ایرانسل و همراه اول

ایرانسل و همراه اول برای هوشمندسازی شبکه برق ایران وارد همکاری مشترک شدند

ایرانسل، همراه اول و شرکت توانیر با امضای یک تفاهم‌نامه سه‌جانبه، برای تأسیس شرکتی مشترک با نام «همراه نیروی برق ایران» و توسعه فناوری‌های هوشمند در صنعت برق کشور همکاری می‌کنند.

بر اساس این تفاهم‌نامه، سه مجموعه قصد دارند از ظرفیت‌های ارتباطی و فناوری اپراتورهای تلفن همراه و توانمندی‌های تخصصی صنعت برق برای هوشمندسازی شبکه توزیع برق، مدیریت مصرف انرژی و توسعه خدمات نوآورانه استفاده کنند.

شرکت مشترک «همراه نیروی برق ایران» قرار است بستری برای توسعه و تجاری‌سازی فناوری‌های جدید در صنعت انرژی باشد. ایجاد زیرساخت‌های نوآوری و شتاب‌دهی و همچنین ورود به بازارهای صادراتی فناوری از دیگر اهدافی است که برای این همکاری در نظر گرفته شده است.

کنتورهای هوشمند و مدیریت مصرف برق با کمک فناوری ارتباطی

یکی از محورهای مهم این همکاری، استفاده از زیرساخت‌های ارتباطی و انتقال داده برای توسعه راهکارهای هوشمند در شبکه توزیع برق است. این فناوری‌ها می‌توانند امکان پایش دقیق‌تر مصرف انرژی، مدیریت بهتر شبکه و شناسایی الگوهای مصرف را فراهم کنند.

توسعه چنین زیرساخت‌هایی در شرایطی دنبال می‌شود که مدیریت ناترازی انرژی و افزایش بهره‌وری شبکه برق به یکی از چالش‌های مهم کشور تبدیل شده است. اتصال فناوری‌های ارتباطی به تجهیزات صنعت برق، از جمله کنتورهای هوشمند، می‌تواند زمینه تصمیم‌گیری دقیق‌تر و مدیریت مؤثرتر منابع انرژی را فراهم کند.

تفاهم‌نامه تأسیس این شرکت با حضور محمد اله‌داد، مدیرعامل توانیر، حمید بهروزی، قائم‌مقام همراه اول و محمدحسین سلیمانیان، مدیرعامل ایرانسل به امضا رسیده است.

با این حال، جزئیات اجرایی پروژه، زمان آغاز فعالیت شرکت مشترک و برنامه زمانی توسعه زیرساخت‌های موردنظر هنوز به‌صورت دقیق اعلام نشده است.

0 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رای