ایستگاه بین‌المللی فضایی

6 تصویر باورنکردنی سازه‌های ساخت بشر از ایستگاه بین‌المللی فضایی

شاید برای شما هم جالب باشد که کره زمین از فضا به چه شکل است. در این مقاله مجموعه تصاویر گرفته شده از ایستگاه بین‌المللی فضایی را در اختیار شما قرار خواهیم داد و بزرگ‌ترین سازه‌هایی که به دست بشر ایجاد شده‌اند را بررسی خواهیم کرد.

کره زمین دارای عظمت خاصی است و در طول چندین هزار سال گذشته بشر سازه‌هایی ساخت خود مانند «اهرام مصر»، «دیوار بزرگ چین» و شهرهایی وسیع را در آن ایجاد کرده است.

همین اندازه کوچک وقتی شما در آسمان قرار داشته باشید کوچک و کوچک شده و موجب می‌شود تا شما جزئیات را کاملاً متفاوت‌تر از روی کره زمین مشاهده کنید. جالب است بدانید که ایستگاه بین‌المللی فضایی (ISS) در فاصله‌ای حدود 400 کیلومتری کره زمین قرار گرفته است و در محور این کره خاکی در حال گردش است. اگر شما در این ایستگاه قرار داشته باشید دیگر هیچ اثری از آسمان خراش‌های عظیم الجثه، ترافیک، مردم و غیره دیده نمی‌شود. حتی بزرگ‌ترین سازه‌هایی که تا به حال دیدید نیز از فاصله 400 کیلومتری زمین به هیچ عنوان قابل مشاهده نیست و شما ممکن است آن‌ها را مثل یک نقطه رنگ بسیار کوچک مشاهده کنید.

در این مقاله قصد داریم تا تصاویر شگفت انگیزی را تقدیم شما کنیم که از ایستگاه بین‌المللی فضایی گرفته شده‌اند.

سازه‌های غول پیکر ساخت بشر را از ایستگاه بین‌المللی فضایی ببینید

اهرام بزرگ Giza

سازه‌های غول پیکر ساخت بشر را از ایستگاه بین‌المللی فضایی

آیا سایه اهرامی که در مرکز تصویر قرار گرفته‌اند را مشاهده می‌کنید؟ این سایه‌ها در واقع مربوط به بزرگ‌ترین سازه‌هایی هستند که تا به حال به دست بشر ساخته شده است. این اهرام همان اهرام بزرگ و معروفی هستند که در کشور مصر قرار گرفته‌اند. این اهرام دارای ارتفاعی بیش از 500 متر هستند که از ایستگاه بین‌المللی فضایی تنها مانند لکه‌ی کوچکی در صحرای مصر دیده می‌شوند.

نور شهرها در نمای شب

سازه‌های غول پیکر ساخت بشر را از ایستگاه بین‌المللی فضایی

در شب آلودگی‌های نوری که از شهرهای مختلف قابل مشاهده هستند، زمین را همانند یک آسمان پر ستاره در شب نشان می‌دهند. این نورهای مصنوعی به‌نوعی صورت فلکی را ایجاد کرده‌اند که در اصل هرکدام بخشی از کره زمین را روشن کرده‌اند.

معدن مس Kennecott

ایستگاه بین‌المللی فضایی

معدن مس Kenecott واقع در جنوب غربی سالت لیک سیتی یوتا یکی از بزرگ‌ترین معادن رو باز در جهان است. طول این معدن چیزی حدود 4 کیلومتر بوده و عمق آن نیز چیزی حدود 1 کیلومتر است. حفاری در این بخش از کره زمین از قرن 19 میلادی آغاز شده است و از آن منطقه طلا، نقره و سرب استخراج می‌شود.

پل‌ها

ایستگاه بین‌المللی فضایی

بشر مدت زمان طولانی است که به احداث پل‌ها می‌پردازد و ما حتی این عمل را بیش از پیش مشاهده می‌کنیم. زمانی این پل‌ها تنها به جنسی از چوب و سنگ محدود می‌شدند اما حالا دیگر آن پل‌ها جای خودشان را به پل‌هایی عظیم از جنس بتن و فولاد داده‌اند که روزانه میزبان تردد هزاران اتومبیل هستند و بعضاً کشورهای مختلف را به یکدیگر متصل می‌کنند. تصویر فوق توسط یک فضانورد به نام کریست هادفیلد از ایستگاه بین‌المللی فضایی و درست در بالای یک منطقه خلیجی گرفته شده‌اند.

جزایر نخل دوبی

ایستگاه بین‌المللی فضایی

جزایر نخل دوبی اینک برای مدت زمان طولانی است که توسط بشر و در امتداد سواحل این شهر ایجاد می‌شوند. برای ساخت این جزایر، کارگران شن و ماسه را از کف خلیج فارس لاروبی کرده‌اند و اشکال مختلفی را از این جزایر در آب‌های خلیج فارس به وجود آورده‌اند. جالب اینجاست که بسیاری از این جزایر به‌خودی‌خود همانند یک درخت نخل شده‌اند. در تصویر بالا جزیره‌ای مشخص است که همانند نقشه کره زمین توسط مهندسین طراحی شده است.

گلخانه‌ها در آلمریا

ایستگاه بین‌المللی فضایی

در استان آلمریا واقع در جنوب شرقی اسپانیا، طیف گسترده‌ای از گلخانه‌ها را می‌توانید از طریق ایستگاه بین‌المللی فضایی مشاهده کنید. این گلخانه‌ها چیزی حدود 64,000 جریب از کره زمین را تحت پوشش خود قرار داده‌اند. این گلخانه‌ها سالانه میلیون‌ها تن میوه و سبزی‌ها را به سراسر دنیا صادر می‌کنند.