تمهیدات جدید برای واردات کالا در شرایط جنگی

تمهیدات جدید برای واردات کالا در شرایط جنگی

پیرو مذاکرات و هماهنگی‌های صورت گرفته با مسئولین ذی‌ربط در امارات متحده عربی، مرکز تجاری جمهوری اسلامی ایران در امارات با مدیریت هادی موسی‌زاده، اعلام نموده است که در راستای تسهیل فرآیند انتقال کالاهای خریداری شده از کشور امارات و با عنایت به شرایط منطقه‌ای، تمهیداتی برای تجار و بازرگانان ایرانی اتخاذ کرده تا امکان دریافت مرسولات ایشان در داخل کشور فراهم گردد.

این تسهیلات به طور خاص برای کالاهایی در نظر گرفته شده‌ که تجار از سراسر دنیا خریداری نموده‌ و به انبارهای منطقه آزاد امارات (انبارهای فری زون) تحویل گردیده‌ است. لازم به ذکر است که این اقدام فرآیندی کاملاً قانونی برای واردات کالاهایی‌ست که از مبادی قانونی خریداری شده‌اند و به دلیل ملاحظات امنیتی و شرایط حساس منطقه، امکان انتقال فیزیکی آن‌ها به داخل کشور در شرایط فعلی وجود نداشته است.

بدین منظور، کلیه تجاری که در شروط فوق‌الذکر قرار می‌گیرند و به دلیل ملاحظات امنیتی و شرایط حساس خاورمیانه، امکان انتقال فیزیکی کالاهای‌شان را به میهن اسلامی ندارند، می‌توانند درخواست رسمی خود را به شناسه cbusinessir@ در پیام‌رسان “بله” یا به آدرس ایمیل markazirandubai@gmail.com ارسال نمایند. همچنین جهت هماهنگی‌های بیشتر و کسب اطلاعات تکمیلی برای تجار بخش خصوصی، امکان تماس با نایب رئیس اتاق اصناف تهران، محمدرضا فرجی تهرانی، از طریق شناسه FarajiAsnaf@ در پیام‌رسان “بله” فراهم گردیده است.
این فرآیند طی رایزنی با دولت امارات صورت پذیرفته است و در نظر گرفته شده که محموله‌های ارسالی پس از عبور از یک کشور ثالث، در سلامت و امنیت کامل به داخل کشور منتقل و تحویل صاحبان کالا شوند.

تمهیدات جدید برای واردات کالا در شرایط جنگی

موسی‌زاده اعلام کرد:

این مرکز با تمام توان در تلاش است تا با همکاری دولتین ایران و امارات، موانع پیش روی تجار و بازرگانان گرامی را مرتفع سازد. این اقدام مهم، گامی در جهت حمایت از فعالان اقتصادی و تسهیل تجارت بین دو کشور ایران و امارات محسوب می‌شود. و همچنین با توجه به اهمیت استراتژیک مسیری که از طریق کشور ثالث برای انتقال کالا انتخاب شده، امید داریم که علاوه بر رفع موانع فعلی، در آینده نیز بل هم‌اندیشی‌های جمعی به راهکارهایی برای افزایش سرعت و کاهش هزینه‌های حمل و نقل دست یابیم.

وی همچنین تاکید کرد: هماهنگی با دولت امارات و اتاق اصناف تهران از جمله تعاملات سازنده و تلاش‌های مشترک برای ارائه خدمات بهتر به تجار و بازرگانان توسط این مرکز می‌باشد. این طرح که با هدف رفع نگرانی‌ها و تسهیل امور بازرگانان تدوین شده است، اطمینان خاطر را برای فعالان اقتصادی فراهم می‌آورد تا بتوانند با خیالی آسوده به فعالیت‌های تجاری خود ادامه دهند.

مدیر مرکز تجاری جمهوری اسلامی ایران در امارات در پایان افزود: امید است با اجرای موفقیت‌آمیز این طرح، بتوانیم در میان مشکلات حاضر، در حد مسئولیت و توان خود برای کاهش دغدغه اصناف و بازرگانان، تسهیل کسب و کارها و بهبود زندگی آحاد مردم میهن عزیزمان گام برداریم.

پاسخ بدهید

در اینجا می‌توانید نظر خود را ثبت کنید. لطفاً از درج توهین و مطالب خلاف قوانین خودداری کنید. دیدگاه‌ها پس از تایید منتشر می‌شوند.