افزایش قیمت لاستیک

بعد از دو هفته، قیمت لاستیک باز هم 15 درصد افزایش یافت

در حالی که بازار خودرو هنوز از موج پیشین گرانی لاستیک عبور نکرده است، انجمن صنفی صنعت تایر افزایش 15 درصدی برای قیمت لاستیک اعمال کرد.

بر اساس مصوبه جدید انجمن صنفی تولیدکنندگان تایر، مرحله دوم افزایش قیمت لاستیک به میزان ۱۵ درصد از پانزدهم بهمن‌ماه برای تمامی گروه‌های محصول از سواری تا سنگین، اجرایی شده است. این تصمیم در ادامه روند تعدیل قیمتی مرحله اول است که از یکم بهمن‌ماه آغاز شده بود. در ادامه با انتشار جزئیات این خبر همراه اخبار خودرو گجت نیوز باشید.

افزایش قیمت لاستیک در همه گروه‌های محصول

طبق صورتجلسه رسمی هیئت‌مدیره انجمن صنفی صنعت تایر که به امضای مدیران عضو رسیده، مرحله دوم افزایش قیمت تایر برای تمامی گروه‌های محصول در دستور کار قرار گرفته و از پانزدهم بهمن‌ماه (چهارشنبه) اجرایی شده است. این تصمیم در امتداد سیاست تعدیل نرخ‌ها و متناسب‌سازی با هزینه‌های واقعی تولید اتخاذ شده است.

همچنین بخوانید

پیش‌تر، مرحله نخست افزایش قیمت‌ها از یکم بهمن‌ماه آغاز شده بود که در آن مقطع یکی از شرکت‌های بزرگ فعال در صنعت لاستیک‌سازی با انتشار اطلاعیه‌ای در سامانه کدال اعلام کرد که نرخ تایر رادیال سواری ۳۵ درصد و نرخ تایر رادیال باری ۴۵ درصد رشد خواهد داشت، در حالی‌که قیمت تایرهای بایاس بر اساس کشش بازار و میزان تقاضا تعیین می‌شود.

این شرکت همچنین تاکید کرده بود که اجرای سیاست تک‌نرخی شدن ارز موجب افزایش قابل‌توجه در هزینه مواد اولیه وارداتی شده و به تبع آن قیمت تمام‌شده محصولات تولیدی حدود ۶۴ درصد رشد پیدا کرده است. از همین رو، اعمال افزایش تدریجی قیمت‌ها به‌منظور کاهش تأثیر منفی بر عملکرد مالی شرکت و حفظ توازن در بازار ضروری دانسته شده است.

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.