به کاربران امکان می‌دهد تا به سادگی و سرعت بیشتری، وظایف مختلف را انجام دهند. از جمله قابلیت‌های این هوش مصنوعی می‌توان به تولید متن، کد نویسی و حل مسائل پیچیده اشاره کرد.

هوش مصنوعی دیپ سیک در گوشی ‌های شیائومی

گزارش‌های منتشر شده در ویبو حاکی از آن است که شیائومی در حال آزمایش DeepSeek-R1 در دستیار هوشمند Super XiaoAI خود است. این ابزار هوش مصنوعی، با خودکارسازی بسیاری از فرایندها و ارائه پاسخ‌های هوشمندانه‌تر، تجربه کاربری را به سطح جدیدی ارتقا می‌دهد.

در طول مراحل اولیه آزمایش، کاربران نسخه HyperOS 2 به این ویژگی‌های جدید هوش مصنوعی دسترسی پیدا کردند و توانستند با استفاده از دستورات صوتی ساده‌ای مانند “Open Deep Thinking” یا “Open DeepSeek”، دستیار صوتی خود را فعال کنند.

دیپ سیک گوشی شیائومی

شیائومی این سیستم را به گونه‌ای طراحی کرده است که با صدا و متن قابل تعامل باشد. هوش مصنوعی به کار رفته در این سیستم، در زمینه‌های مختلفی مانند برنامه نویسی، نگارش متن و حل مسائل، عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده است.

با ارائه هوش مصنوعی دیپ سیک، شیائومی اکنون در رقابت تنگاتنگی با غول‌های فناوری مانند OpenAI (با ChatGPT)، گوگل (با Gemini) و هواوی (با Pangu AI) قرار گرفته است.

شیائومی تأیید کرده است که بیش از 25 دستگاه از دستیار صوتی Super XiaoAI از این فناوری جدید پشتیبانی خواهند کرد که شامل موارد زیر می‌شوند:

  • پرچمداران: شیائومی 15 پرو، شیائومی 15، شیائومی 14 اولترا
  • سری حرفه‌ای: شیائومی 14 پرو نسخه تیتانیوم، شیائومی 14 پرو، شیائومی 14
  • سری ردمی: ردمی K80 پرو، ردمی K80، سری ردمی K70
  • تاشوها: شیائومی نیمس فولد 4، میکس فلیپ
  • تبلت‌ها: شیائومی پد 7 پرو، پد 7، پد 6 اس پرو 12.4

شیائومی تنها شرکتی نیست که به دنبال ادغام هوش مصنوعی در گوشی‌های هوشمند است. برندهای دیگری مانند هواوی، آنر، اوپو، ویوو، مایزو، لنوو و ZTE نیز در حال توسعه و پیاده‌سازی فناوری‌های مشابه هستند.

این روند نشان دهنده تحولی بزرگ در صنعت تلفن همراه است. گوشی‌های هوشمند، دیگر تنها به عنوان دستیاران صوتی ساده عمل نمی‌کنند و به تدریج به ابزارهای قدرتمندی برای انجام وظایف پیچیده تبدیل می‌شوند. اگرچه مرحله آزمایشی هوش مصنوعی دیپ سیک به پایان رسیده است، اما شیائومی قبل از عرضه عمومی آن، زمان کافی را برای بهبود عملکرد و رفع مشکلات احتمالی صرف خواهد کرد.

در گجت نيوز بخوانيد:
قاتل ChatGPT آمد؛ هوش مصنوعی چینی دیپ سیک دنیای تکنولوژی را به لرزه درآورد دیپ سیک را فراموش کنید، هوش مصنوعی ChatGPT 5 در راه است وجه تمایز اصلی دیپ سیک از سایر مدل های هوش مصنوعی چیست؟

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*