افزایش قیمت گلکسی A سامسونگ

سامسونگ قیمت گوشی‌های سری گلکسی A را در آمریکا افزایش داد

با تصمیم جدید سامسونگ، افزایش قیمت گلکسی A سامسونگ در ایالات متحده، کاربران را با قیمت‌های بالاتری برای گوشی‌های میان‌رده محبوب این برند روبرو کرده است.

چند روز پس از آنکه سامسونگ قیمت مدل‌های پرچمدار خود را در بازارهای جهانی افزایش داد، اکنون نوبت به گوشی‌های مقرون‌به‌صرفه و میان‌رده این شرکت رسیده است. این غول فناوری کره‌ای اعلام کرده است که قیمت گوشی سامسونگ سری گلکسی A در بازار آمریکا نیز با افزایش مواجه خواهد شد. این تغییرات شامل چندین مدل پرطرفدار این سری از جمله گلکسی A17 و گلکسی A57 می‌شود که به‌طور مستقیم بر انتخاب خریداران تاثیرگذار خواهد بود.

جزئیات افزایش قیمت گوشی‌های گلکسی A سامسونگ

افزایش قیمت گلکسی A سامسونگ

شرکت سامسونگ افزایش قیمت گلکسی A سامسونگ را برای مدل‌های گلکسی A17، A27، A37 و A57 اعمال کرده است. طبق این تغییرات، قیمت گلکسی A17 از ۲۰۰ دلار به ۲۷۰ دلار، گلکسی A27 از ۳۵۰ دلار به ۳۸۰ دلار، و گلکسی A37 از ۴۵۰ دلار به ۴۹۰ دلار افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید

گلکسی A57 نیز که در ابتدا با قیمت ۵۵۰ دلار عرضه شده بود (و این خود ۵۰ دلار بیشتر از مدل قبلی آن بود)، اکنون با ۵۰ دلار افزایش به ۶۰۰ دلار رسیده است.

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات