Excoino

وزارت ارتباطات در واکنش به اختلالات GPS: بازگشت به شرایط پایدار زمان‌بر است

طبق اظهارات مدیرکل توسعه فناوری‌های نوین وزارت ارتباطات، بهبود اختلالات GPS در مسیریاب‌های کشوری نیازمند زمان است.

با عنایت به آخرین اخبار داخلی، حسن میثمی، مدیرکل توسعه فناوری‌های نوین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اخیراً در یک برنامه تلویزیونی به تشریح ابعاد اختلال GPS اخیر که در سامانه‌های مسیریابی آنلاین که در سراسر کشور تجربه شد پرداخت. وی ضمن تأیید بروز این اختلال و اذعان به تأثیرات منفی آن بر روند فعالیت کاربران، به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل اینترنتی، بر ضرورت پذیرش واقعیت موجود و همچنین زمان‌بر بودن فرآیند بازیابی وضعیت عادی تأکید کرد.

میثمی در بخشی از اظهارات خود به مشکلات مشخصی که برای رانندگان تاکسی‌های اینترنتی و پیک‌های موتوری ایجاد شده بود، اشاره کرد. این اختلالات که شامل عدم نمایش صحیح موقعیت مکانی، کندی در به‌روزرسانی مسیرها و … بود، مستقیماً بر توانایی این افراد در ارائه خدمات به‌موقع و کارآمد تأثیر گذاشت.

مدیرکل توسعه فناوری‌های نوین وزارت ارتباطات، با اذعان به گستردگی و پیچیدگی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، بیان داشت که رفع کامل اختلالات و بازگشت به شرایط پایدار، فرآیندی زمان‌بر خواهد بود.

اولویت امنیت شهروندان در اختلالات GPS

حسن میثمی، مدیرکل توسعه فناوری‌های نوین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ادامه اظهارات خود ضمن ابراز همدردی با دستگاه‌ها و شهروندانی که در طول ۱۲ روز گذشته با اختلالات گسترده GPS مواجه بوده‌اند، بر غیرمعمول بودن این وضعیت و لزوم تحقیقات عمیق‌تر تأکید نمود. وی خاطرنشان کرد که اولویت اصلی وزارتخانه، تأمین امنیت شهروندان بوده و در این راستا، حساسیت بالایی نسبت به مسائل مرتبط با امنیت سایبری وجود دارد.

بیشتر بخوانید

میثمی با اشاره به دشواری‌هایی که اختلالات GPS برای مردم ایجاد کرده است، عنوان داشت که تمایلی به تداوم این وضعیت ناپایدار وجود ندارد. با این حال وی تأکید کرد که وزارت ارتباطات به‌عنوان مجری قوانین موظف به اجرای تصمیماتی است که از سوی مراجع بالاتر ابلاغ می‌گردد. بدین ترتیب هرگونه راهکار یا تغییری در وضعیت موجود، بر اساس چارچوب‌های قانونی و مصوبات ابلاغی صورت خواهد پذیرفت.

واتساپ برای مسئولان توصیه نمی‌شود

مدیرکل توسعه فناوری‌های نوین وزارت ارتباطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع استفاده از پیام‌رسان واتساپ پرداخت. وی تصریح کردند که استفاده از چنین ابزارهایی برای مقامات عالی‌رتبه کشوری و لشکری، با توجه به ملاحظات امنیتی و حساسیت اطلاعاتی، به‌طور کلی توصیه نمی‌شود. اما در مقابل برای عموم مردم، استفاده از این خدمات تا زمانی که مغایرتی با قوانین جاری کشور نداشته باشد، بلامانع است.

همچنین بخوانید

میثمی در پایان از مردم خواست که تنها از امکانات و ابزارهایی که به‌طور صریح مورد تأیید قانون قرار گرفته‌، استفاده کنند. همچنین، بر اهمیت حفظ اطلاعات خصوصی و رعایت اصول امنیتی در فضای مجازی تأکید شد. وی اطمینان داد که کلیه جوانب مربوط به امنیت و حریم خصوصی کاربران در پلتفرم‌های مجاز به‌دقت سنجیده شده و زیرساخت‌های لازم برای استفاده ایمن فراهم گردیده است.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*