بیشک میتوان قدرتی که تراشهی اسنپدراگون 820 دارد را مثالزدنی دانست. این تراشه دارای پردازندهای بوده که از 4 هستهی کریو (Kryo) تشکیل شده است؛ موضوع زمانی جالبتر میشود که بدانید جانشین این تراشه، اسنپدراگون 830 قرار است از 8 هستهی کریو بهره ببرد.
بعد از موفقیتی که اسنپدراگون 820 داشت و در اکثر پرچمداران سال 2016 از این تراشه استفاده شد سبب گشت تا انتظارات از جانشین این تراشه بالا رود. کوالکام نیز از این موضوع آگاه هست و میخواهد تراشهای بسازد که موفقیت تراشهی حال حاضر خود را ادامه دهد.
آیا هستههای اسنپدراگون 830 از فرکانس بالاتری نسبتبه هستههای اسنپدراگون 820 بهره میبرند؟
این تراشه که احتمالا اسنپدراگون 830 نام دارد گفته شده که نسبت به مدل قبلی خود از تغییرات شگرفی برخوردار خواهد بود. در مورد تغییرات این تراشه گفته شده است که این چیپست که با شماره مدل MSM 8998 شناخته میشود قرار است از پردازندهی هشت هستهای استفاده کند.
اینگونه که به نظر میرسد کوالکام باز میخواهد از هستههای کریو (Kryo) در محصول آیندهی خود استفاده کند که توانستند عملکرد فوقالعادهای از خود در 820 به نمایش بگذارند. البته این بار بهجای 4 هسته قرار است از 8 هستهی کریو استفاده شود.
اسنپدراگون 830 قرار است با پروسهی ساخت 10 نانومتری تولید شود و همچنین از Cat. 16 LTE بهره ببرد که سرعت فوقالعاده بالایی به ارمغان خواهد آورد.
تنها با نگاهی به این جزئیات میتوان به این باور رسید که باید شاهد استفاده از این تراشه در نسل بعدی پرچمداران کمپانیهای بزرگ باشیم. هرچند در مورد اینکه هستههای پردازندهی اسنپدراگون 830 با چه فرکانسی کار خواهند کرد هنوز اطلاعاتی در اختیارمان قرار داده نشده و همچنین گفته نشده که آیا این هستهها در فرکانس خود با یک دیگر تفاوتی خواهند داشت یا هر هشت هسته از یک فرکانس ثابت استفاده میکنند.
در صورتی که حتی فرکانس این هستهها با هستههای پردازندهی اسنپدراگون 820 یکی باشد باید شاهد عملکرد فوقالعادهای باشیم. به احتمال زیاد علت استفاده از این تراشهها باید ارائهی تجربهی بهتر واقعیت مجازی باشد.