طرح اینترنت پرو

سخنگوی دولت: با عادی شدن شرایط، طرح اینترنت پرو کنار گذاشته می‌شود

سخنگوی دولت با تأکید بر موقتی بودن اینترنت پرو اعلام کرد این طرح با بازگشت شرایط کشور به وضعیت عادی متوقف خواهد شد.

با عنایت به آخرین اخبار داخلی، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی و در پاسخ به پرسش‌ها درباره راه‌اندازی «اینترنت پرو» و انتقادهای مطرح‌شده، تأکید کرد دولت با هرگونه تبعیض در دسترسی به اینترنت مخالف است و دسترسی آزاد را حق همه مردم می‌داند.

او با اشاره به تداوم برخی محدودیت‌ها گفت کشور در شرایط جنگی قرار دارد و در چنین وضعیتی، تأمین امنیت مردم در اولویت است. مهاجرانی تصریح کرد طرح اینترنت پرو ماهیتی موقت دارد و با بازگشت شرایط به وضعیت عادی، کنار گذاشته خواهد شد.

فهرست مطالب

پایان طرح اینترنت پرو با رفع شرایط جنگی

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت با اشاره به پیگیری‌های رئیس‌جمهوری در حوزه حقوق شهروندان تأکید کرد که رویکرد دولت مخالفت با هرگونه تبعیض است و دولت، دسترسی به اینترنت را حق همه مردم می‌داند.

او با بیان اینکه رئیس‌جمهور پزشکیان به طور جدی پیگیر حقوق مردم است، توضیح داد هدف از اجرای اینترنت پرو آن بوده که کسب‌وکارها در شرایط فعلی بتوانند به اینترنت دسترسی داشته باشند و فعالیت‌های خود را ادامه دهند؛ موضوعی که به گفته او، با بازگشت شرایط کشور به وضعیت عادی، منتفی خواهد شد و دیگر ضرورتی برای ادامه آن وجود نخواهد داشت.

سخنگوی دولت همچنین تصریح کرد در صورتی که در این زمینه هرگونه تخلف، سوءاستفاده یا بی‌عدالتی رخ دهد، نهادهای ناظر مسئول بررسی و رسیدگی به موضوع خواهند بود و دولت نیز پیگیر این مسئله است.

مهاجرانی در ادامه با اشاره به شرایط ویژه کشور گفت پس از آنکه سایه جنگ از سر کشور دور شود، وضعیت به حالت طبیعی بازمی‌گردد و بسیاری از محدودیت‌ها و تصمیمات موقت فعلی نیز پایان خواهد یافت. او بار دیگر تأکید کرد اینترنت پرو صرفاً برای حمایت از کسب‌وکارها در نظر گرفته شده و شرایط فعلی نیز دائمی نیست، بلکه ناشی از وضعیت موقت و خاصی است که کشور با آن روبه‌رو شده است.

همچنین بخوانید

لزوم دسترسی آزاد به اینترنت و دلایل تداوم محدودیت‌ها

مهاجرانی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه اینترنت حق مردم است، گفت دولت به دسترسی آزاد مردم به اینترنت اعتقاد دارد و این اصل را به رسمیت می‌شناسد. او همچنین با اشاره به فضای نارضایتی و عصبانیت موجود در جامعه اظهار کرد خشم مردم ناشی از اقدام دشمنانی است که امنیت کشور و آرامش عمومی را هدف قرار داده‌اند و در چنین شرایطی، طبیعی است که دولت ناگزیر به اتخاذ برخی تدابیر امنیتی و موقتی باشد.

سخنگوی دولت در هفتادوچهارمین روز قطعی اینترنت، در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره چرایی ادامه‌دار شدن این وضعیت، با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور ایالات متحده مبنی بر اینکه آتش‌بس به دستگاه تنفس مصنوعی وصل است، گفت در چنین شرایطی پاسخ روشن است: کشور در وضعیت جنگی قرار دارد و باید پذیرفت که در وضعیت جنگ، امنیت مردم مهم‌ترین و اصلی‌ترین اولویت است.

جایگاه رئیس‌جمهور در تصمیم‌گیری‌ها

او در ادامه این بخش از سخنانش افزود که بدیهی است رئیس‌جمهور، رئیس شورای عالی امنیت ملی است و امضا و نظر ایشان برای همه مسئولان و دستگاه‌ها دارای معنا، اعتبار و الزام است. مهاجرانی با تکرار این نکته که دولت همچنان پیگیر حقوق مردم است، تلاش کرد این پیام را منتقل کند که تصمیمات اتخاذشده، هرچند محدودکننده و موقت، در چارچوب شرایط خاص کشور و با در نظر گرفتن الزامات امنیتی انجام شده و دولت خود را نسبت به حقوق عمومی بی‌تفاوت نمی‌داند.

0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
0
در بحث شرکت کنیدx