تغییر ساعت رسمی کشور

تغییر ساعت رسمی کشور دوباره در دستور کار مجلس قرار گرفت

آیا بازگشت تغییر ساعت رسمی کشور جدی است؟ رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از بررسی لایحه اصلاح ساعت رسمی برای مدیریت مصرف انرژی خبر داد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به زودی لایحه جدید دولت برای اصلاح و تغییر ساعت رسمی کشور را در صحن علنی بررسی می‌کنند تا درباره بازگشت به روال سابق تصمیم‌گیری کنند. این تصمیم با هدف مدیریت بهتر منابع برقی ارائه شده است و اکنون در نوبت رسیدگی نمایندگان قرار دارد.

بازگشت قانون تغییر ساعت رسمی کشور برای بهبود مصرف انرژی

علی بابایی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با تایید این خبر اعلام کرد این موضوع از سوی دولت مطرح شده و بررسی‌های اولیه آن در کمیسیون مربوطه به پایان رسیده است. به گفته او این تصمیم می‌تواند تاثیر به‌سزایی بر بهینه‌سازی و کاهش مصرف انرژی در سراسر کشور داشته باشد. دولت تلاش می‌کند با بازگشت به طرح قبلی بخشی از ناترازی‌های بزرگ برق در فصل‌های گرم سال را جبران کند.

بیشتر بخوانید

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین به موضوع زمان کارمندان اشاره کرد و گفت تغییر ساعت اداری به جای زمان رسمی کارایی مناسبی ندارد. به همین دلیل ساعات کاری تغییر نمی‌کند و دولت قصد دارد به طور مستقیم زمان رسمی را جابه‌جا کند تا هماهنگی بهتری در فعالیت‌های اجتماعی ایجاد شود. با تصویب نهایی این لایحه در صحن علنی جزئیات اجرای آن مشخص خواهد شد.

16 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

آقای بابایی رییس محترم کمیسیون اجتماعی مجلس میفرمایند تغییر ساعت اداری هیچ تاثیری بر مصرف انرژی نداشته درحالی که سال گذشته آقای رجبی مشهدی رییس سابق توانیر فرمودند با تغییر ساعت اداری شاهد کاهش مصرف بودیم اگر فرمایشهای آقای رجبی مشهدی را قبول نمی فرمایید پس تغییر ساعت رسمی کشور هم منجر به کاهش مصرف برق نخواهد شد .

تغییر ساعت دردی دوا نمی کنه
چراغها صبح یک ساعت زودتر روشن میشه ازاون طرف هم به جای ساعت ۱۲ شب یک بامداد خاموش میشه چطور صرفه جویی میشه من سر درنمیارم

وزیر نیرو گفت هر کسی یک لامپ خاموش کنه ۱۰۰۰ مگاوات صرفه جویی میشه چشم من دو تا از لامپهای اضافه رو خاموش میکنم خواهش میکنم به ساعت دست نزنید به خدا نظم زندگی خود و بچه هامون به هم می ریزه فقط استرس میگیریم خصوصا اول عید نوروز

با تغییر ساعت ۶ صبح میریم اداره کولرها را روشن میکنیم به جای ۷ صبح یک ساعت زودتر ،تغییر ساعت نه تنها تاثیر مثبت نداره بلکه انرژی بیشتر مصرف میشه اکثر دنیا به این نتیجه رسیدند که تاثیری نداره پیشنهاد تغییر ساعت از جانب اروپا و آمریکا بوده که الان دیگه اجرا نمیکنند .

قانون نسخ شده تغییر ساعت هیچ تاثیری در کاهش مصرف انرژی نداره توی اروپا این قانون منسوخ شده مجلس خودش رو خسته نکنه!!
حوصله ساعت قدیم و جدید نداریم

حتما باید اصلاح بشه ساعت 5 و نیم هوا روشنه و ساعت 8 اوج گرما خورشید وسط آسمون…

قبل ساعت تغییر می‌کرد سالی دو روز سر در گم بودیم الان ساعت کاری ادارات دولتی و غیردولتی تغییر می‌کنه که پر شده از فساد و دروغ و کل سال رو سر در گم شدیم .

ساعت 10:40شب دیگه نیمه شب شرعیه اذان صبح ساعت 2:56 طلوع 4:30 یعنی عملا باید 9ونیم بخوابی
تو رو خدا پیگیری کنید اگه کارزار هست من امضا میکنم فقط درست بشه

عالی

من قبلا موافق این بودم ک تغییر ساعت نباشه. اما از اولین سالی که اجرایی شد فهمیدم که اصلا خوب نیست. امیدوارم زودتر اجرایی بشه که تغییر ساعت داشته باشیم. بعلاوه که سرویس گوگل و اندروید توقف تغییر ساعت تابستانه و زمستانه ایران رو اعمال نکردن! بیچاره میشیم هردفعه. یک سری اپها و سایتها شدیدا به تنظیم بودن ساعت سیستم حساسن و ما ک مجبور بودیم اتومات رو خاموش کنیمو و دستی ساعت رو جابجا کنیم، پذیرفته نبود! دردسر بود همش.
ولی واقعا خودشون اول سنگ رو انداختن ته چاه حالا یه عده رو جمع کردن ک دسته جمعی اون سنگ رو دربیارن. واقعا کار دیگه ندارین؟ اینو تصوییب کنین زودتر، خدایی تصویبش ۲ دیقه هم وقت نمیخواد. اونوقت برید به موارد مهمتر مثل گرانی و قطع اینترنت و هزار مشکل دیگه مردم رسیدگی کنید. مفتخوری بی‌انتهایی دارن این مسئولین

خواهش می کنم ساعت رو برگردانید به روال قبل. این چه وضعیه ساعت دو و سه نصفه شب باید بیدار شد برای نماز صبح .

طرح خیلی خوبیه، امیدوارم هرچه زودتر تصویب شود

مجلس با بیان این که تغییر ساعت مهم تر از معیشت مردم است افزود که آنان کار دیگری بعد از توییت زدن های پی در پی با نت سفید ندارند و این مورد را برای خود لازم دیدند

بیکارترین مجلس دنیا
دامنه کاری در همین چند خطه

اوضاع و احوال خودتو بیان کردی؟

تو آینه نگاه کن اول بعد بیا حرف بزن عزیز دل !