Excoino
آینده شغلی با هوش مصنوعی از دیدگاه انویدیا

مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی ما را بیکار نمی‌کند، پرمشغله‌تر می‌کند

مدیرعامل انویدیا معتقد است آینده شغلی با هوش مصنوعی نه تنها به بیکاری منجر نمی‌شود بلکه با خلق فرصت‌های جدید در رباتیک و طراحی، انسان‌ها را پرکارتر از همیشه خواهد کرد.

برخلاف تصور عمومی که هوش مصنوعی را تهدیدی برای مشاغل می‌داند، مدیرعامل انویدیا نظری کاملا متفاوت دارد. جنسن هوانگ می‌گوید این فناوری قرار است با خلق فرصت‌های جدید، انسان‌ها را در آینده پرکارتر کند و نگرانی‌ها در مورد بیکاری گسترده بی‌اساس است.

آینده شغلی با هوش مصنوعی از دیدگاه انویدیا

جنسن هوانگ معتقد است هوش مصنوعی به جای حذف انسان، به عنوان یک شریک عمل خواهد کرد. او به طور مشخص به حوزه‌های رباتیک و هوش مصنوعی، بیوتکنولوژی و طراحی اشاره می‌کند. به گفته او، این فناوری نوآوری انسان را تقویت کرده و دامنه کارهایی که می‌توانیم انجام دهیم گسترش می‌دهد. در نتیجه این پیشرفت به دخالت، خلاقیت و نظارت انسانی بیشتری نیاز خواهد داشت.

بیشتر بخوانید

این دیدگاه با نظر افرادی مانند بیل گیتس یا ایلان ماسک که تاثیر هوش مصنوعی بر مشاغل را جدی‌تر می‌بینند در تضاد است. با این حال، هوانگ تاکید دارد که مشاغل به طور کامل حذف نمی‌شوند بلکه تکامل پیدا می‌کنند. در واقع هوش مصنوعی مشاغل جدیدی ایجاد می‌کند که به مهارت‌های انسانی نیاز دارند.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*