رفع بحران اینترنت

سخنگوی دولت: آینده ارتباطات پس از رفع بحران اینترنت متفاوت خواهد بود

سخنگوی دولت اعلام کرد با رفع بحران اینترنت، تغییراتی در حوزه ارتباطات اجرا خواهد شد. مهاجرانی تأکید کرد که دوره اختلال‌ها فرصتی برای تقویت و کارآمدتر شدن سکوهای داخلی بوده است.

طبق آخرین اخبار داخلی، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت بار دیگر بر عدالت‌محوری به‌عنوان یکی از اصول بنیادین دولت تأکید کرد و گفت این نگاه در حوزه ارتباطات نیز جاری است. او با اشاره به اینکه عدالت از شعارهای اصلی دولت بوده، اظهار کرد دولت مخالف هرگونه بی‌عدالتی ارتباطی است و تلاش می‌کند دسترسی‌ها به شکل منصفانه‌تری سامان یابد.

مهاجرانی همچنین اعلام کرد که پس از رفع شرایط بحرانی اینترنت، تغییراتی در ساختار و شیوه مدیریت حوزه ارتباطات اعمال خواهد شد. او دوره اختلال‌های اخیر را فرصتی دانست که به سکوهای داخلی امکان داده تا خود را تقویت کنند و با کارآمدی بیشتری به فعالیت ادامه دهند.

وعده دسترسی پایدار به اینترنت پس از رفع بحران

سخنگوی دولت در ادامه سخنان خود به موضوع «اینترنت پرو» پرداخت که در ظاهر با رویکرد عدالت‌محوری دولت در تضاد دیده می‌شود. مهاجرانی در این‌باره توضیح داد: «اینترنت پرو بر اساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی برای حفظ ارتباط کسب‌وکارها در شرایط بحران تصویب شده است.»

او افزود که با توجه به اینکه وضعیت فعلی هنوز بحرانی تلقی می‌شود، تا زمان اعلام شرایط عادی از سوی دستگاه‌های مسئول، وضعیت اینترنت به همین شکل ادامه خواهد داشت و پس از عادی شدن شرایط، تغییرات لازم در دسترسی و ارتباطات اعمال خواهد شد.

به گفته مهاجرانی، همه دغدغه‌های مردم در حوزه اینترنت و ارتباطات شنیده شده و دولت نسبت به مشکلات کسب‌وکارها و حقوق ارتباطی شهروندان بی‌تفاوت نیست. او تأکید کرد: «مشکلات کسب‌وکارها و موضوع دسترسی آزاد مردم را به‌عنوان یکی از حقوق شهروندی قائل هستیم.»

همکاری دستگاه‌ها در حمایت از سکوهای ارتباطی

مهاجرانی با وجود زیان‌هایی که از قطعی طولانی‌مدت اینترنت به جامعه و کسب‌وکارها وارد شده است، این دوران را فرصتی برای ترمیم و ارتقای زیرساخت‌های داخلی دانست. او گفت: «ما این ایام را به‌عنوان فرصتی می‌بینیم که این سکوها می‌توانند خودشان را ترمیم کنند؛ خدماتی به جهت قطعی اینترنت جهانی به این‌ها ارائه شده و به جهت تقویت سکوهای داخلی فرصتی برای بهبود، اصلاح و کارآمدتر شدن این سکوها می‌دانیم.»

همچنین بخوانید

در پایان، مهاجرانی درباره متولیان عرصه ارتباطات و پلتفرم‌های داخلی توضیح داد که در این حوزه، دو تا سه دستگاه ملی مسئولیت دارند و مجموعه‌هایی چون معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و وزارت ارتباطات در کنار این دستگاه‌ها فعالیت می‌کنند. او گفت این نهادها وظیفه حمایت، پشتیبانی و فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم برای رشد و توسعه سکوهای داخلی را بر عهده دارند.

26 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

نمیدونم چرا این خانم وقتی دروغ میگه دماغش قرمز میشه…

Blah blah blah

از این بیشتر مارو خشمگین نکنید وصلش کنید دیگه دوماه شده لعنت بهتون خداوکیل ما دیگه هیچی برامون مهم نیست نزارید از این بدتر شه…وصلش کنید وصلش کنید

متفاوت یعنی چطوری؟
ما مردم عادی دیگه اینترنت نداریم اما بعضی ها با اینترنت پرو و سیم کارت سفید وصلن
یا اینکه به وضعیت قبل جنگ برمیگردیم؟
مسئله اینست؟🤔

ما اینترنت بین‌المللی خودمون رو میخاییم
لطفن اینترنت رو باز کنید

لطفا خواهش میکنم التماس میکنم دیگه با چه زبونی خواهش کنیم اینترنت یه چیز بین‌المللی هست شما نمیتوانید مردم رو مجبور به اینترنت داخلی و ملی کنید
کمتر از یه سال دیگه اینترنت ماهواره‌ای تو راهه میاد و شما نمیتوانید جلوی تکنولوژی رو بگیرین مطمئن باشید برای این وضعیت هم یه جور فیلترشکن پیدا میشه
چرا مردم رو اذیت میکنید ما مگه از شما چی خواستیم که اینترنت هم به رومون بستید
چرا میرنجونید
لطفاً اینترنت رو وصل کنید مردم ناراحتن مردم افسرده ن

منظور سرکار خانم از متفاوت چیه ؟ یعنی دیگه اینترنت مثل سابق نمیشه و همون سیمکارتای پرو رفته تو پاچمون ؟

این یعنی مجبور کردن مردم برای استفاده از پلتفرمهای بی کیفیت داخلی که حتی یک درصد در اون حریم خصوصی رعایت نمیشه و کاملا کنترل میشه .. دوم خانم محترم شما سیم کارت سفیدتو پس بده بعد سخنرانی کن .سوم دستگاه های امنیتی که با ادامه این کارشون یقینا باعث اعتراضات مردمی گسترده خواهند شد اسمشون دستگاه های نا امنیتی هستش.. فقط یادتون باشه درصورت شکل گرفتن اعتراضاتی بدتر از دی ماه شما مقصرید ..

شما بفکر آینده خودتون و بچه های خودتون باشید که برای زندگی در کدوم کشور میشه کمی احساس امنیت کرد.

سخنگوی دولت❌
سخنگوی دولت✔️
اگه تأیید بشه اهل دلاش نکته رو گرفتن😏

میخواستم ساعت هوشمند بگیرم دیدم هیچ کدوم با اینترنت ملی راه اندازی و کار نمیکنه بیمار هستین واقعا

وقتی همچین حرفایی میزنن آدم میترسه.خدا رحم کنه

بله بدتر میشه

برنامه های آشغال داخلی تون نمیخوایم

بیخود میکنی!

خودت بیخود میکنی!

اختیار خودشه دوست نداره استفاده کنه
تو چرا ناراحتی؟؟؟؟

خودتو بکش
برنامه های داخلی اشغاله😂

برو سر درس و مشقت الان باید تو روبیکا و شاد باشی نه اینجا به مامانت میگم تنبیهت کنه درس نمی‌خونی ها

روح پدرت شاد دکتر سکویی!

کدووم بحران ..؟

تازه هنوز منظورش از آینده ارتباطات رو نگفته. حتما میخواد بگه اینترنت طبقاتی میشه و مردم ایران برای همیشه محکوم به سکوهای داخلی هستن. هروقت یه خبری بدی قراره به من لدن میگن این خانومه خبره رو بده که بیشتر حالمون بد بشه☹️

هر دفعه که این خانومه سخنرانی داره اصلا حالت تهوع میگیرم. همینطور نخونده هم میدونم این خانمه قراره چیا بگه. اینکه وضع جوربه ک نت هنوز وصل نمیشه، اینکه اینترنت پرو طبقاتی نیست فقط ویژه کسب و کارهاست و اینکه قراره به زور و به اجبار مردم رو به سکوهای داخلی که کلی خرجشون شده هدایت کنن. حالم ازش بهم میخوره.

فحاشی خیلی زیاد به همه‌تون🤬🤬🤬🤬

حرف های رایگان را می‌زند و در آخر اپلیکیشن ایکس را باز می‌کند و اراجیفش را توییت میکند

حیف نمیشه حرف قشنگ زد!….

26
0
در بحث شرکت کنیدx