Excoino
هوش مصنوعی در جام جهانی جایگزین VAR

فیفا هوش مصنوعی را در جام جهانی جایگزین VAR می‌کند

فیفا قصد دارد با استفاده از هوش مصنوعی در جام جهانی آینده، سیستم داوری را متحول کند. تکنولوژی جدید FVS قرار است چالش‌های VAR را حل کرده و قدرت بیشتری به مربیان بدهد.

اگر از توقف‌های طولانی و تصمیمات جنجالی کمک داور ویدیویی (VAR) خسته شده‌اید، فیفا خبرهای جالبی برایتان دارد. طبق گزارش‌ها، فدراسیون جهانی فوتبال در حال آزمایش سیستم جدیدی به نام «پشتیبانی ویدیویی فوتبال» یا FVS است که به عنوان جایگزینی ساده‌تر و کم‌هزینه‌تر برای VAR شناخته می‌شود. این سیستم که هم‌اکنون در مسابقات جام جهانی زیر ۲۰ سال و زیر ۱۷ سال زنان تست شده، احتمالاً راه خود را به رقابت‌های بزرگ‌تر باز خواهد کرد.

سیستم FVS چیست؟ چالشی جدید برای داوران

تفاوت اصلی FVS با VAR در نحوه درخواست بازبینی است. در این سیستم، دیگر اتاق شلوغ داوران ویدیویی وجود ندارد و مربیان می‌توانند در هر بازی تا دو بار درخواست بازبینی صحنه (Challenge) بدهند. اگر درخواست آن‌ها درست باشد، شانس مجدد برای اعتراض خواهند داشت. این یعنی مسئولیت تشخیص اشتباهات داوری مستقیماً بر عهده سرمربی تیم‌ها خواهد بود.

هوش مصنوعی در جام جهانی جایگزین VAR

فیفا امیدوار است با ادغام این سیستم و توپ‌های هوشمند جدید که مجهز به چیپ‌های AI هستند، دقت و سرعت تصمیم‌گیری را افزایش دهد. البته منتقدان نگرانند که این تغییرات، تمرکز مربیان را از تاکتیک به داوری منحرف کند. با این حال، استفاده از تکنولوژی جدید داوری نشان می‌دهد که فوتبال در حال ورود به عصری است که در آن هوش مصنوعی حرف اول و آخر را در مستطیل سبز می‌زند.

پاسخ بدهید

وارد کردن نام و ایمیل اجباری است | در سایت ثبت نام کنید یا وارد شوید و بدون وارد کردن مشخصات نظر خود را ثبت کنید *

*