Excoino
پیام رسان های ایرانی

تماس ایرانیان خارج از کشور با پیام رسان های ایرانی ممکن شد

وزارت ارتباطات در اطلاعیه‌ای رسمی اعلام کرد پیام رسان های ایرانی برای کاربران خارج از کشور فعال شده‌اند. این اقدام امکان تماس با خانواده و آشنایان در داخل ایران را فراهم می‌کند.

بر اساس جدیدترین اطلاعیه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محدودیت دسترسی خارج‌نشینان به سکوهای ارتباطی داخلی رفع شده است. کاربران ایرانی در دیگر کشورها اکنون می‌توانند از طریق پیام‌رسان‌های بومی با عزیزان خود گفت‌وگو کنند.

این تصمیم در پی اختلالات اخیر در ارتباطات بین‌المللی اتخاذ شده است. وزارت ارتباطات تأکید کرده محدودیت‌های اعمال‌شده موقتی و مقطعی بوده‌اند. به محض رفع تهدیدات امنیتی شرایط به حالت عادی بازخواهد گشت.

بیشتر بخوانید

فهرست پیام رسان های ایرانی قابل دسترسی در خارج از کشور

سرویس‌های ارتباطی داخلی شامل بله، روبیکا، ایتا و سروش شده‌اند. کاربران خارج از کشور می‌توانند از این پلتفرم‌ها برای تماس صوتی و تصویری استفاده کنند.

برخی کاربران همچنان از چالش‌های فنی خبر می‌دهند. مشکلاتی مانند عدم امکان ثبت‌نام با شماره تلفن خارجی یا قطعی‌های مکرر گزارش شده است. وزارت ارتباطات این موارد را در دست بررسی اعلام کرده است.

وزارت ارتباطات در بیانیه خود تصریح کرد محدودیت‌ها با صلاحدید مراجع ذی‌صلاح اعمال شده بود. کاهش اختلالات از شب گذشته آغاز شده و روند بهبود ادامه دارد.

دسترسی به پیام‌رسان‌های ایرانی برای هموطنان خارج‌نشین گام مهمی در حفظ پیوندهای خانوادگی است. این سکوها اکنون نقش حیاتی در ارتباطات فرامرزی ایفا می‌کنند.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*

4 دیدگاه

  1. بالاخره مهاجران لاکچری نشین و ادایی مون مجبور شدن پیام رسان داخلی نصب کنن😅

  2. به هدفشون رسیدن
    اینترنت تموم شد و اسراییل بهونه داد دستشون
    حالا ملت ایران تنهاتر از همیشه است

    • بیا برو بچه شیر تو بخور،همه برای ما توهم توطئه زدن،شما ها که انقدر توهم هاتون قویه چرا تئوری پرداز نشدید؟برید حداقل یه کسب درآمدی بکنید با این تئوری های مسخره تون،تو اعتراضات ۴۰۱ هم همینو میگفتن آخر سر هم که هیچی به هیچی،خیلی چیزا از یادتون رفته شما ملت عوام

    • یعنی جنگ به کنار .پیام رسانهای بی‌مصرف ایرانی به کنار