ایران تک کلود ۱۴۰۳

رویداد ایران تک کلود، پلی ارتباطی میان متخصصین فناوری و صنعت

ایران تک کلود، رویدادی در حوزه فناوری، روز جمعه 10 اسفند از ساعت 12 تا 17 در پردیس سینمایی کوثر با حضور جمعی از متخصصان و علاقه‌مندان به فناوری‌های نوین برگزار شد. این رویداد به سه موضوع کلیدی و پرطرفدار دنیای فناوری، یعنی بلاکچین، هوش مصنوعی و امنیت سایبری اختصاص داشت.

در ایران تک کلود 1403 چه گذشت

مراسم با صحبت‌های امید اصغرزاده مدیر روابط عمومی سحاب مدیا و البته مجری این رویداد آغاز شد. او پس از خوش‌آمدگویی به حضار، ایران تک کلود را یک دورهمی از جنس تکنولوژی خواند و به این موضوع اشاره کرد که این رویداد قرار است تا ترندهای روز فناوری را بررسی کرده و با متخصصین و کارشناسان این حوزه، فرصت‌ها و چالش‌های آن را شناسایی کرده و در نهایت پلی باشد که فضای آکادمیک را به صنعت وصل می‌کند.

ایران تک کلود ۱۴۰۳

حسام‌الدین مرعشی اولین سخنران این رویداد بود. او مدیرعامل گروه سحاب و بنیانگذار سحاب مدیا است. مرعشی گفت «اکوسیستم سحاب، فناوری را نه به‌عنوان یک ترند، بلکه به‌عنوان ابزاری برای افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و ایجاد شفافیت در فرآیندها می‌بیند. ما از فناوری‌های نوین مانند بلاکچین، هوش مصنوعی و دیجیتال تویین برای مدرن‌سازی کسب‌وکارهای خود استفاده کرده‌ایم.»

وی در ادامه به تجربیات سحاب در به‌کارگیری فناوری‌های نوین و تاثیر آن‌ها در بخش‌های مختلف پرداخت و این‌که چگونه از تکنولوژی‌های روز برای بهینه‌تر کردن پروسه‌های کاری در هلدینگ سحاب استفاده کرده‌اند.

ایران تک کلود ۱۴۰۳

سجاد مومنی، مدیرعامل سحاب مدیا در ادامه به روی صحنه آمد. او ایونت کلود را که متولی برگزاری این رویداد بود به‌عنوان زیربرندی از سحاب مدیا معرفی کرده و گفت ایران تک کلود یک رویداد دوره‌ای خواهد بود و قرار است تا شبکه‌ای از متخصصین ایجاد کرده و آنها را دور هم جمع کند.

او گفت: «به جای آینده‌نگری در تلاش برای آینده‌سازی هستیم و به‌زودی از برندهای دیگر زیرمجموعه سحاب مدیا نیز رونمایی خواهیم کرد.»

ایران تک کلود ۱۴۰۳

در ادامه، دکتر محمدعلی نژادیان، مدرس دانشگاه و فعال حوزه دیجیتال بعد از معرفی خود به این موضوع اشاره کرد که ما هر روز در جهان شاهد تولید و معرفی فناوری‌های نوین، نظریه‌های جدید و اتفاقات گوناگون هستیم. آماده شدن برای مواجهه با تغییرات لحظه‌ای جهان، زمانی آسان است و زمانی می‌توانیم از فرصت‌ها استفاده کنیم که خود را به دانش، مهارت‌ها و اخبار روز مجهز نماییم. او برای این‌که بتوانیم از ترندهای روز یا همان روندها به درستی بهره ببریم به تحلیل و شناخت درست ما از این روندها تاکید کرد.

ایران تک کلود ۱۴۰۳

پس از صحبت‌های دکتر نژادیان، زمان کوتاهی برای استراحت در احتیار میهمانان قرار گرفت تا علاوه بر این‌که به استراحت و گفت‌وگو با یکدیگر می‌پردازند، با فینگرفودهای گوشتیران و نوشیدنی‌های بهنوش نیز از آنان پذیرایی شود.

خانم دکتر شفیقه احمدی، ارائه مشترک از پروژه‌ای به نام نست ورک داشتند؛ پروژه‌ای که با ترکیب بلاکچین و هوش مصنوعی به مدیریت فضای کار اشتراکی، رفت و آمدها و کاهش سروصدای اضافی در این مکان کمک خواهد کرد. سیستمی که دوربین‌های ناظر، نشستن افراد را نظارت کرده و با تحلیل بدن، برای نشستن درست آنها در پشت میز هشدار می‌دهد.

ایران تک کلود ۱۴۰۳

مهندس رضا دانش مقدم نیز سخنران بعدی بود که به روی صحنه رفت. او از کاربرد بلاکچین در صنایع مختلف گفت و به اهمیت شناخت و استفاده از بلاکچین و هوش مصنوعی، به‌ویژه در آینده، تاکید کرد. وی معتقد است با افزایش رقابت در ایران، استفاده از این دو تکنولوژی رشد فزاینده‌ای خواهد داشت و برای بقا، باید از هم‌اکنون آماده شد.

ایران تک کلود ۱۴۰۳

رونمایی از پنل هوش مصنوعی و بلاکچین در ایران تک کلود

ایران تک کلود 1403 یک پنل نیز داشت؛ پنل هوش مصنوعی و بلاکچین با عنوان آينده اقتصاد ديجيتال و كسب و كار. در این پنل که مدیریت آن با امیرحسین کشاورز، بنیان‌گذار گیم لایزر بود، رضا دانش مقدم و دکتر موسویان به تاثیر AI در کسب و کارها اشاره کردند. به شرکت‌های بزرگی مانند آمازون و نتفلیکس اشاره شد که چگونه در حال روی آوردن به استفاده از هوش مصنوعی و کسب درآمد از آن هستند.

ایران تک کلود ۱۴۰۳

از آینده مشاغل سنتی و تاثیر هوش مصنوعی بر آنها صحبت شد و این‌که این کسب و کارها برای بقا باید با چنین تغییراتی خود را تطبیق دهند. در نهایت به ترکیب بلاکچین و هوش مصنوعی پرداخته شد. سرعت تغییرات بسیار زیاد است و شرکت‌ها و کسب و کارها برای این‌که بتوانند به حیات خود ادامه دهند باید خود را با آن هماهنگ کنند. بیزینس‌هایی که نتوانند خودشان رو با تحولات سریع هوش مصنوعی تطبیق بدهند نابود خواهند شد. موسویان در این پنل به این نکته نیز اشاره کرد که با توجه به متفاوت بودن سرچ در مدل‌های زبانی مانند چت جی پی تی نسبت به موتورهای جسجویی مانند گوگل، آینده سایت‌هایی که به کلیک یوزر برای درآمدزایی نیاز دارند نیز دستخوش تغییر خواهد شد.

رویداد ایران تک کلود در ساعت 17 روز 10 اسفند به پایان رسید؛ اما در مجموع، این رویداد فرصتی مناسب برای آشنایی با آخرین تحولات در حوزه فناوری‌های نوین و تبادل نظر با متخصصان این حوزه خواهد بود. رویدادی که قرار است به شکل دوره‌ای برگزار شود.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*