اصلی‌ترین ایده‌های پشت پرده تولید ویندوز ۸

 

 

یکی از کارشناسان مایکروسافت در وبلاگ این شرکت پست عریض و طویلی را منتشر کرده و در آن نه تنها تاریخچه ای از چرایی و چگونگی عرضه نسخه های متعدد ویندوز را شرح و بسط داده است؛ بلکه اهداف کلی و اصلی‌ترین ایده‌های پشت پرده تولید نسخه جدید ویندوز ۸ را نیز به روشنی بیان نموده است.

از نخستین روزی که ایده‌ی اولیه ویندوز 1 در ذهن مایکروسافت شکل گرفت، تا آن زمان که منتقدان وجود ابزاری به نام موشواره را «اسباب بازی»، ابزاری «بی فایده» و «نامناسب» ارزیابی کردند تا امروز که به دلیل اتکا به حسگرهای حسی – حرکتی (Kinect) دیگر بار موشواره به ابزار جانبی «غیر ضروری» بدل شده است؛ در تمام این مدت تغییرات گسترده ای در سبک و سیاق استفاده از رایانه، ظاهر این ابزار محاسباتی و نرم‌افزارهای داخلیش صورت گرفته است.

پس از این همه مدت، مایکروسافت می‌کوشد تا اهداف کنونی که برای سیستم‌عامل جدید خود در سر دارد را با کاربران خود در میان بگذارد و در این بین، این موضوع به روشنی پیداست که از این پس رایانه‌ای که 24 ساعت روز و 7 روز هفته به اینترنت متصل نباشد، کاربردی نیست!

امروزه مردم از رایانه به عنوان ابزاری برای برقراری ارتباط های اجتماعی استفاده می‌کنند. هم‌اکنون حضور تبلت و گجت‌های رنگ و وارنگ عرصه را بر لپ‌تاپ‌ها و نسل پیش از آن، رایانه‌های رومیزی بیش از پیش تنگ کرده است. حال بیایید به اهداف مایکروسافت از ارائه سیستم‌عامل ویندوز 8 نیم نگاهی بیاندازیم:

    ایجاد سیستم عاملی تند و سریع
    کاهش مصرف باتری و بالطبع طولانی‌تر کردن استفاده از دستگاه‌های همراه
    تهیه و توزیع برنامه‌های مخصوص ویندوز 8
    بهره از قابلیت کاشی‌های میز کار به صورت زنده (Live Tiles)
    صرفه جویی در زمان
    تجربه کار گروهی بین رایانه‌های رومیزی گوناگون
    تبدیل رایانه‌های رومیزی به یک ابزار و نه رایانه صرف

در پایان، "جنس هریس"، کارشناس مایکروسافت، مطلب خود را این طور جمع بندی کرده و به پایان می رساند:

«چشم انداز ما برای ویندوز 8 ایجاد سیستم‌عاملی مدرن، تند و سریع است که معرف پلتفرم نرم‌افزاری دهه آینده صنعت رایانه باشد. سکوی نرم‌افزاری که مناسب حال تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها باشد؛ ابزاری که امروزه مردم از آن استفاده می‌کنند. می‌خواهیم تجربه‌ی جدیدی برای کاربران خود بسازیم که استفاده از آن بخشی از زندگی رومزه شان شود.»

نظر شما در این باره چیست؟ آیا ویندوز ۸ می‌تواند به اهداف خود دست یافته و جایگاه مستحکمی برای خود دست و پا کند؟ آیا حاضرید با تمام این اوصاف از XP، ویستا یا 7 خود بگذرید و ویندوز هشتی شوید؟ آیا تبلت‌های ویندوزی را به نمونه‌های اندرویدی و یا آیپد محبوب ترجیج می‌دهید؟

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*