پرداخت خسارت کسب‌و‌کارهای آنلاین توسط دولت

دولت خسارت کسب‌و‌کارهای آنلاین را پرداخت می‌کند

دولت در حال ارزیابی جبران خسارت کسب‌وکارهای آنلاین شده و اقداماتی برای جبران زیان آنها در پی جنگ ۱۲ روزه انجام می‌دهد.

دولت در حال ارزیابی جبران خسارت کسب‌وکارهای آنلاین در دوره قطعی اینترنت جهانی شده است. احسان چیت‌ساز، معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال، گفت: ارزیابی‌هایی برای تعیین میزان زیان کسب‌وکارهای اینترنتی در دوره جنگ ۱۲ روزه انجام شده و به محض تکمیل گزارش، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

ارزیابی جبران خسارت کسب‌وکارهای آنلاین در حال انجام است

بر اساس ارزیابی‌های انجام شده، تقریباً ۵۰۰ میلیارد تومان زیان در هر روز در این دوره رخ داده است. این مبلغ در صورت تأیید نهایی، می‌تواند مبنای پرداخت جبران خسارت به کسب‌وکارهای آنلاین باشد. چیت‌ساز افزود: از این رو، ارزیابی‌ها همچنان در حال انجام است تا وضعیت دقیق کسب‌وکارها مشخص شود.

پرداخت خسارت کسب‌و‌کارهای آنلاین توسط دولت

چیت‌ساز، معاون وزیر ارتباطات

کسب‌وکارهای مرتبط با بلاکچین به دلیل وابستگی شدید به اینترنت، بیشترین آسیب را دیده‌اند. قطعی اینترنت دسترسی به بلاکچین را مختل کرده و می‌تواند مشکلات امنیتی جدی ایجاد کند. سرویس‌های بین‌المللی، دیتا سنترها و پروتکل‌هایی مانند ipv6 نیز تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.

چیت‌ساز تاکید کرد: اینترنت مصداق خون در اقتصاد دیجیتال است و بدون آن، این حوزه دچار چالش‌های جدی می‌شود. وزارت ارتباطات در پی جنگ ۱۲ روزه حدود دو همت منابع را با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی به کسب‌وکارها پرداخت کرده است.

بیشتر بخوانید

امیدواریم پس از رفع مشکلات، دسترسی مردم و کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال به اینترنت بازگردد. این موضوع نه تنها برای اقتصاد کشور، بلکه برای حفظ امنیت و پایداری دیجیتال حیاتی است.

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.

5 دیدگاه

  1. بازار فارکس چه کمکی به تروریست‌ها میکنه که قطعش کردین؟ کریپتو و فارکس که اتاق‌های چت و گفتگو ندارن امکان برقراری تماس ندارن برای چی همه چیزو الکی قطع میکنین؟ یکذره از داشته‌هاتون براتون مهمه و ازش نمیگذرین بخاطر خسارت به سطل زباله اعدام میکنین اما اینهمه خسارت به مردم اصلا مهم نیست براتون؟ بازار فارکس و کریپتو مارکت‌های نمایش نمودار هستن وقتی میبندینشون پس وضعیت هیچکس براتون مهم نیست فقط نگرانین خودتون چیزی از دست ندین ی دونه برنج از لقمتون نمیافته مردم رو گرفتار مایحتاج زندگیشون نکنین انسانیت چرا تو بیشترتون دیده نمیشه اصلا؟

  2. اینترنتی که زیر ساخت هاش با پول مردم ساخته شده بروی مردم می بندن. اونم مردمی که خودشون برای خود کار ایجاد کردن. از طرفی با قطع اینترنت مردم رو از نون خوردن می ندازن. و بعد دوباره از جیب همون مردم به خود مردم خسارت پرداخت می کنن. که یک هزارم خسارت اصلی هم نمیشه

  3. مرده شور خودتون و خسارت دادنتون
    درسته جیب مون خالی شده بخاطر قدرت طلبی شماها ولی از گرسنگی هم بمیریم، صدقه از شماها نمی‌گیریم

  4. حرومزاده ها اینترنت وصل کنید داریم کلافه میشیم لعنت خدا لهتون هزاران لعنت بهتون ک زندگی ما رو از ما گرفتین خدا لعنتون کنه بیشرفا

  5. نهادهای امنیتی که محدودیت ایجاد کردن خسارت بدن
    ربطی به دولت نداره