شاسی‌بلند برقی بی وای دی تانگ

نسل سوم شاسی‌بلند برقی بی وای دی تانگ با شارژ ۵ دقیقه‌ای و فناوری‌های پیشرفته از راه رسید

نسل سوم شاسی‌بلند برقی بی وای دی تانگ با قابلیت شارژ چشمگیر ۵ دقیقه‌ای و نوآوری‌های پیشرفته فنی به نمایندگی‌های چین رسیده تا به‌زودی عرضه شود.

نسل سوم بی وای دی تانگ برقی (BYD Tang EV) پیش از معرفی رسمی در نمایشگاه خودرو گوانگژو در ماه نوامبر (آبان)، به تدریج در نمایندگی‌های فروش چین در حال توزیع است. این شاسی‌بلند جدید بر خلاف نسل‌های قبلی خود، بر روی یک پلتفرم کاملا الکتریکی ساخته شده که نشان‌دهنده تغییر بزرگی در استراتژی بی وای دی برای این مدل است. با ویژگی‌هایی نظیر سیستم تعلیق بادی دوکاناله، لیدار نصب‌شده روی سقف و پیشرانه AWD قدرتمند، تانگ EV نسل جدید به دنبال تعریف استانداردهای تازه در بخش خودروهای برقی است.

جزئیات اولیه و قیمت احتمالی BYD Tang EV

ورود نسل سوم بی وای دی تانگ EV به نمایندگی‌های فروش در چین، گمانه‌زنی‌ها درباره قیمت آن را افزایش داده است. بر اساس بخشنامه‌های توزیع، قیمت عمده‌فروشی اولیه برای نسخه ۸۵۰ کیلومتری دیفرانسیل عقب پریمیوم ۲۲۵,۰۰۰ یوان (۳۱,۵۰۰ دلار) و برای نسخه ۸۵۰ کیلومتری پرچم‌دار ۲۴۰,۰۰۰ یوان (۳۳,۶۰۰ دلار) تعیین شده است. این ارقام صرفا قیمت‌های خرید توسط نمایندگی‌ها هستند و BYD هنوز قیمت خرده‌فروشی نهایی را اعلام نکرده است.

پلتفرم اختصاصی برقی و طراحی کابین ۵ نفره

نسل سوم شاسی‌بلند برقی بی وای دی تانگ، با ابعاد ۵,۰۴۵ میلی‌متر طول، ۱,۹۸۰ میلی‌متر عرض و تا ۱,۷۶۰ میلی‌متر ارتفاع، بر روی یک پلتفرم اختصاصی برای خودروهای برقی بنا شده است. فاصله محوری آن ۲,۹۵۰ میلی‌متر است که ۱۳۰ میلی‌متر طولانی‌تر از مدل قبلی است. کابین این خودرو با آرایش پنج‌نفره، فضای پای بیش از ۱۰۰۰ میلی‌متر را برای سرنشینان عقب فراهم می‌کند. صندلی‌های عقب دارای پشتی‌های قابل تنظیم برقی تا ۱۳۰ درجه هستند و میزهای تاشو و نقاط اتصال مغناطیسی برای لوازم جانبی نیز تعبیه شده‌اند.

فضای ذخیره‌سازی شامل یک صندوق عقب جلو (فرانت تراک) و محفظه‌ای زیر کف صندوق عقب است. کنسول مرکزی جلو به یخچال و گرم‌کن کمپرسوری مجهز شده است. در داخل کابین، نمایشگر مرکزی قابل چرخش BYD جای خود را به یک نمایشگر ثابت پانورامیک افقی ۳۰ اینچی داده است. یک نمایشگر نواری اختیاری ۳۵.۴ اینچی نیز در سراسر داشبورد پایینی کشیده شده و با سیستم اطلاعات سرگرمی BYD و دستیار هوش مصنوعی DiDiXia کار می‌کند.

سیستم تعلیق پیشرفته DiSus-A و عملکرد حرکتی

شاسی بی وای دی تانگ EV به سیستم تعلیق جلوی دوجناغی تمام آلومینیومی و سیستم تعلیق مستقل پنج‌پیوندی عقب مجهز شده است. این تغییر، جایگزین مک‌فرسون استرات‌های جلو و آرایش چندپیوندی عقب مدل قبلی شده است. سیستم DiSus-A بی وای دی، فنرهای بادی دوکاناله را با کمک‌فنرهای تطبیق‌پذیر ترکیب می‌کند که امکان تنظیم ویژگی‌های فنر و ارتفاع سواری را فراهم می‌آورد. این سیستم‌ها عملکرد حرکتی و راحتی سرنشینان را به‌طور چشمگیری بهبود می‌بخشند.

پیشرانه قدرتمند و باتری‌های Blade با شارژ ۵ دقیقه‌ای

مشخصات پیشرانه این شاسی‌بلند برقی بر اساس فهرست نظارتی وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین ارائه شده است. نسخه دیفرانسیل عقب از یک موتور سنکرون آهنربای دائم ۳۰۰ کیلوواتی (۴۰۸ اسب‌بخار) استفاده می‌کند. پیکربندی چهار چرخ محرک (AWD) با افزودن یک موتور غیرهمزمان ۲۱۵ کیلوواتی در جلو، مجموع توان خروجی را به ۵۱۵ کیلووات (۶۹۱ اسب‌بخار) می‌رساند.

نسخه دو موتوره دارای حداکثر سرعت ۲۵۰ کیلومتر بر ساعت است و ۲,۵۲۰ کیلوگرم وزن دارد که نسبت به محدودیت سرعت ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت پلتفرم قبلی پیشرفت چشمگیری محسوب می‌شود. انرژی این خودرو از نسل دوم باتری‌های Blade لیتیوم-آهن-فسفات تامین می‌شود که توسط شرکت FinDreams Battery، زیرمجموعه BYD، تولید شده‌اند. ظرفیت‌های اعلام‌شده برای این باتری‌ها ۸۸.۶۸۲ کیلووات‌ساعت و ۱۰۵.۷۹۲ کیلووات‌ساعت است.

بسته باتری کوچک‌تر، شعاع حرکتی CLTC ۷۳۰ کیلومتر (حدود ۶۰۰ کیلومتر WLTP) را در پیکربندی دیفرانسیل عقب فراهم می‌کند، در حالی که باتری بزرگ‌تر ۸۵۰ کیلومتر CLTC (حدود ۷۰۰ کیلومتر WLTP) برای نسخه دیفرانسیل عقب و ۸۳۰ کیلومتر CLTC (حدود ۶۸۰ کیلومتر WLTP) برای نسخه چهار چرخ محرک ارائه می‌دهد. BYD ادعا می‌کند که سیستم شارژ ولتاژ بالای آن می‌تواند باتری را از ۱۰٪ تا ۷۰٪ تنها در ۵ دقیقه و تا ۹۷٪ در ۹ دقیقه در شرایط خاص شارژ کند.

سیستم کمک‌راننده DiPilot 300 و زمان عرضه

این شاسی‌بلند برقی بی وای دی از سیستم کمک‌راننده پیشرفته DiPilot 300 بهره می‌برد که در چین با نام God’s Eye B به بازار عرضه می‌شود. سخت‌افزار آن شامل لیدار نصب‌شده روی سقف، دوربین‌های دوچشمی جلو، رادارهای موج میلی‌متری و دوربین‌های دید فراگیر است. عملکردهای پشتیبانی‌شده عبارتند از ناوبری خودکار در بزرگراه و شهر و پارک خودکار پیشرفته.

بیشتر بخوانید

انتظار می‌رود جزئیات مربوط به قیمت خرده‌فروشی و تاریخ تحویل به مشتریان در طول مراسم عرضه تجاری در ماه نوامبر (آبان) اعلام شود.

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای