Excoino
رودستر برقی اوول

رودستر برقی اوول معرفی شد؛‌ هیولای ۱۹۵۳ اسب بخاری آسپارک از قفس پرید

آسپارک از نسخه رودستر ابرخودروی برقی خود با نام اوول رونمایی کرد. این هیولای ۱۹۵۳ اسب بخاری حالا تجربه سرعت سرسام‌آور در هوای آزاد را فراهم می‌کند.

شرکت ژاپنی آسپارک سرانجام نسخه روباز یکی از سریع‌ترین خودروهای جهان را معرفی کرد. آسپارک اوول حالا به رانندگان فرصت می‌دهد شتاب باورنکردنی را زیر آسمان آبی تجربه کنند. مدل کوپه این خودرو با قدرت ۱۹۵۳ اسب بخار تنها در ۱.۷۲ ثانیه به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد. حداکثر سرعت آن نیز ۴۱۲ کیلومتر بر ساعت است.

فقط ۲۰ نسخه از این هیولا تولید می‌شود!

این سومین محصول آسپارک پس از مدل‌های کوپه اوول و SP600 است. قرار است تنها ۲۰ دستگاه از این هیولای روباز تولید شود. توسعه فنی و تولید آن بر عهده شرکت ایتالیایی اتوموبیلی تورینو بوده است. هدف اصلی ارائه هیجان منحصربه‌فرد یک ماشین روباز و حس یگانگی با جاده است. رودستر برقی اوول برای اولین بار در نمایشگاه خودروی پرستیژ لیون ۲۰۲۵ به نمایش درمی‌آید.

آسپارک هنوز قیمت نهایی یا تاثیر حذف سقف بر عملکرد را اعلام نکرده است. با این حال بدنه خودرو همچنان از فیبر کربن ساخته شده است. بال عقب فعال نیز برای بهبود آیرودینامیک در آن حفظ شده است. تولید خودروهای برقی روباز یک چالش بزرگ مهندسی است. وزن بالای باتری‌ها و نیاز به تقویت شاسی از موانع اصلی هستند. به همین دلیل محصولات کمی در این کلاس وجود دارند.

بیشتر بخوانید

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*