مدیرعامل و بنیانگذار شیائومی، لی جون، با انجام یک کالبدشکافی زنده شیائومی YU7، شاسیبلند برقی جدید این شرکت را در برابر انتقادات آنلاین دفاع کرد. این رویداد با هدف نمایش کیفیت مهندسی و مواد به کار رفته در این خودرو برگزار شد.
خودرو Xiaomi YU7، دومین مدل الکتریکی اصلی شیائومی، از زمان معرفی توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این حرکت در پی انتشار گسترده شایعات و ویدئوهای ویروسی در فضای مجازی انجام شد که کیفیت و قابلیتهای این شاسیبلند برقی را زیر سوال میبرد.
دلیل کالبدشکافی زنده: پاسخ به انتقادات ویروسی
در تاریخ ۳ ژانویه ۲۰۲۶ (۱۴ دی ۱۴۰۴)، لی جون در یک پخش زنده مهندسان شرکت را دعوت کرد تا خودروی جدید شیائومی YU7 را به صورت زنده کالبدشکافی کنند. این رویداد پاسخ مستقیمی به بحثهای آنلاین و انتقادات ویروسی درباره محصولات شیائومی، به خصوص YU7، بود. لی جون هدف از این جلسه را نمایش کیفیت مهندسی و مواد YU7 و شفافسازی سوءتفاهمهای آنلاین دانست. وی تأکید کرد: «میخواهم همه ببینند که مسئولیت ما در ساخت خودرو کجاست.»
کیفیت ساخت و مهندسی YU7: از فولاد تا طراحی ایمنی
در طول پخش زنده، مهندسان با دقت قطعات خودرو را جدا کرده و بر روی کیفیت مواد و ساخت آن تأکید کردند. به عنوان مثال، استفاده از فولاد با مقاومت بالا ۲۲۰۰ مگاپاسکال (۲۲۰۰ MPa) در بدنه Xiaomi YU7 به نمایش گذاشته شد. این نوع فولاد یکی از مقاومترینها در صنعت خودرو است و نشاندهنده تمرکز شیائومی بر ایمنی و دوام است. همچنین، درباره مکانیزم ایمنی چرخها که در زمان تصادف برای کاهش آسیب به کابین طراحی شدهاند، توضیحاتی ارائه شد.
شفافسازی ابهامات رایج: برد، ترمز و سایر موارد
لی جون به چندین انتقاد و تصور غلط در مورد خودروهای شیائومی پاسخ داد:
- برد خودرو: شایعه ۱,۳۰۰ کیلومتر برد با یک شارژ تکبار، نادرست خوانده شد. او توضیح داد که منظور اصلی ۱,۳۰۰ کیلومتر با یک شارژ میانی بوده است.
- ترمز لحظهای ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت: این ادعا از یک تست کارخانهای مدل SU7 Ultra نشأت گرفته و از طریق ویرایش انتخابی ویدئو تحریف شده است.
- جدا شدن چرخها در تصادفات: این امر نه نقص مواد، بلکه یک ویژگی طراحی ایمنی برای کاهش فشردهسازی کابین و هدایت نیروهای ضربه است.
- شایعه «عدم اجازه شیائومی به کشاورزان برای فروش محصولات»: این موضوع به عنوان سوءتفاهمی از شکایات مربوط به حسابهای مخرب و نه محدودیتی در تجارت کشاورزی، روشن شد.
- مسئله فونتهای کوچک در تبلیغات: لی جون اذعان کرد که این یک استاندارد صنعتی است، اما متعهد شد برای جلوگیری از سوءتعبیرها، این رویه را اصلاح کند.
پس از پایان کالبدشکافی، لی جون اعلام کرد که خودروی YU7 استفاده شده در این نمایش، پس از مونتاژ مجدد و بازرسی دقیق کیفیت، برای فروش به مشتریان ارائه نخواهد شد. در عوض، این خودرو برای مقاصد آزمایشی یا تحقیقاتی نگهداری میشود. وی همچنین آمار تحویل شیائومی در سال ۲۰۲۵ را ۴۱۰ هزار دستگاه و هدف ۲۰۲۶ را ۵۵۰ هزار دستگاه اعلام کرد که نشاندهنده رشد بلندپروازانه اما قابل دستیابی این شرکت است.
گجت نیوز آخرین اخبار تکنولوژی، علم و خودرو 










