Excoino
خنک کننده گوشی جدید لنوو

خنک کننده گوشی جدید لنوو با دو قابلیت مهم معرفی شد

لنوو از خنک کننده گوشی جدید خود با دو ویژگی برجسته رونمایی کرد. این دستگاه ، تجربه‌ی فوق‌العاده‌ای را برای گیمرها و کاربران حرفه‌ای به ارمغان می‌آورد.

شرکت لنوو به‌طور رسمی خنک کننده گوشی جدید مغناطیسی Legion را معرفی کرد. این دستگاه جمع‌وجور، برای مدیریت حرارتی در زمان استفاده طولانی‌مدت از گوشی‌های هوشمند و همچنین برای گیمرهای موبایل طراحی شده و اکنون با قیمت 20 دلار به بازار عرضه شده است.

مشخصات خنک کننده گوشی جدید لنوو

این دستگاه از یک ماژول سرمایشی نیمه‌هادی با توان 10 وات بهره می‌برد که از فناوری ترموالکتریک برای خنک‌سازی فعال استفاده می‌کند. لنوو اعلام کرده است که این خنک‌کننده در شرایط ایده‌آل قادر است دمای سطحی دستگاه را تا 20 درجه سانتی‌گراد کاهش دهد.

در ساختار آن سطحی با مساحت دفع حرارت برابر با 1846 میلی‌مترمربع در نظر گرفته شده و از سه حالت سرمایشی مختلف شامل Ice Cool، Extreme Cold و Ice Sealed پشتیبانی می‌کند. سرعت چرخش فن در این حالات متغیر بوده و در شدیدترین حالت به 5000 دور در دقیقه می‌رسد.

با وجود عملکرد پرسرعت، این خنک‌کننده صدای کمی تولید می‌کند. به گفته لنوو، نویز فن در حدود 30 دسی‌بل است که آن را برای استفاده در محیط‌های ساکت مناسب می‌سازد. همچنین، برد داخلی آن دارای پوشش ضدآب است تا از بروز مشکلات ناشی از میعان در حین استفاده جلوگیری شود.

[su_icon icon=”icon: file-text-o” background=”#ffffff” color=”#909090″ text_color=”#434343″ size=”20″ radius=”32″ text_size=”18″ margin=”0px 0px 0px 0px” target=”self”]بیشتر بخوانید[/su_icon]

طراحی دستگاه شامل نمایشگر دیجیتال برای نمایش دمای لحظه‌ای است. علاوه بر این، نورپردازی RGB محیطی نیز در آن به‌کار رفته که علاوه بر جلوه بصری، تجربه گیمینگ را بهبود می‌بخشد. اتصال این خنک‌کننده از طریق درگاه USB Type-C انجام می‌شود و توان مورد نیاز خود را با ولتاژ 5 ولت و جریان 2 آمپر دریافت می‌کند.

در این مدل از پد مغناطیسی قدرتمندی برای اتصال مشابه مگ‌سیف استفاده شده و همچنین پچ مغناطیسی چسب‌دار جداگانه‌ای برای گوشی‌های فاقد خاصیت مغناطیسی در نظر گرفته شده است. یک گیره پشتی کشسان جداشدنی با محدوده بازشدن 91 میلی‌متری و پدهای سیلیکونی ضدلغزش نیز جهت افزایش سازگاری با انواع دستگاه‌ها و قاب‌ها تعبیه شده است.

وزن خنک کننده گوشی جدید لنوو تقریباً برابر با 68 گرم بوده و ابعاد آن معادل 64 در 26 میلی‌متر است. لنوو در طراحی این خنک‌کننده، به سبک بودن و قابلیت حمل آسان توجه داشته و هم‌زمان تلاش کرده تا عملکرد مؤثری برای گیمینگ و پخش محتوا در موبایل ارائه دهد.

در خبری مرتبط، لنوو اخیراً از تبلت گیمینگ Xiaoxin Pro GT با مشخصات پرچم‌دار رونمایی کرده، در حالی که تبلت Lenovo Yoga Tab Plus نیز معرفی شده که دارای نمایشگر 12.7 اینچی با نرخ نوسازی 144 هرتز و باتری با ظرفیت 10200 میلی‌آمپر ساعت است.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*