حمله سایبری به سیستم بانکی

علت اختلال بانکی مشخص شد؛ کار هکرها است!

شرکت خدمات انفورماتیک با صدور بیانیه‌ای علت اختلال گسترده بانکی را فاش کرد؛ جزئیات این حمله سایبری را بخوانید.

حمله سایبری به سیستم بانکی علت اصلی از کار افتادن موقت عابربانک‌ها و بروز اختلال در خدمات بانکی طی روز گذشته بوده است. شرکت خدمات انفورماتیک با انتشار بیانیه‌ای رسمی تایید کرد که نفوذ هکرها به سامانه‌های کارت‌محور بانک‌های ملی، صادرات و تجارت، مراجع ذی‌ربط را مجبور کرد تا برای پیشگیری از هرگونه دسترسی غیرمجاز، ارائه خدمات مبتنی بر کارت را به صورت موقت از دسترس خارج کنند.

اگرچه با مهار نسبی نفوذ هکرها خدمات این بانک‌ها به تدریج در حال بازگشت به حالت عادی است، اما آسیب‌پذیری زیرساخت‌های پرداخت الکترونیک کشور بار دیگر ضعف‌های عمیق امنیتی را آشکار کرد. کارشناسان بر این باورند که تکرار چنین حوادثی امنیت روانی جامعه را هدف قرار می‌دهد و پدافند غیرعامل باید برای حفاظت از دارایی‌های مردم، نظارت دقیق‌تری بر امنیت تبادلات مالی اعمال کند.

3 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

اینترنت قط کنید .بهانه خوبیه .خخخخخ

کار هکر هست یا خودشون و مرتبط با دلارها اصلا کاری ندارم.
این شکاف امنیتی بی‌صاحاب رو باید پر میکردن. نت رو قطع کردن و بانکها اپدیت امنیتیشون انجام نشد. غیر از اونکه خودشون زودتر باید مشکلات امنیتی بانکها رو برطرف میکردن که این روزها این اتفاقات نیفته. احتمالا عدم افزایش امنیت عمدیه که بندازن کردن اتصال اینترنت

دقیقاً..