گوشی تاشوی عریض‌تر سامسونگ

سامسونگ روی یک گوشی تاشوی عریض‌تر از گلکسی زد فولد 8 کار می‌کند

گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که سامسونگ به دنبال تولید گوشی تاشوی عریض‌تر سامسونگ از مدل گلکسی زد فولد 8 برای بهبود تجربه تماشای ویدیو است.

بازار گوشی‌های تاشو با سرعت چشمگیری در حال گسترش است و سامسونگ به عنوان پیشرو این حوزه، همواره به دنبال نوآوری‌های تازه است. پس از موفقیت چشمگیر گلکسی زد فولد ۸، حالا شایعات جدیدی درباره توسعه یک مدل تاشوی کاملاً متفاوت به گوش می‌رسد. این گوشی جدید قرار است با طراحی نمایشگر عریض‌تر، تجربه‌ای بی‌نظیر برای کاربران رقم بزند.

رویکرد جدید سامسونگ در گوشی‌های تاشو

بر اساس گزارشی از نشریه کره‌ای ETNews، سامسونگ در حال توسعه یک گوشی تاشوی عریض‌تر سامسونگ است که حتی از گلکسی زد فولد 8 نیز گسترده‌تر خواهد بود. این دستگاه احتمالاً در سال ۲۰۲۷ میلادی عرضه می‌شود و نسبت تصویر آن متفاوت از نسبت ۴:۳ رایج در گلکسی Z Fold 8 خواهد بود. هدف اصلی از این تغییر، ایجاد «نسبت تصویری بهینه برای تماشای ویدیو» عنوان شده که می‌تواند به معنای نسبت‌های ۱۶:۹ یا ۱۶:۱۰ باشد.

گوشی تاشوی عریض‌تر سامسونگ

یکی از نقدهایی که به گلکسی Z Fold 8 وارد شده بود، نمایشگر اصلی با نسبت تصویر ۴:۳ آن بود که باعث ایجاد نوارهای مشکی در اطراف بیشتر محتوای ویدیویی می‌شد. این دستگاه تاشوی جدید سامسونگ می‌تواند این مشکل را حل کرده و تجربه تماشای فیلم را به شکل قابل توجهی بهبود ببخشد.

بیشتر بخوانید

برنامه‌های آتی سامسونگ برای بازار تاشوها

نشریه ETNews همچنین ادعا کرده است که سامسونگ برای سال ۲۰۲۷ میلادی روی توسعه پنج دستگاه تاشو کار می‌کند. این برنامه‌ها شامل نسل‌های بعدی گوشی‌های گلکسی Z Fold 8، گلکسی Z Fold 8 اولترا، گلکسی Z Flip 8 و یک نسخه به‌روز شده از گلکسی Z TriFold می‌شوند. دستگاه گلکسی زد تری‌فولد پیش‌تر به دلیل قیمت بالای ۲,۹۰۰ دلاری هنگام عرضه، متوقف شده بود. انتظار می‌رود جزئیات رسمی این برنامه‌ها در رویداد Samsung Unpacked سال ۲۰۲۷ که احتمالاً در ماه ژوئیه برگزار می‌شود، اعلام گردد.

در همین حال، گزارش‌ها حاکی از احتمال عرضه گوشی تاشوی اپل به همراه خط تولید جدید آیفون در اواخر سال جاری میلادی است، اما اطلاعات دقیق‌تری در دسترس نیست.

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات