گرند تور

گرند تور با مجریان جدید بازمی‌گردد؛ خداحافظی با جرمی کلارکسون، جیمز می و ریچارد هموند

برنامه محبوب گرند تور با سه مجری جدید در آمازون پرایم ویدئو بازمی‌گردد. آیا این تغییر بزرگ پس از خداحافظی سه ستاره اصلی، رضایت مخاطبان را جلب خواهد کرد؟

آمازون پرایم ویدئو رسماً مجریان تازه‌ای را برای هدایت سری بعدی برنامه محبوب گرند تور معرفی کرده است که پس از پایان همکاری جرمی کلارکسون، جیمز می و ریچارد هموند در سپتامبر ۲۰۲۴ رخ می‌دهد.

معرفی مجریان جدید برنامه گرند تور

فرانسیس بورژوآ، ستاره شبکه‌ های اجتماعی و توماس هلند و جیمز انگلسمَن از کانال تراسل هاوس (Throttle House) یوتیوب، مجریان جدید گرند تور هستند. تولید این سری برعهده شرکت استودیو لمبرت (Studio Lambert) خواهد بود.

بیشتر بخوانید

زمان پخش قسمت‌های جدید

شش قسمت جدید گرند تور با مجریان تازه اواخر سال جاری میلادی از آمازون پرایم ویدئو به صورت جهانی پخش می‌شوند.

این جایگزینی پس از وداع جرمی کلارکسون، ریچارد هموند و جیمز می در سپتامبر ۲۰۲۴ و انحلال شرکت تولیدی‌شان، دبلیو چامپ اند سانز (W. Chump and Sons)، صورت می‌گیرد.

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.