ایرانسل

گزارش رگولاتوری از عملکرد ایرانسل در مراسم تشییع رهبر شهید؛ ۹۵ درصد مسیرها بالای ۵ مگابیت

ایرانسل در گزارش رسمی رگولاتوری ارتباطات، رکوردهای قابل توجهی در پوشش اینترنت مراسم تشییع رهبر شهید ثبت کرد. متوسط سرعت نسل پنجم این اپراتور در مسیرهای تشییع تهران به ۱۷۱ مگابیت بر ثانیه رسید.

بر اساس گزارش رگولاتوری ارتباطات، مشترکان ایرانسل در ۹۵.۱۳ درصد مسیرهای مراسم، سرعتی بیش از ۵ مگابیت بر ثانیه را تجربه کرده‌اند. سرعت اینترنت ایرانسل در محدوده مصلای تهران برای نسل چهارم به طور متوسط ۱۹.۳۸ مگابیت و برای نسل پنجم ۱۶۱.۸۵ مگابیت ثبت شد. در مسیرهای تشییع تهران هم متوسط سرعت 4G معادل ۱۵.۲۴ مگابیت و 5G معادل ۱۷۱.۱۹ مگابیت بوده است.

ایرانسل

این عملکرد در حالی ثبت شد که ایرانسل بیش از ۶۰۰۰ عملیات توسعه‌ای، بهینه‌سازی و نگهداری شبکه را اجرا کرد. فعال‌سازی لایه‌های جدید LTE، افزایش ظرفیت شبکه‌های نسل دوم تا پنجم، تست‌های میدانی، رفع تداخلات فرکانسی و پایش ۲۴ ساعته شاخص‌های کیفی از جمله اقدامات این اپراتور برای تضمین پایداری ارتباطات در تهران، قم و مشهد بود. ایرانسل همچنین رومینگ بین‌الملل را در شهرهای نجف و کربلا تقویت کرد.

0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات