لپتاپهای گیمینگ که مخصوص بازی کردن و تجربهی بازیهای قدرتمند هستند، با اینکه سالهاست در بازار وجود دارند، اما هنوز هم آنطور که باید و شاید رواج پیدا نکردهاند و در ذهن گیمرها به یکی از روشهای قابل قبول برای تجربهی دنیای بازی تبدیل نشدهاند.
این موضوع دلایل زیادی دارد و این دلایل به قدری از گذشته تا به حال در ذهن کاربران تکرار شدهاند که محال است به دوستان خود بگویید که قصد خرید یکی از مدلهای جدید لپتاپهای گیمینگ را دارید و آنها به شما نگویند که به جای این کار، یک سیستم دسکتاپ قدرتمند را جمع کنید! قیمت بالای این لپتاپها و تنوع سخت افزاری کمی که در گذشته داشتهاند، شاید دلیل اصلی این موضوع باشد، اما اوضاع در سال ۲۰۱۶ تغییر کرده است.
لپتاپهای گیمینگ که در این شش ماه که از سال ۲۰۱۶ گذشته، معرفی شدهاند، دارای تنوع بالایی از نظر طراحی و قدرت سخت افزاری هستند و تعداد مدلها آنها به قدری بالا رفته است که هر گیمری میتواند به راحتی یکی از آنها را تهیه کند و بازیهای مورد علاقهی خود را در هر جایی که علاقه داشته باشد، بر روی لپتاپ خود دنبال کند.
اما مشکل قیمت همچنان بر سر جای خود باقی مانده است و اگر شما بخواهید یک لپتاپ گیمینگ نسبتا قابل قبول تهیه کنید، باید قیمتی معادل ۱۴۰۰ دلار را بپردازید و اگر بخواهید بدون هیچ مشکلی، بازیهای روز جهان را در رزولوشن ۱۰۸۰ پیکسلی و با نرخ فریم ۶۰ فریم بر هر ثانیه تجربه کنید، این رقم حتی تا ۳ هزار دلار هم بالا میرود!
بنابراین انتخاب بین سیستمهای دسکتاپ و لپتاپهای گیمینگ میتواند به یک انتخاب مهم و چالشبرانگیز تبدیل شود و میزان بودجهی شما در این انتخاب، نقش مهمی را بازی میکند؛ بنابراین اگر یک گیمر حرفهای هستید، علاقه دارید که از شر کابلهای متعدد، تنظیمات کانفیگ سخت افزار و محدودیتهای مکانی خلاص شوید و دوست دارید که در هر جایی که علاقه دارید و در هر زمانی که علاقه دارید از هنگام سفر گرفته تا در محل کار خود بتوانید از بازی کردن لذت ببرید، شاید وقت آن رسیده که به سراغ لپتاپهای گیمینگ بروید و یک پکیج قدرتمند مخصوص بازی کردن را در قالب یک بدنهی مدرن دیجیتالی دریافت کنید.
بنابراین اگر شما هم جزو این دسته از گیمرها هستید و بودجهی مناسبی را برای این کار تهیه کردهاید، حالا زمان آن فرا رسیده است که بین مدلهای مختلف لپتاپهای گیمینگ چرخی بزنید و بهترین مدل را با توجه به علایق و عادتهای شخصی خودتان انتخاب کنید. در این مطلب در گجت نیوز قصد داریم که برترین لپتاپهای گیمینگ که در سال جاری معرفی و عرضه شدهاند را به شما عزیزان معرفی کنیم تا بتوانید انتخاب راحتتری هنگام خرید داشته باشید؛ بنابراین این شما و این هم:
لیست بهترین لپتاپهای گیمینگ در سال ۲۰۱۶
۱- لپتاپ Origin EON15-X محصول اوریجین
این مدل از لپتاپهای گیمینگ اوریجین از یک پردازندهی بسیار قدرتمند Skylake اینتل استفاده میکند و این پردازنده به دلیل اینکه معمولا در کلاس دسکتاپ مورد استفاده قرار میگیرد، قدرت بسیار بالایی را در اختیار خریداران این لپتاپ میگذارد. این قدرت اضافه چه برای اجرای بازیهای سنگین، چه برای پردازشهای متعدد بهصورت همزمان و چه برای رندرینگهای بسیار سنگین ویدیویی و تصویری میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. با توجه به قیمت نسبتا مناسب این مدل، لپتاپ Origin EON15-X به یکی از برترین کامپیوترهای دنیای گیمینگ از نظر تناسب بین قدرت سخت افزاری و قیمت فروش تبدیل شده است.
طراحی زیبا، نور پس زمینهی چند رنگ برای دکمههای کیبورد به همراه دید نسبتا ضعیف هنگام تماشای صفحه از زاویههای تند، ویژگیهایی هستند که خریداران این محصول باید به آن توجه داشته باشند.
مشخصات سخت افزاری
- پردازندهی مرکزی: Core i7-6700K اینتل کلاک شده در فرکانس ۴ گیگاهرتز
- حافظهی رم: ۱۶ گیگابایت
- کارت گرافیک: GeForce GTX 980M انویدیا (۸ گیگابایت حافظهی رم GDDR5)، اینتل HD Graphics 530
- ظرفیت هارد: ۲۵۶ گیگابایت اس اس دی به همراه یک ترابایت اس اس اچ دی
- نمایشگر: دارای اندازهی ۱۵.۶ اینچی ال ای دی با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل از نوع پنلهای مات
۲- لپتاپ Gigabyte P35X v5 محصول گیگابایت
مدل جدید لپتاپهای گیمینگ برند گیگابایت آمده که تجربهی بصری شگفت انگیزی را به گیمرها هدیه دهد و در جایی که اکثر لپتاپها در اجرای روان بازیها در رزولوشن 4K و با کیفیت اولترا اچ دی ناتوان هستند، P35X v5 به لطف قدرت فوق العادهی پردازندهی نسل جدید اینتل و کارت گرافیکی GTX 980M انویدیا که از بیشترین مقدار حافظهی رم برای یک کارت گرافیک قابل جابجایی برخوردار است، میتواند اکثر بازیهای سنگین را در نرخ بین ۳۰ تا ۶۰ فریم بر هر ثانیه و در رزولوشن 4K برایتان اجرا کند.
درایو نوری تقریبا بلا استفاده و طراحی ضعیف از نظر اصول ارگونومیک در کنار عمر باتری بسیار طولانی و عملکرد بسیار مناسب و روان هنگام اجرای محتوای با رزولوشن 4K از مواردی هستند که هر خریداری باید قبل از تهیهی این محصول گیگابایت از انها اطلاع داشته باشد.
مشخصات سخت افزاری
- پردازندهی مرکزی: Core i7-6700HQ اینتل کلاک شده در فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز
- حافظهی رم: ۱۶ گیگابایت از نوع کارتهای DDR4 SDRAM
- کارت گرافیک: GeForce GTX 980M انویدیا (۸ گیگابایت حافظهی رم GDDR5)، اینتل HD Graphics 530
- ظرفیت هارد: ۲۵۶ گیگابایت اس اس دی به همراه یک ترابایت هارد دیسک (اچ دی دی)
- نمایشگر: دارای اندازهی ۱۵.۶ اینچی ال سی دی با رزولوشن ۳۸۴۰ در ۲۱۶۰ پیکسل از نوع پنلهای IPS
۳- لپتاپ Lenovo Ideated Y700 مدل ۱۵ اینچی محصول لنوو
این مدل جزو آن دسته از لپتاپهای گیمینگ است که قیمت بسیار مناسبی دارند و با ترکیب قدرت سخت افزاری حاصل از قطعات نسبتا قدرتمند، کاری میکنند که بتوانید اکثر بازیها را در تنظیمات نسبتا قابل قبولی تجربه کنید. لنوو در تولید این محصول که بدنهای کاملا فلزی دارد، از هاردهای اس اس دی و کارت گرافیک قدرتمند انویدیا بهره برده که سرعت بسیار مناسبی را در اختیار خریداران Ideated Y700 قرار میدهد.
طراحی بسیار جذاب و غیر تکراری، عمر باتری بسیار بالا و قیمت اقتصادی در کنار دکمههای سفت و نهچندان مناسب بخش ترک پد و داغ شدن بیش از حد بدنهی لپتاپ، از مهمترین نقاط قوت و نقاط ضعف این کامپیوتر گیمینگ تقریبا میانرده هستند.
مشخصات سخت افزاری
- پردازندهی مرکزی: Core i7-6700HQ اینتل کلاک شده در فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز
- حافظهی رم: ۱۶ گیگابایت از نوع کارتهای DDR4
- کارت گرافیک: GeForce GTX 960M انویدیا (۴ گیگابایت حافظهی وی رم GDDR5)، اینتل HD Graphics 530
- ظرفیت هارد: ۱۲۸ گیگابایت اس اس دی به همراه یک ترابایت اس اس اچ دی
- نمایشگر: دارای اندازهی ۱۵.۶ اینچی ال ای دی با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل (فول اچ دی) از نوع پنلهای ضد تابش با پشتیبانی از قابلیت پشتیبانی از چند لمس کاربر (مالتی تاچ)
۴- لپتاپ Gigabyte P55W v5 محصول گیگابایت
طراحی این مدل گیگابایت هم تقریبا مانند تمام لپتاپهای گیمینگ دیگر این کمپانی انجام گرفته است و مورد خاصی به چشم نمیخورد، اما این موضوع دقیقا همان چیزی است که کمپانی سازنده برای ساخت این لپتاپ در نظر داشته است. در واقع شما در این لپتاپ میتوانید به قدرت و قابلیتهای P57W v5 در یک قالب کوچکتر دست پیدا کنید و همان کیفیت و کارایی همیشگی محصولات گیگابایت را از این لپتاپ نیز انتظار داشته باشید.
قیمت لپتاپ Gigabyte P55W v5 از ۱۲۲۴ دلار شروع میشود و با اینکه قیمت آن در سطح مدلهای بسیار ضعیفتر بازار این دسته است، اما مطمئنا کارت گرافیک قدرتمند GTX 970M انویدیا، هارد اس اس دی و نمایشگر فول اچ ای در کنار عمر باتری بالا میتواند اکثر نیازهای یک گیمر تقریبا حرفهای را برآورده کند. البته طراحی نسبتا ساده و شاید هم نهچندان دلچسب این لپتاپ نتواند آن دسته از گیمرهایی که به دنبال لذت بردن بصری از تماشای یک قطعهی کامپیوتری مدرن هستند را راضی کند.
مشخصات سخت افزاری
- پردازندهی مرکزی: Core i7-6700HQ اینتل کلاک شده در فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز
- حافظهی رم: ۸ گیگابایت از نوع کارتهای DDR4
- کارت گرافیک: GeForce GTX 970M انویدیا
- ظرفیت هارد: ۱۲۸ گیگابایت اس اس دی به همراه یک ترابایت اس اس اچ دی
- نمایشگر: دارای اندازهی ۱۵.۶ اینچی ال سی دی با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل (فول اچ دی) از نوع پنلهای ضد تابش
۵- لپتاپ MSI GS60 Ghost Pro محصول ام اس آی
شاید تصور اکثر کاربران از لپتاپهای گیمینگ ، ابر غولهای ضخیمی باشند که وزن زیادی دارند و بدنهی بسیار بزرگی هم برای آنها در نظر گرفته شده است! اگر شما هم اینگونه فکر میکنید، باید بدانید که این لپتاپ ام اس آی آمده است که تمام تصورات قبلی شما را از بین ببرد. ام اس آی با طراحی بدنهی بسیار باریک این لپتاپ با یک ظاهر کلاسیک و در عین حال مدرن، موفق شده است که قدم به نسل آیندهی دنیای لپتاپهای گیمینگ بگذارد.
برخورداری از نسل جدید پردازندههای Skylake اینتل به همراه کارت گرافیک قدرتمند محصول انویدیا، لپتاپ MSI GS60 Ghost Pro را به یک بهشت ایدهآل برای تمام گیمرهای علاقهمند به بازیهای گرافیکی و سنگین تبدیل کرده است و نمایشگر با قابلیت تماشا از انواع زوایا و ۱۶ گیگابایت رم، کاری خواهند کرد که از تک تک لحظات خود برای بازی کردن لذت ببرید!
طراحی بسیار زیبا و هیجان انگیز کیبورد به همراه عملکرد بسیار عالی در زمینهی پردازش و رندرینگهای سنگین در کنار عمر باتری نسبتا کوتاه و قیمت بالا از نکاتی هستند که خریداران قبل از خرید این محصول ام اس آی باید به آنها توجه داشته باشند.
مشخصات سخت افزاری
- پردازندهی مرکزی: Core i7-6700HQ اینتل کلاک شده در فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز
- حافظهی رم: ۱۶ گیگابایت از نوع کارتهای DDR4
- کارت گرافیک: GeForce GTX 970M انویدیا به همراه اینتل HD Graphics 530
- ظرفیت هارد: ۱۲۸ گیگابایت اس اس دی به همراه یک ترابایت هارد دیسک (اچ دی دی)
- نمایشگر: دارای اندازهی ۱۵.۶ اینچی eDP با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل و قابلیت تماشای صفحه از تمام زوایا و با پوشش وسیع
۶- لپتاپ Asus ROG G752 محصول ایسوز
مطمئنا اولین چیزی که بعد از تماشای این لپتاپ قدرتمند به آن اشاره خواهید کرد، ظاهر بسیار مدرن و طراحی خارج از قاعدهی آن است. ایسوز در طراحی این مدل از لپتاپهای گیمینگ خود، محافظه کاری را کنار گذاشته است و به جای استفاده از پلاستیکهای سیاه رنگ رایج در بازار، با ترکیبی ماجراجویانه از پنلهای آلومینیومی نقرهای رنگ و المانهای تیز و گوشهدار، چنین ظاهری را برای لپتاپ ROG G752 فراهم کرده است.
البته ارزش کار ایسوز تنها به اینجا محدود نمیشود و درون این لپتاپ قدرتمند نیز همه چیز برای تجربهی بهترین بازیهای روز دنیا بر روی بالاترین تنظیمات گرافیکی فراهم شده است. البته تنها نکتهای که جای خالی آن بهشدت بر روی این دستگاه ۱۷ اینچی حس میشود، نبود قابلیت بازی کردن بر روی رزولوشن 4K است که این مورد به همراه عمر باتری نسبتا کم در مقابل قابلیتهای مثبت این لپتاپ یعنی قدرت سخت افزاری بسیار بالا و طراحی بسیار مدرن و جاهطلبانه باید مورد توجه خریداران قرار بگیرد.
مشخصات سخت افزاری
- پردازندهی مرکزی: Core i7-6700HQ اینتل کلاک شده در فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز
- حافظهی رم: ۱۶ گیگابایت از نوع کارتهای DDR4
- کارت گرافیک: GeForce GTX 970M انویدیا (۳ گیگابایت حافظهی رم GDDR5)، اینتل HD Graphics 530
- ظرفیت هارد: ۱۲۸ گیگابایت اس اس دی به همراه یک ترابایت هارد دیسک (اچ دی دی)
- نمایشگر: دارای اندازهی ۱۷.۳ اینچی ال سی دی با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل (فول اچ دی)
۷- لپتاپ MSI GT72S G Tobii محصول ام اس آی
اگر نمیخواهید تا رقمهای بالایی نظیر ۳ هزار دلار را هزینه کنید و به تکنولوژی دنبال کردن حرکات چشم لپتاپهای گیمینگ ام اس آی دسترسی داشته باشید، این مدل را از دست ندهید. این تکنولوژی در این لپتاپ به شما اجازه میدهد که در بازیهایی که از آن پشتیبانی میکنند (که البته تعدادشان هم چندان زیاد نیست)، از چشمان خود بهعنوان یک المان کنترلی استفاده کنید و بدون حرکت دادن دستهایتان، کاراکتر داخل بازی را جا به جا کنید!
طراحی امروزی و پر از زرق و برق این لپتاپ در کنار قدرت سخت افزاری کاملا مناسب که از ۳۲ گیگابایت حافظهی رم و کارت گرافیک GTX 970M حاصل میشود، به شما کمک خواهد کرد که یک تجربهی گیمینگ بینظیر را بر روی نمایشگر کاملا بزرگ این لپتاپ به دست بیاورید. البته وجود این چراغها در طراحی بدنه، همانقدر که برای برخی از گیمرها جذاب است، برای برخی دیگر نیز باعث حواسپرتی میشود و از این رو بهتر است که قبل از خرید، حتما به این موضوع توجه کنید و آن را پیش روی چشمان خود قرار دهید.
مشخصات سخت افزاری
- پردازندهی مرکزی: Core i7-6820HK اینتل کلاک شده در فرکانس ۲.۷ گیگاهرتز
- حافظهی رم: ۳۲ گیگابایت
- کارت گرافیک: GeForce GTX 970M انویدیا (۸ گیگابایت حافظهی رم GDDR5)، اینتل HD Graphics 530
- ظرفیت هارد: ۲۵۶ گیگابایت اس اس دی به همراه یک ترابایت هارد دیسک ساتا
- نمایشگر: دارای اندازهی ۱۷.۳ اینچی با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل (فول اچ دی) از نوع پنلهای ضد تابش
۸- لپتاپ Origin EON17-SLX محصول اوریجین
این سری از لپتاپهای گیمینگ اوریجین را میتوانیم یکی از قدرتمندترین محصولات تاریخ در زمینهی کامپیوترهای قابل حمل مخصوص بازی بدانیم و با یک نگاه مختصر به قطعات سخت افزاری به کار رفته در این محصول، شما هم به این موضوع اذعان خواهید داشت؛ این را بگذارید در کنار تمام تلاشهایی که کمپانی سازنده برای بهینهسازی و هماهنگ کردن عملیات بخشهای مختلف به کار بسته است.
البته خب آن روی قضیه را هم باید بدانید و به این نکته دقت کنید که این قدرت سخت افزاری بسیار سطح بالا، باعث شده است که عمر باتری این لپتاپ بهشدت پایین بیاید و البته وزن مدل EON17-SLX نیز به قدری بالاست که حمل کردن آن در یک کوله پشتی و برای چند ساعت، میتواند در نهایت به یک درد سنگین در پایان روز منجر شود!
بنابراین اگر تصمیم به خرید این لپتاپ دارید، تمام این موارد را در کنار یکدیگر بگذارید و ببینید که قابل حمل بودن و چابکی برایتان بیشتر اهمیت دارد و یا قدرت سخت افزاری و توانایی اجرای تمام بازیها در بالاترین سطح ممکن؛ هرچند که اگر نظر من را بهعنوان یک گیمر هاردکور بپرسید، مطمئنا گزینهی دوم را انتخاب خواهم کرد!
مشخصات سخت افزاری
- پردازندهی مرکزی: Core i7-6700K اینتل کلاک شده در فرکانس ۴ گیگاهرتز
- حافظهی رم: ۱۶ گیگابایت از نوع کارتهای DDR4
- کارت گرافیک: GeForce GTX 980 انویدیا (۸ گیگابایت حافظهی وی رم GDDR5)، اینتل HD Graphics 530
- ظرفیت هارد: ۲۵۶ گیگابایت اس اس دی به همراه یک ترابایت هارد هیبرید
- نمایشگر: دارای اندازهی ۱۷.۳ اینچی با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل از نوع پنل های مات مجهز به قابلیت G-SYNC
۹- لپتاپ MSI GT80 Titan محصول ام اس آی
همانطور که خود ام اس آی هم در انتخاب نام این دستگاه از لفظ تایتان استفاده کرده است، ما نیز آن را بهعنوان یک غول جدید در صنعت لپتاپهای گیمینگ معرفی میکنیم و مطمئنا قدرت سخت افزاری این لپتاپ هم همین ادعا را ثابت خواهد کرد. درست مانند لپتاپ شماره هشت، این مدل نیز دارای اندازهی بسیار بزرگی است.
یک نمایشگر ۱۸.۴ اینچی، ۲ کارت گرافیک نسل جدید GTX 980M SLI، ۱، پردازندهی قدرتمند اینتل و هارد اس اس دی مطمئنا قدرت عجیبی را برای یک گیمر به ارمغان خواهند آورد، اما وزن تقریبا ۱۰ پوندی (۹۰۷ گرم) و ضخامت حدودا ۲ اینچی (۵.۸ سانتیمتر) باعث میشوند که لپتاپ MSI GT80 Titan بیش از آن یک لپتاپ قابل حمل باشد، یک پکیج مخصوص بازی کردن در یک مکان ثابت محسوب شود!
بنابراین با اینکه طراحی بسیار زیبا، کیبورد مکانیکی، قابلیت ارتقای سریع و آسان و قدرت سخت افزاری این محصول ممکن است هر خریداری را وسوسه کند، اما توجه به وزن، ابعاد و نحوهی قرارگیری این لپتاپ بر روی سطح هم مطمئنا باید مورد نظر خریدار باشد.
مشخصات سخت افزاری
- پردازندهی مرکزی: Core i7-4720HQ اینتل کلاک شده در فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز
- حافظهی رم: ۱۶ گیگابایت
- کارت گرافیک: ۲ عدد کارت GTX 980M SLI انویدیا (۱۶ گیگابایت حافظهی وی رم GDDR5)، اینتل HD Graphics 4600
- ظرفیت هارد: ۲۵۶ گیگابایت اس اس دی به همراه یک ترابایت هارد دیسک (اچ دی دی)
- نمایشگر: دارای اندازهی ۱۸.۴ اینچی WLED با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل (فول اچ دی) از نوع پنلهای ضد تابش
۱۰- لپتاپ Alienware 17 مدل ۲۰۱۵
با این مدل ۱۷ اینچی لیست امروز را به پایان میبریم. یکی از نکات قابل توجه در این لپتاپ که علاوه بر زیبایی ظاهری، باعث جلب توجه ما شده است، وجود یک آمپلیفایر تقویتی برای پردازشهای گرافیکی این مدل است. این موضوع قدرت پردازشی زیادی را برای شما به ارمغان میآورد تا از جدیدترین بازیهای گرافیکی در بالاترین سطح تنظیمات لذت ببرید.
البته برای آن دسته از کاربرانی که ترجیح میدهند دستگاه باریکتر و ظریفتری داشته باشند، سازندگان فکر جالبی کردهاند و با ساخت یک جعبهی گرافیکی جداگانه، نظر این دسته از خریداران را هم به خود جلب کردهاند. این جعبه در واقع نقش پردازشهای گرافیکی را بر عهده دارد و با کشاندن این عملیات به خارج از دستگاه، کمک کرده است که این لپتاپ در عین حال اینکه از قدرت گرافیکی فوق العادهای برخوردار است، به یکی از باریکترین لپتاپهای گیمینگ در دنیا هم تبدیل شود.
نمایشگر بزرگ و با کیفیت، طراحی زیبا و سیستم گرافیکی خلاقانه در کنار قیمت بسیار بالای این محصول، آن را به یک وسیلهی گرانقیمت اما کاربردی در دنیای دیوایسهای الکترونیکی مخصوص گیمینگ تبدیل کرده است.
مشخصات سخت افزاری
- پردازندهی مرکزی: Core i7-4710HQ اینتل کلاک شده در فرکانس ۲.۵ گیگاهرتز
- حافظهی رم: ۱۶ گیگابایت
- کارت گرافیک: GeForce GTX 980M انویدیا (۴ گیگابایت حافظهی رم GDDR5)، اینتل HD Graphics 4600
- ظرفیت هارد: ۲۵۶ گیگابایت M.2 ساتا اس اس دی به همراه یک ترابایت هارد دیسک (اچ دی دی)
- نمایشگر: دارای اندازهی ۱۷.۳ اینچی با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل از نوع پنلهای ضد تابش
امیدواریم که شما عزیزان گجت نیوزی از این لیست استفاده کنید و با مقایسهی مشخصات و توضیحات مدلهای مختلف، بتوانید یک محصول ایدهآل و مطابق نیازهای خود را از بازار لپتاپهای گیمینگ تهیه کنید. البته همانطور که قطعا میدانید، در این بازار نیز مانند تمام زمینههای دیگر محصولات الکترونیکی و دیجیتالی، انتخاب بهترینها واقعا کار سختی بوده و ممکن است که مواردی از این لیست جا مانده باشند.
اگر اینگونه فکر میکنید و لپتاپ شایستهی دیگری را میشناسید که در لیست بالا آورده نشده، آن را از طریق قسمت نظرات با ما و دیگر کاربران گجت نیوز به اشتراک بگذارید تا این مطلب برای درصد بیشتری از مخاطبان کاربرد داشته باشد.