آخرین دور ثبت نام خودروهای وارداتی

آخرین دور ثبت نام خودروهای وارداتی در سال 1403 شروع شد + جزئیات

سرانجام پس از مدت‌ها انتظار، آخرین دور ثبت نام خودروهای وارداتی در سال 1403 برگزار شده و به زودی اولویت بندی و قرعه کشی آغاز خواهد شد.

دور جدید عرضه خودروهای وارداتی از روز سه شنبه مورخ 14 اسفند آغاز شد و تا 19 اسفند ادامه دارد. متقاضیان خرید ماشین خارجی می‌توانند با وکالتی کردن حساب‌های خود نزد بانک‌های عامل، فرآیند ثبت نام را تکمیل کنند.

آخرین دور ثبت نام خودروهای وارداتی در 1403

آخرین دور ثبت نام خودروهای وارداتی

در طرح پیش رو که به زودی آغاز خواهد شد، مشتریان بایستی مبلغ نیم میلیارد تومان (500 میلیون تومان) به حساب وکالتی شده خود واریز کنند تا در ثبت نام شرکت داده شوند. برای ثبت نام نیازی به گواهینامه نیست، اما متقاضیان نباید طی 48 ماه گذشته از شرکت های ایران خودرو و سایپا، خودرو تحویل گرفته باشند.

همچنین در صورتی که مشتریان پلاک فعالی داشته باشند که از عمر آن بیش از 5 سال گذشته باشد، می‌توانند ثبت نام کنند. هنوز خبری از لیست خودروها و موعد تحویل آن‌ها در دست نیست و به محض انتشار به اطلاع شما می‌رسانیم.

در گجت نیوز بخوانید:
تویوتا کمری هیبرید وارداتی از گمرک ترخیص شد تویوتا کمری هیبرید ۲۰۲۵ با قیمت باورنکردنی سر از دیوار در آورد کادیلاک اسکالید ۲۰۲۶ معرفی شد؛ باشکوه‌ترین شاسی‌بلند سال آئودی A6 جدید با دریایی از امکانات و طراحی جذاب معرفی شد