Excoino
تبلیغ گوشی ترامپ

گوشی اختصاصی ترامپ با روشی عجیب تبلیغ می‌شود

تبلیغ عجیب گوشی ترامپ T1 باعث شده جنجال‌ زیادی در شبکه‌های اجتماعی شده است. آيا گوشی آمریکایی Trump Mobile اصلا وجود خارجی دارد و به بازار عرضه خواهد شد؟

اواخر خرداد ماه بود که ترامپ موبایل با رونمایی از گوشی T1 تمام توجهات را در اخبار تکنولوژی به‌خود جلب کرد. رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواست با ساخت یک گوشی اندرویدی آمریکایی بازار گوشی‌های هوشمند را متحول کند. در واقع او قصد داشت به همگان نشان دهد که محصولات مختلف از جمله گوشی‌های هوشمند باید در آمریکا تولید شوند. هرچند تبلیغ جدید گوشی ترامپ باعث شده بسیاری در وجود داشتن این گوشی شک کنند.

تبلیغ گوشی ترامپ T1 یا رسوایی بزرگ

بسیاری از شرکت‌ها ابتدا گوشی جدید خود را معرفی می‌کنند و چند هفته یا ماه بعد نیز نوبت به عرضه آنها در بازار جهانی می‌رسد. هرچند ماجرای گوشی ترامپ کاملا فرق می‌کند. در ابتدا ویدیویی از یک گوشی با رنگ طلایی منتشر شد که گفته می‌شد کاملا در آمریکا ساخته شده است. در همان زمان نیز بسیاری از کارشناسان در واقعی بودن این ادعا تردید داشتند. کمی بعد مشخص شد گوشی موجود در تصویر همان REVVL 7 Pro با روکش طلایی است.

در وب‌سایت شرکت سازنده اطلاعات عجیبی نوشته شده بود. مثلا اینکه دوربین گوشی ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت است. همچنین ابتدا قرار بود این گوشی به نمایشگری با ابعاد ۶.۷۸ اینچ مجهز شود؛ اما ظاهرا ابعاد جدید نمایشگر ۶.۲۶ اینچ است. این موارد نشان می‌داد ماجرا بیشتر از تولید یک گوشی جدی به یک کمپین تبلیغاتی سطح پایین شباهت دارد. کمی بعد در اینستاگرام ترامپ موبایل تبلیغ جدیدی از گوشی منتشر شد که در آن از عرضه T1 در آینده نزدیک خبر می‌داد. هرچند نکته عجیب اینجا بود که طراحی گوشی با آنچه در ویدیو دیده بودیم فرق داشت.

ترامپ موبایل از یک آيفون 16 پرو مکس با روکش طلایی استفاده کرده و در آخر نیز برند خود را روی آن چسبانده بود. این روزها ماجرا جذاب‌تر نیز شده است. دیگر شعار ساخت آمریکا در وب‌سایت گوشی به‌چشم نمی‌خورد. همچنین گفته شده که ترامپ موبایل T1 تا آخر سال به بازار عرضه خواهد شد. در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نیز تصویری منتشر شده که کاربران را به ثبت سفارش برای خرید نسخه طلایی این گوشی ترغیب می‌کند.

بیشتر بخوانید

جالب اینکه گوشی دیده شده در تصویر باز هم فرق کرده است. اینبار گلکسی اس 25 اولترا را با قاب محافظ از برند Spigen می‌بینیم. طراحان تبلیغ حتی زحمت پاک کردن برند قاب را نیز به‌خود نداده‌اند. چراکه با کمی دقت می‌توان برند کره‌ای را زیر پرچم آمریکا دید. همه اینها نشان می‌دهند که این گوشی حداقل در حال حاضر وجود خارجی ندارد.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*