معمولا زمانی که قرار باشد یک گوشی هوشمند و یا محصولی با ویژگیهای خاص معرفی گردد، تبلیغاتی که در مورد آن انجام میشود به گونهای خواهد بود که توجه همگان بدان جلب شود. به تازگی اطلاعاتی در مورد گوشی هوشمند کادنزا همراه با یک طرح مفهومی از آن منتشر شده که ممکن است با خود تصور کنید فردی که این تصویر مفهومی را طراحی کرده، هیچ دانشی در زمینه تکنولوژی نداشته، اما باید بگوییم که این تصویر، مربوط به محصولی از سوی شرکت بزرگ Turing Robotics Industries (به اختصار TRI) است.
گوشی هوشمند کادنزا محصولی شگفت انگیز با مشخصاتی غیر قابل باور !
گزارش جدیدی که در مورد مشخصات فنی گوشی هوشمند کادنزا (Cadenza) منتشر شده، نشان میدهد که این شرکت آمریکایی قصد عرضه محصولی بسیار قدرتمند و کاملا متفاوت را داشته و شاید حتی تصور چنین سخت افزاری برای یک گوشی هوشمند غیر قابل باور باشد. گزارش منتشر شده نشان میدهد که گوشی Cadenza قرار است به دو چیپست (بله دو چیپست) اسنپ دراگون 830 مجهز شود. چیپست اسنپ دراگون 830 نیز قرار است تا اوایل سال 2017 توسط شرکت کوآلکام تولید و در اختیار شرکتهای مختلف قرار گیرد، اما اینکه چرا یک گوشی هوشمند نیاز به دو چیپست قدرتمند دارد، سؤالیست که باید از مدیران این شرکت پرسید. شاید بتوان یکی از دلایل این موضوع را مجهز بودن این گوشی به 12 گیگابایت حافظه رم دانست چرا که اسنپ دراگون 830 نهایتا از 8 گیگابایت حافظه رم پشتیبانی میکند.
علاوه بر این، کادنزا قرار است به دوربین سلفی دوگانه 20 مگاپیکسلی و همچنین یک دوربین 60 مگاپیکسلی iMAX 6K Quad Rear Camera, Triplet Lens/T1.2 مجهز گردد که البته این میزان گشودگی، در واقع همان F1.2 خواهد بود. شاید بتوان گفت که این نام برای جلب توجه بیشتر اننتخاب شده، هر چند یک دوربین 60 مگاپیکسلی با قابلیت ضبط ویدئوها با کیفیت 6K، نیاز به فضای داخلی زیادی دارد. به همین جهت گوشی هوشمند کادنزا قرار است همراه با 1 ترابایت حافظه داخلی و دو درگاه کارت حافظه میکرو SD عرضه گردد.
در مورد سیستم ارتباطی، امکان استفاده از 4 سیم کارت نانو در کنار پشتیبانی از استاندارد وای گیگ (WiGig) برای کاربران نیز وجود خواهد داشت. احتمالا اگر شما هم بخواهید چنین محصول قدرتمندی را تولید کنید، سعی خواهید کرد که از آخرین و بهترین تکنولوژی های موجود استفاده کنید. به همین جهت سازندگان هم با استفاده از سه منبع مختلف، مجموعا ظرفیت 100 واتساعت را برای گوشی هوشمند کادنزا در نظر گرفتهاند که این نیرو از طریق یک باتری ابررسانا گرافن 2400 میلی آمپر ساعتی، یک باتری لیتویم-یونی 1600 میلی آمپر ساعتی و یک سلول هیدروژنی تامین میشود.
و در نهایت باید گفت که ویژگیهای منحصر به فرد این گوشی به پایان نرسیده است، گزارش منتشر شده نشان میدهد که گوشی هوشمند کادنزا به سیستم عامل Swordfish (که ظاهرا مدلی متفاوت از سیستم عامل Sailfish باشد) با قابلیت یادگیری، پردازش زبان طبیعی، ایجاد شبکه داخلی و استفاده از سیستمهای امنیتی مختلف، مجهز خواهد شد.
مهندسین شرکت تورینگ فون تلاش خود را داشتهاند تا بتوانند محصولی که شاید کسی به این زودیها انتظار عرضه آن را نداشته باشد، پیش روی کاربران قرار دهند. باید منتظر ماند و دید که این محصول جدید تا چه اندازه میتواند موفق ظاهر شود.